rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Повідомлення для Української громади про безпекову ситуацію в Українському селі

Як усім відомо, в районі так званого Українського села, в Чикаго, спостерігається зростання рівня злочинності. Тяжкі злочини, які були скоєні останнім часом, набули широкого розголосу в пресі.

 

Після вчинення кримінальних інцидентів Український Конгресовий Комітет, відділ Чикаго, одразу порушив перед місцевими органами питання про підвищення безпеки мешканців та гостей нашого району.

Представляючи інтереси української громади, представники УККА  сконтактувалися з депутатом району в Міській раді Браяном Гопкінсом з вимогою провести зустріч з ним та з представником Департаменту поліції з метою висловлення свого занепокоєння щодо безпекової ситуації в Українському селі. В офіційному листі та під час розмови представники УККА висунули вимоги: підвищити рівень охорони поліції в районі та відновити роботу відділу поліції на вулиці Вуд (Wood Street), який був ліквідований кілька років тому.

Представник олдермена Гопкінса повідомив, що олдермен дуже занепокоєний безпековою ситуацією, що склалася. Зокрема, він уже вживає заходів з метою посилення охорони поліції, збільшення кількості особового складу поліції на вулицях району, відновлення роботи відділку поліції на Wood Street та забезпечення нового, сучасного технічного обладнання.

Після узгодження з Міською радою та мерією, УККА через місцеві ЗМІ повідомить громаду про час зустрічі в Українському культурному центрі з олдерменом Гопкінсом і представником поліції, під час якої олдермен особисто повідомить громаду про вжиті заходи задля підвищення безпеки в нашому районі.

Закликаємо всіх небайдужих мешканців та гостей нашого району взяти участь у цій зустрічі та висловити своє занепокоєння погіршенням криміногенної ситуації в нашій гостинній Українській околиці!

 

З повагою,

Український Конгресовий Комітет Америки,

відділ Іллінойс

 

Мирний протест Мартіна Лютера Кінга став дороговказом «кольорових революцій»

Внаслідок пожежі на катері постраждали 15 осіб

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers