rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Суд Нью-Йорка зобов’язав розкривати приватні дописи у Facebook, які містять необхідні речові докази

Суд найвищої інстанції штату Нью-Йорк затвердив остаточне рішення про необхідність для учасників судових розглядів розкривати приватні фото й дописи у мережі Facebook, якщо вони місять доказову базу.

 

Рішення було винесено у вівторок, 13 лютого, повідомило американське інформагентство Reuters.

«Верховний суд штату Нью-Йорк у вівторок ухвалив рішення, згідно з яким користувачі Facebook можуть бути змушені передати фото та іншу інформацію, що має стосунок до судових процесів, навіть якщо вона буде захищена налаштуваннями приватності», - зазначається в повідомленні.

Рішення суду було прийняте в процесі розгляду справи щодо травмування однієї жінки під час катання на конях ще в 2011 році. Вона заявила, що після інциденту їй стало важко читати й писати, та звинуватила власника ферми в тому, що він надав їй коня з несправним спорядженням. Власник виступив з вимогою оприлюднити фото цієї жінки з Facebook з її активністю після травмування, а також написані нею пости в соціальних мережах.

У суді попередньої інстанції в 2014 році було прийняте рішення, щоб жінка надала фотографії до інциденту за винятком зображень оголеного тіла або кадрів романтичного змісту, а також відкрила доступ до повідомлень після її падіння. «Враховуючи «серйозні суперечки» щодо того, яка інформація з Facebook заслуговує на захист приватності, головуюча суддя Джанет Діффоре визнала доречним вимогу розкрити матеріали, які, за обґрунтованою оцінкою, містять необхідні речові докази»,- зазначається в повідомленні.

Рішення суду було одностайним, повідомило агентство.

Іван Ліщина: «ЄСПЛ і є одним із найкращих міжнародних інститутів, який допоможе Україні встановити факт російської агресії»

Україна ризикує за декілька років втратити всі соснові ліси

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers