rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Sony переробила «смартфон мрії» з подвійною камерою і безрамковим екраном

У першій половині цього року компанія Sony повинна випустити на ринок фірмовий «смартфон мрії», який надійде в продаж у двох модифікаціях. Майбутні новинки відомі під назвою Xperia XZ2 і Xperia XZ2 Pro, а їх анонс повинен відбутися в рамках виставки MWC 2018, яка пройде зовсім скоро - з 25 лютого (включно з «нульовим» днем) до 1 березня включно. Проте, японського виробника потягнуло на експерименти перед анонсом своїх найкращих телефонів.

Процес створення топового смартфона, обладнаного за останнім словом техніки, триває, щонайменше, 4 місяці. Багато виробників, на зразок Samsung і Apple, працюють над новими моделями своїх найкращих мобільних пристроїв протягом року. На самому початку цього місяця компанія Sony подала до Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC) заяву з проханням анулювати дані про телефон PY7-00718V, під яким ховається Xperia XZ2 або Xperia XZ2 Pro.

Як причину компанія Sony вказує повну зміну дизайну. Якщо це дійсно так, то японська корпорація переробила «смартфон мрії» з подвійною камерою і безрамковим екраном менш, ніж за місяць до анонсу, оскільки заява була подана зовсім нещодавно - 7 лютого. Очевидно, що за 3-4 тижні неможливо почати повноцінне масове виробництво телефону, тому виробник, найімовірніше, піде на хитрий крок.

 

Джерело: http://itechua.com

 

У дві зміни: 9 порад як ефективно поєднувати кілька робіт

Google змінює систему пошуку картинок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers