rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Madigan закликала FERC зменшити тарифи на комунальні послуги у зв’язку зі зменшенням ставки податку на прибуток

Після зменшення ставки федерального податку на прибуток генеральний прокурор Lisa Madigan і двопартійна коаліція за участі 17 генпрокурорів штатів, державних чиновників та адвокатів закликали Federal Energy Regulatory Commission (FERC) негайно вжити заходів і гарантувати, що комунальні підприємства не отримають великий прибуток за рахунок своїх клієнтів.

У листі до FERC Madigan та коаліція вимагають вивчити, чи є обґрунтованими поточні тарифи на комунальні послуги, які регулюються федеральним законодавством, зокрема, на електроенергію, природний газ та нафту. Нагадаємо, нещодавно було прийнято нове федеральне податкове законодавство, відповідно до якого було зменшено ставку податку на прибуток із 35 до 21%.

«Комісія повинна діяти зараз і гарантувати, що платники податків у штаті Іллінойс та країні загалом не переплачуватимуть за комунальні послуги», - зазначила Madigan.

Коаліція особливо стурбована впливом нового федерального податкового законодавства на рівень витрат на корпоративний податок, який доданий у тарифи комунальних підприємств та кошти, які комунальні підприємства утримують у резерві для оплати майбутніх податкових рахунків. Підписанти листа вимагають, аби FERC діяла якомога швидше і внесла необхідні зміни у тарифи за надані комунальні послуги. Відтак, буде зменшено суми у платіжках клієнтів. Вони також закликають FERC встановити негайну дату відшкодування споживачам комунальних послуг коштів у випадку, якщо вони переплатили за спожиті послуги.

Як зазначає коаліція у листі, FERC має досвід регулювання тарифів, щоб врахувати зменшення федеральних податків на прибуток. У 1987 році FERC дозволила підприємствам, які надавали послуги з електропостачання, подати заявку на зменшення тарифів після того, коли ставка податку на прибуток підприємств перевищила 46-34%.

«Ми закликаємо Комісію скористатися своїм досвідом, залучивши зацікавлені сторони, і визначити відповідні процесуальні механізми для виявлення інформації про завеликі тарифи, ймовірність добровільного зменшення тарифів або відшкодування, які можуть бути запроваджені Public Utilities у стислі терміни, згідно з існуючими правилами Комісії і прецедентами. Це - найкращий спосіб гарантувати, що клієнтам не буде завдано шкоди через затримку при внесенні відповідних змін», - йдеться у листі.

До Madigan приєднались генеральні прокурори штатів California, Connecticut, Kentucky, Maryland, Massachusetts, Nevada, New York, North Carolina, Rhode Island, Texas and Virginia, а також Connecticut Office of Consumer Counsel, Florida Office of Public Counsel, Maine Office of the Public Advocate, New Hampshire Office of the Consumer Advocate, Rhode Island and Carriers і Vermont Department of Public Service.

 

Мирний протест Мартіна Лютера Кінга став дороговказом «кольорових революцій»

Внаслідок пожежі на катері постраждали 15 осіб

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers