rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Сонячної Флориди хочемо ще!

Нещодавно ми з чоловіком повернулися з мандрівки. І якщо десь існує рай на землі, то, безумовно, він тут, у Флориді, в North Port.

Диво-озеро - явище унікальне і неповторне. Warm Mineral Springs посідає не лише перше місце в Америці, а й перше в світі за такою концентрацією мінералів. Вода озера має яскраво виражену фізіологічну дію на організм людини і дуже ефективна при лікуванні різноманітних захворювань.

Саме ця животворна вода робить North Port місцем, яке додає вам здоров'я і повертає молодість. З першої хвилини перебування там ми з чоловіком і нашою командою закохалися в це диво-озеро. Нам подобалося плавати на глибині і занурюватись у цю дивну теплу воду, а також лежати на воді. Це фантастичне відчуття було з нами протягом шести днів нашого перебування там.

Озеро щоранку дивувало нас своєю красою, дзеркальним плесом води та ароматом, який витав у повітрі, тому мені не заважав ні запах сірки, ні темно-зелені водорості, що пополудні, а деколи і вже зранку забарвлювали воду в сірувато-мутний колір.

Температура води, як правило, не опускається нижче, ніж 87 градусів за Фаренгейтом і близько 30 градусів за Цельсієм, що нам створювало сприятливі умови для купання за будь-якої погоди.

Протягом літніх відпусток сюди прибуло дуже багато туристів: українських, російських, польських та білоруських.

Title Title 

 

Проте, результат перевершує всі очікування, адже бути здоровим і працювати - це незабутньо; і ми радіємо, що повернемося сюди знову!

Також хочемо висловити подяку за душевне прийняття, гостинність, цікаві екскурсії та чудову культурну програму компанії «Чайка», а також панові Ігорю, власникові магазину, що є в Українській околиці.

Title Title 

 

Нехай ваша компанія процвітає ще багато років та залишається на високому рівні вашого професіоналізму!

 

Title
 

 

«Чайка» додає шаленого позитиву в життя українських людей на американській землі.

Наша компанія вдячна вам, Ігорю, за безпечне перевезення до місця відпочинку й у зворотному напрямку, де було забезпечено нас комфортними умовами проживання: затишним помешканням, хорошою атмосферою, чистотою та достатньою кількістю супермаркетів, що є дуже зручно.

Title Title 
 Екскурсія в музей Вівочка і тато Сергій

 

Але це ще не все, бо не можу не згадати про могутній і неосяжний океан, хвилі якого з шумом накочуються на побережжя Siesta Key, що біля міста Сарасота. Тепла вода, море вражень, хороша компанія й позитивні враження, які супроводжували нас щоденно.

За це вам теж велике «дякую»!

Title Title 
 Wisconsin 2018 Початківців за кілька годин зможуть брати
будь-яку трасу

 

Хочеться також пригадати наші екскурсії. Ми побували в незабутніх музеях, ботанічних садах, які захоплювали своєю фантастичністю. Та найбільш цікавою була риболовля в океані, а рибка, яку готувала наша команда на обід, була so delicious!

Рекомендую всім!

Поїхали з нами! І ви зможете насолодитися чудовою мандрівкою сонячною Флоридою, побути наодинці з океаном, відчути всю глибину вражень після купання в озері з концентрацією мінералів, посмакувати вишуканими рибними делікатесами...

Галина Куіек,
Чикаго

 

P.S. Редакція «Часу і Подій» радить Вам приєднатися до дружньої компанії фірми «Чайка». Представники фірми з радістю організують вам туристичні подорожі у всі найцікавіші куточки Сполучених Штатів. Також запрошуємо відвідати лижні тури вихідного дня до штату Вісконсин, котрі організовуються щосуботи і щонеділі. Вміння кататися на лижах не має значення! Досвідчені інструктори гарантують вам незабутній відпочинок та гарний настрій!

 

Журналістка зі Стрия потребує допомоги на лікування тяжкої хвороби

Ветеран «Айдару», перекладач Максим Козуб потребує термінової допомоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers