rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Польська співачка, що живе в Чикаго, пропонує винагороду 1000 доларів тому, хто поверне в її офіс викрадені костюми

Чиказька співачка польського походження Marley Dzis намагається розшукати польські народні костюми, які були викрадені з її авто незадовго до початку Різдва.

Marley Dzis каже, що костюми, які вона одягала під час концертів разом з ансамблем «Lira», були викрадені з її машини. Авто було припарковане 23 грудня за її будинком у передмісті Wicker Park.

П'ять костюмів лежали у чохлах для одягу на задньому сидінні автомобіля. Коли вона прокинулася наступного ранку і пішла до машини, костюмів там не було, вони зникли. Жінка перевірила сміттєві баки та провулки поблизу, і в результаті була вимушена звернутися до поліції.

«Це - один з таких випадків, коли запитуєш себе, кому потрібні польські костюми?» - каже Dzis. - «Вони були отримані з Польщі. Ви не можете просто купити їх у магазині. Вони були спеціально призначені для мене».

Dzis розповіла, що костюми коштують кілька тисяч доларів, але для неї вони - безцінні.

«Хтось може не знати, наскільки важливі вони для нашої аудиторії з Польщі», - каже вона. - «Вони - не просто шматки одягу. Вони повертають спогади, спогади про країну, яка зараз далеко».

Адвокат Donna Makowski, член Товариства польських адвокатів, пропонує винагороду за костюми у розмірі 1000 доларів, якщо їх повернуть до її офісу. І запевняє - не ставитиме людині, яка поверне костюми, жодних запитань. Її офіс розташований у Чикаго, на 53 West Jackson.

Через унікальний орнамент із бісероплетіння та вишивки, що є на кожному костюмові, їх практично неможливо перепродати або одягнути і вийти в них на люди. Тому Dzis сподівається, що це допоможе повернути костюми.

  Title

«Будь ласка, просто поверніть їх у будь-який поліцейський відділок», - просить співачка. «Я просто хочу, аби вони повернулися, щоб я могла знову у них виступати».

Dzis також повідомила: якщо особа, відповідальна за крадіжку, захоче налагодити зі співачкою контакт, щоб повернути костюми, то може надіслати електронний лист її на адресу: [email protected].

Жінки в армії і на війні. Які права мають тепер і що змінить новий закон?

Волонтер із прифронтового Бахмута потребує допомоги на лікування

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers