rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Портрет професії. Стоматолог

До Міжнародного дня стоматолога, який відзначається 9 лютого, у день Аполлонії Олександрійської, спеціалісти Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна проаналізували базу резюме, аби дізнатися, який він - стоматолог.

Професія стоматолога існує з давніх-давен і має свою історію. Це підтверджують дані археологічних розкопок. Так, у Пакистані під час розкопок були знайдені свідчення лікування зубів ще близько 7000-5500 років до н. е.

До речі, у нашу країну професійне свято цих фахівців прийшло не так давно. Українські стоматологи почали його відзначати з 1993 року.

Якщо казати про те, яким є портрет пошукача-стоматолога, то за цією спеціальністю кількість чоловіків та жінок, які залишили свої резюме, майже однакова.

Серед стоматологів на сайті hh.ua найбільш представлена така вікова категорія, як люди від 26 до 35 років. Фахівців віком до 22 років - 14%, 22-25 років - 27%. Аудиторія лікарів-стоматологів старшого віку складає меншу частину: 15% - віком 36-45 років, 6% - віком 46-55 років, 1% - віком від 55 років.

Title Title 

 

Якщо йдеться про освіту стоматологів, то три чверті спеціалістів, які розмістили чи оновили свої резюме протягом останнього року, мають вищу освіту. 16% отримали середню спеціальну освіту, 9% - середню освіту, але можуть шукати роботу в цій сфері, паралельно навчаючись за спеціальністю.

Title Title 

 

Майже чверть пошукачів-стоматологів ще не мають досвіду роботи і тільки намагаються розпочати свою кар'єру. 16% уже мають досвід роботи близько 3 років. І такий же відсоток мають досвід роботи від 3 до 6 років. 44% пошукачів-стоматологів мають досвід роботи понад 6 років.

 

Дані були отримані у результаті аналізу бази резюме стоматологів Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна за період січень-грудень 2017 року.

 

Джерело: «HeadHunter Україна»

 

Експорт електрики. Ризикований сценарій

Ручки і блокноти – консервативно, але стильно і популярно

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers