rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На початку тижня буде багато різноманітної роботи. Тому одне з найважливіших завдань - реально оцінити власні можливості. У четвер і п'ятницю намагайтеся не приймати поспішні рішення. Для новорічних свят краще вибрати комфортне та максимально відокремлене місце, куди ви можете вирушити разом із близькими людьми.

Тиждень підходить для того, щоб сісти на дієту. Зараз ваш організм лояльніше, ніж будь-коли, поставиться до обмежень раціону. Не упустіть хороший момент. При цьому постарайтеся не переборщити - зовсім відмовлятися від їжі у будь-якому випадку не варто.

Початок тижня обіцяє бурю емоцій, урагани слів, повені сліз. Утім, уже до його середини пристрасті відбушують, і в сфері особистого життя запанує міцний антициклон. Головне, щоб вам не стало нудно у настільки хорошу погоду. Намагайтеся новорічну ніч провести разом з людиною, яка вам не байдужа.

У фінансовому плані тиждень буде, швидше, нейтральним, витрати будуть передбачувані, а прибуток - стабільним. Намагайтеся бути обачнішими у сфері бізнесу. У вівторок намагайтеся максимально використати свої можливості. У п'ятницю можливі додаткові витрати на святкове застілля і подарунки.

 

Телець

Приготуйтеся отримувати заслужені компліменти, колеги будуть допомагати здійснювати ваші плани. У п'ятницю намагайтеся не сидіти вдома, вибирайтеся у світське товариство. Ймовірно, наприкінці тижня у вас з'явиться нове захоплення, яке поглине вільний час на новорічних канікулах.

Найімовірніше, ви будете почувати себе не дуже добре. Не витрачайте час даремно, зверніться по допомогу до фахівця. Тільки тоді вам гарантовані правильний діагноз і коректне лікування.

Ви, звичайно, чудові і неповторні. Але настав час проаналізувати ваші численні захоплення. Остерігайтеся службових романів. Кілька необережних слів, і ви дасте усім привід для пліток і пересудів. Тому тримайте язик за зубами. А предмет вашого обожнювання може показати себе з несподіваного боку.

У четвер краще нічого серйозного у фінансовому плані не робити, будьте обережними, можливі помилки і фінансові втрати. Наприкінці тижня чекайте на дорогі подарунки. Понеділок і вівторок - сприятливі дні для ділових зустрічей, щоб завершити всі заплановані угоди.

 

Близнюки

Велика ймовірність того, що весь тиждень вам доведеться виконувати обов'язки дипломата. Найімовірніше, у мистецтві пошуку компромісів рівних вам не буде. У другій половині тижня на вас чекає щось чарівне і радісне. Підготовка до свят дозволить розкритися творчим здібностям. Чекайте на велику кількість подарунків і приємне спілкування.

Цього тижня представникам вашого знака треба покращити роботу шлунково-кишкового тракту. Посидьте на очисній дієті. Якщо відчуваєте у собі сили, влаштуйте кілька розвантажувальних, а то і голодних днів. У рідині себе не обмежуйте. В їжу корисно додавати висівки. З іншими харчовими домішками будьте обережнішими.

Будьте готовими до дивних пригод і романтичних зізнань. Ваша друга половинка зможе подарувати вам море ніжності і романтики. Відповідайте взаємністю, і новорічна ніч стане чарівною.

Фінансове становище - стабільне. Можете розраховувати на річну премію. Пройдіться магазинами і придбайте собі одяг на новорічну ніч.

 

Рак

Тиждень може потішити вас численними подіями і враженнями, тому треба використовувати кожну мить і проживати її гармонійно та яскраво. У вихідні женіть від себе негативні емоції і налаштовуйтесь на веселе свято. І все вийде! Понеділок і вівторок - сприятливі для налагодження контактів і корисних для справи зв'язків.

Тиждень буде сприятливим, ваше здоров'я не викликатиме у вас жодних побоювань. Ви можете ризикнути, якщо вам давно хотілося спробувати щось потенційно небезпечне, - з дотриманням запобіжних заходів. Ваш експеримент, найімовірніше, пройде вдало і без негативних наслідків. Можна збільшувати фізичне навантаження, якщо тренер або ви вважаєте, що ви до цього готові.

Намагайтеся не заплутувати свої особисті стосунки. Від вас залежатиме, наскільки серйозними вони будуть. Прислухайтеся до голосу інтуїції, він не підведе і підкаже, як отримати бажане, причому, ще до Нового року.

Може так статися, що ваш бізнес потребуватиме несподіваних вкладень. Якщо у вас немає бізнесу, то кошти все одно кудись подінуться. Ділове спілкування у середині тижня може дати відчутні результати. А в п'ятницю можливі довгоочікувані фінансові надходження.

 

Лев

Для успішної реалізації планів вам доведеться зібрати весь свій оптимізм і не дозволяти власній упертості зіпсувати всю справу. При цьому варто проявити дбайливе ставлення до свого здоров'я. Ваші родичі можуть бути ображені, як їм здається, браком уваги з вашого боку. Намагайтеся привітати їх зі святом. У четвер і п'ятницю не давайте обіцянок, їх буде важко виконати. У вихідні постарайтеся збагатити себе новими враженнями.

Найбільш уразливим органом у представників вашого знака буде серце. Зірки нагадують, що самолікуванням зараз займатися небезпечно - вам потрібно піти на прийом до кардіолога, отримати його рекомендації і строго їх дотримуватися. Підтримуйте належний рівень фізичної активності, не куріть.

Настав час відкритості у стосунках. Розмовляйте відверто, якщо хочете, щоб вас зрозуміли. Цього тижня тонкі натяки будуть найкращим способом зіпсувати хороші взаємини - просто за рахунок того, що їх не буде часу аналізувати у період передсвяткової метушні.

Ви настільки занурені у поточні справи, що можете не почути пропозицію, яке принесе вам нове джерело доходів. У середу, можливо, ви отримаєте велику суму - і дуже вчасно. У п'ятницю і суботу буде останній шанс купити подарунки близьким.

 

Діва

Цього тижня - неминучі зміни, як у режимі роботи, так і в способі життя. Через дух заперечення і непоступливість ви ризикуєте підірвати свій авторитет і стати об'єктом вираження претензій, не завжди справедливих. Остерігайтеся обману і фінансових втрат. У п'ятницю заради вашого доброго настрою близькі люди будуть готовими здійснити подвиг. На вас чекатиме дорогий подарунок під ялинкою.

Фізичні недуги вам не загрожують - але психологічні проблеми можуть виникнути. Варто приділити їм увагу. Для початку поговоріть із людиною, якій довіряєте, котра вас вислухає і зрозуміє. Також можна звернутися до психолога.

Зі середини тижня ви будете притягувати представників протилежної статі. Найсміливіші прихильники навіть зізнаються вам у коханні. У п'ятницю навіть коротка зустріч може стати романтичною, а потім, ймовірно, повністю переверне ваше особисте життя.

Запланована вами ділова поїздка може не відбутися. Якщо вона все ж таки відбудеться, то може бути невдалою і завдати чимало клопотів. Важливо встигнути повернутися додому до вихідних. Фінансове становище трохи покращиться, але також зростуть і ваші потреби.

 

Терези

Цього тижня намагайтеся нікуди не спізнюватися, виконувати свої обіцянки і не базікати зайвого. Будьте обережними, не піддавайтеся спокусі критикувати інших. Ваші колеги повинні відчувати підтримку, що йде від вас. Вчіться не лише слухати, а й чути. Товариськість і позитивний настрій допоможуть вам чудово провести свята.

Остерігайтеся ударів - будьте обережними з ліктями, колінами і чолом, контролюйте свої жести і пози, на якийсь час відмовтеся від тих видів спорту, які передбачають рух на великій швидкості. Водіям варто залишити машину вдома. Немає можливості - потрійте пильність.

Наберіться терпіння і постарайтеся не звертати увагу на критику і вказівки коханої людини, інакше ймовірність скандалу, і без того немаленька, виросте у рази. Якщо ви зумієте обійти цей підводний камінь, все у вашої пари буде чудово.

Перед вами постане питання, як правильно розпорядитися коштами. У вівторок ймовірне надходження перекрученої інформації. Похід магазинами краще не планувати на вихідні.

 

Скорпіон

Перша половина тижня може принести раптові, але позитивні результати, пов'язані з улюбленою роботою. Ви відчуваєте, як вас переповнює радість, адже цей рік подарував вам чимало нових вражень і приємних подій. Незабаром передсвяткова метушня зміниться сміхом, задушевними розмовами, тостами і подарунками. Вас потішить спілкування з друзями. Кохана людина буде особливо ніжною і турботливою з вами. Якщо ви запланували святкову подорож, вона пройде дуже вдало.

Займіться профілактикою хвороб шлунка і травної системи загалом. Попрацюйте над своїм раціоном. Навіть невеликі зрушення зараз дадуть позитивний ефект. Ваш зовнішній вигляд стане кращим, шкіра, волосся, очі почнуть буквально сяяти здоров'ям.

Весь вільний час забере особисте життя і пов'язані з ним події. Настав сприятливий період для того, щоб бути разом і відверто зізнатися у своїх почуттях. Не упустіть своє щастя.

На вас чекає підвищення зарплати або премія. У середині тижня вам можуть віддати старі борги. Проблем з коштами на свята не буде. Ви зможете накрити святковий стіл з вишуканих страв і потішити себе і своїх близьких приємними сюрпризами.

 

Стрілець

На початку тижня у боротьбі за справедливість постарайтеся уникати непотрібних конфліктів, не довіряйте авантюристам і не вірте їхнім історіям. У середу прислухайтеся до голосу інтуїції - він вас не підведе. У другій половині тижня цікава робота може поглинути вас. Знайдіть час підготуватися до свята.

Їжте якомога менше солодкого. Цукор негативно позначиться на стані ваших зубів і шкіри, якщо зловживатимете ним. Якщо не можете прожити без цукерки або шоколадки - дозвольте собі з'їсти її вранці, до полудня. У цей час мозок потребує глюкози - і щось подібне буде на користь. Якщо зовсім ніяк не втриматися - зробіть вибір на користь кураги та інших сухофруктів.

До вас будуть ставитися з розумінням, враховувати вашу думку, намагатися допомогти з вирішенням різних проблем. Якщо вас захоплює кохана людина - не бійтеся сказати їй про це вголос. І не давайте навіть найменшого приводу для ревнощів.

Ви навчилися розумно витрачати кошти, до того ж, вам можуть запропонувати вигідну угоду. Ваше фінансове становище не викликає питань. А новий рік обіцяє новий прибуток.

 

Козеріг

На роботі відбуваються важливі і сприятливі для вас події, ви маєте всі шанси відзначитися, отримати підвищення або знайти нову престижну роботу. Майте мужність зізнатися собі і керівництву в тому, що ви вмієте, а чого не вмієте робити. Сподіватися на чиюсь допомогу не доведеться. У передсвяткові вихідні дні чимало часу доведеться провести у магазинах і біля плити.

Цього тижня ви можете сміливо балувати себе стравами екзотичної кухні, використовувати спеції, приправи. Єдине, про що вам треба пам'ятати - харчові алергії. Якщо ваш організм гостро реагує на якісь продукти або компоненти, намагайтеся їх уникати. Їжте у добре знайомих вам місцях.

У середині тижня бажано сховатися від зовнішнього світу і постаратися проаналізувати свої думки і почуття. У суботу можуть виникнути проблеми у взаєминах із коханою людиною. Неділя - вдала для веселої вечірки.

Будьте обережними при вирішенні фінансових питань, краще розраховувати тільки на власні сили, не довіряючи нікому. Марнотратство у понеділок і вівторок може завдати значної шкоди вашому бюджету.

 

Водолій

Навіть те, що ніколи не було вам потрібно, може стати вельми корисним цього тижня. Якщо на початку ви зможете відкоригувати свої плани, це наблизить вас до заповітної мети і дозволить визначити взаємини з партнерами та опонентами. У середині тижня можете зустріти таємний опір недоброзичливців. Ваші плани на новорічну ніч можуть раптово змінитися в останній момент.

Цього тижня вас можуть турбувати ноги. Кожному дістанеться свій власний варіант проблеми, пов'язаної з болем в ногах. Імовірні травми ніг, аж до переломів. Будьте обережними. Не соромтеся звертатися до лікаря, якщо, на ваш погляд, ситуація виходить за межі норми. Корисно робити ванночки для ніг з морською сіллю.

Намагайтеся виглядати якнайкраще, яскравіше, не шкодуйте часу і сил на підготовку новорічного застілля. У п'ятницю постарайтеся з'ясувати й усунути причину непорозуміння у взаєминах із коханою людиною.

Вдале вирішення ситуації у понеділок позитивно позначиться на фінансовому становищі. У середині тижня не варто займатися питаннями, пов'язаними з нерухомістю. Потрібно якомога менше працювати, якомога більше готуватися до свята.

 

Риби

Варто стежити за своїми висловлюваннями, інакше з'явиться ризик потрапити у халепу. У середу можливі хороші новини, пов'язані з перспективними пропозиціями. У середині тижня вірогідний перерозподіл обов'язків у робочому колективі, в результаті чого особисто ви можете отримати більшу самостійність. У суботу вас можуть переслідувати непорозуміння, будьте уважними. Вам може знадобитися допомога друзів при підготовці до свята.

Ваше самопочуття буде далеким від ідеального - можливі біль, безсоння, слабкість, запаморочення. Зірки підказують: варто звернутися до лікаря, якщо неприємні симптоми триматимуться довше, ніж два-три дні. Не варто займатися самолікуванням - навіть якщо ви твердо впевнені у своєму діагнозі. Консультація фахівця вам необхідна, якщо хочете повернути форму в розумні терміни.

Вам доведеться продемонструвати всю свою врівноваженість і тактовність, оскільки кохана людина може почати ревнувати вас до всіх без найменшого на те приводу. Однак, все ж зірки радять зустріти Новий рік у колі друзів, а не наодинці.

У понеділок не поспішайте укладати угоду. Ще раз перегляньте всі документи, можливо, у них міститься помилка - і ділові партнери будуть вам вдячними. У середині тижня можливі довгоочікувані фінансові надходження. У суботу краще обходити магазини десятою дорогою, великий ризик купити щось неякісне або занадто дороге.

Гороскоп на 2018 рік

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers