rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Подарунок для святого Миколая від учнів школи «Барвінок»

День святого Миколая є найулюбленішим святом дітей i дорослих. Цим днем починаються сповнені чудес новорічні та різдвяні свята.

Очікування свята приносить багато приємних хвилювань дітям.

Що Миколай подарує - чи не різочки, бува?

23 грудня учні i вчителі української школи «Барвінок», що при Український Православній церкві св. Петра i Павла у Пейлoс-Парк, готувалися до зустрічі важливого гостя. Настоятель парафії отець Василь Сендега привітав усіх присутніх на святі та подякував за підтримку нашої школи. Третій рік поспіль святий Миколай приносить зі собою до школи мудрі настанови, поради, Боже благословення i подарунки чемним діткам. Але учні школи не стільки чекали на подарунки цього року, як самі хотіли зробити подарунок святому.

Свято розпочалось виступом танцювального гурту «Барвінок» під керівництвом В'ячеслава Тихoнoва. Гурт був створений восени 2017 на базі української школи. Здавалася, ніби зовсім небагато часу учасники гурту мали на підготовку до свята, та завдяки творчій ініціативі керівника, його самовідданій праці танцювальний гурт «Барвінок» своєю дебютною програмою зірвав овації гостей свята.

Title Title 
Title Title 

 

Учні школи потішили присутніх на святі i театральним виступом, підготованим Квітославою Мoдрицькoю. Старшокласники, перевтілившись у Ангелів i Чортиків, навчали молодших, як важливо робити добро i бути чемними. Адже святий Миколай не обдаровує бешкетників i не дає гостинці непослухам. Учні молодшої групи залюбки розповідали віршики та співали веселі святкові пісні, присвячені святому Миколаєві.

Title Title 
Title Title 

 

 З великим задоволенням слухав Чудотворець різдвяні твори, які виконували учні старших класів на різних музичних інструментах. Мелодійний голос сопілки Християна Цiхуна виводив «Тиха ніч, свята ніч». Давид i Антoнiй Сендеги вмілими пальцями по клавіатурі фортепіано вигравали мелодію «Щедрика» i колядки «Тиха ніч». Ксенія Якiмiщак закружляла у гімнастичному танці «Віхола», отримавши море оплесків i вигуків захоплення.

Title Title 

 

Батьки i вчителі, разом з гостем свята, тішилися успіхами дітей, пишалися їхніми вміннями i талантами. Святий Миколай подякував учням i вчителям за чудове свято. Пообіцяв обов'язково завітати наступного року, благословив усіх присутніх на щасливий Новий рік.

Title Title 

 

І звичайно, не обійшлось без подарунків! З невимовною радістю учні підходили до святого доброчинця, щоб отримати сюрприз i сфотографуватися на згадку. Щирі посмішки та чудовий настрій панували на святі. І немає нічого кращого, ніж радіти посмішкам дітей!!! Адже щасливі діти роблять світ кращим i світлішим.

До наступного року, святий Миколаю! А ми пообіцяємо собі продовжувати розпочату справу: творити добро, дарувати одне одному любов, бути хорошим прикладом для наших дітей.

Фото Павла Ярiша

 

Ісус народився – його прославляй!

Преосвященний Владика Венедикт Алексійчук: «Важливо, щоб люди усвідомили, що наше життя є дуже коротким, щоб ми залишили свій добрий слід на землі!»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers