rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп на 2018 рік

Овен

TitleОвни у рік Жовтого Земляного Собаки зуміють втілити у життя будь-які бажання - якщо вони будуть гуманними. Зимові місяці для представників знака проминуть досить активно. Марс буде спонукувати до подвигів - чинити опір немає сенсу. Зима стане періодом завоювань, особливо активним буде січень. Вступайте у перспективні союзи, розвивайте світогляд і не надто стримуйте душевні поривання. Весна буде тим часом, коли можна зважитися на щось серйозне: не забувайте про дисципліну. Вчіться розподіляти час і ресурси, не дозволяйте собі розслаблятися тоді, коли справа ще не завершена. Собака обов'язково віддячить вам за чесну роботу над собою. Влітку активність Овнів матиме хаотичний характер. Ймовірно, ви будете багато думати, перш ніж робитимете якісь дії. Постарайтеся позбутися будь-якої імпульсивності в усіх сферах життя. Зірки змусять Овнів переглянути свої погляди на звичні схеми: доведеться чинити правильно, а не так, як хочеться. Осінь стане часом підведення підсумків. Особливо знаковим буде грудень. Тоді Марс набуде душевної гармонії.

 

Телець

TitleДля представників знака рік буде і важким, і легким. Легким - тому що відданість Собаки та його доброта дуже імпонує всім Тельцям. А складним - тому що доведеться напружуватися, щоб досягти бажаного. Тельці відчують гармонію, зірки будуть дуже до них прихильними. Початок року буде вкрай насиченим: Тельці зможуть об'єднуватися з різними людьми (особливо їх притягуватимуть сильні й упевнені у собі особистості) для досягнення своїх цілей. Ваша енергія досягне піку в січні. Лютий і березень будуть періодом оригінальних рішень. Це - дуже сприятливий період для навчання та укладення нових договорів, оформлення паперів. Квітень і травень - час неймовірної активності, щоправда, у травні енергійність зміниться на щось більш спокійне. Ймовірно, Тельці будуть пожинати плоди своєї стрімкої діяльності. Літні місяці принесуть відчуття легкості, але в серпні Тельці стануть більш зібраними і прагматично налаштованими. Восени можна буде зміцнювати свої позиції, а в листопаді на Тельців чекає випробування славою. Наприкінці року Тельці зможуть повернутися до чогось, що вимагає більш ретельного опрацювання, щоб виправити помилки на роботі або в особистому житті.

 

Близнюки

TitleБлизнюки зуміють домовитися з усіма, хто може допомогти їм наблизитися до заповітної мети. Жовтий Земляний Собака буде до вподоби тим, хто любить вирішувати питання розумом і добротою. Зі січня до травня Близнюки зможуть досягти великих успіхів у всьому, що стосується особистої реалізації. Буде розумно, якщо більшу кількість часу Близнюки витратять на власні проекти. У першому півріччі Близнюки матимуть величезні шанси на прорив. Головне - не піддатися спокусі робити все так, як потрібно комусь. Взимку багато Близнюків відчують тягу до усамітнення. Для розширення свого впливу важливо не втрачати зв'язок з іншими. Весна відчинить двері туди, куди ви давно мріяли потрапити. Червень і липень будуть дуже «спекотними». Будьте готовими до того, що багато людей шукатимуть вашої прихильності і нагоди зустрітися з вами чи, бодай, поспілкуватися. Вчіться зберігати внутрішній ресурс і правильно його розподіляти: такий тайм- і енергоменеджмент вам буде вкрай необхідним. Осінь - пора збору врожаю, і у Близнюків цей урожай буде дуже багатим (якщо, звичайно, вони пішли шляхом зміни свого життя). Жовтий Земляний Собака віддячить Близнюкам за їхню щирість і життєлюбність. Усі найприємніші заходи плануйте саме на осінь.

 

Рак

TitleРаки зустрінуть рік у чудовому настрої. Зима стане для Раків періодом відкриттів. Ви дізнаєтеся багато нового, зокрема, і про себе. Будьте готовими прийняти нову інформацію без фільтрів. Ймовірно, у вас відбудеться переоцінка життєвих цінностей (пік цієї трансформації припаде на кінець січня), не бійтеся змінюватися і змінювати людей навколо. Навесні Раки зможуть досягти успіху в матеріальній сфері. Киньте всі сили на те, щоб підвищити свою кваліфікацію як працівника. Просіть підвищення, коли вирішите, що вже засиділися на одному місці, вимагайте кращих умов - ваші бажання будуть виконані. Літні місяці будуть досить напруженими, особливо перша половина літа. Доведеться викластися на повну, чого б справа не стосувалася: особистих стосунків чи напруженої роботи. Спробуйте дотримуватися балансу між почуттям і розумом. Наприкінці серпня багато Раків приймуть дуже важливе рішення, яке позначиться на їхньому майбутньому: будьте уважними, коли йтиметься про щось дуже серйозне. У вересні Раки немов перейдуть на нові рейки. Можливо, глобальних змін не буде, але щось зміниться у звичних речах. Це будуть хороші зміни. Осінь дасть Ракам можливість проявити себе - як із позитивного боку, так і з того, який звикли називати темним.

 

Лев

TitleРік складеться цілком вдало, щоправда, доведеться трохи втихомирити своє марнославство. Лютий стане місяцем нових звершень. Саме на цей місяць плануйте всі свої досягнення. Ви зумієте досягти успіху, якщо дуже постараєтеся. Березень подарує багато можливостей для того, щоб налагодити взаємини з людьми. Не відсторонюйтеся від контактів, будьте готовими до компромісів і намагайтеся поставити себе на місце іншого. Це допоможе вам, коли ви не будете розуміти причини поведінки тієї чи іншої людини. Навесні ви пожнете плоди своїх колишніх зусиль, особливо яскраві результати припадуть на квітень. Не забудьте віддячити тим, хто допоміг вам досягти всього. У травні багато хто з тих, хто був із вами у минулому, з'являться у вашому житті знову. Літні місяці і початок осені змусять Левів робити вибір, зокрема, і в професійній сфері. Можливо, вам запропонують особливий шлях, який наразі не співвідноситься з вашими уявленнями про свою роботу і свою справу. Будьте відкритими до всього нового: дуже успішним заходом стане початок навчання чомусь, що є дуже популярним. Це може бути підвищення кваліфікації або здобуття нової професії. Осінь буде часом важкої розумової роботи і повільних змін.

 

Діва

Title2018 рік стане для Дів роком великих надій і змін. Січень і лютий проминуть у турботах про щось нове, незвичне. Для когось це будуть нові обов'язки на роботі, для когось - нове місце проживання, а для когось - новий партнер. Постарайтеся не занадто квапити себе у питаннях освоєння цього нового та адаптації до нього. З березня до початку червня Діви почнуть посилено працювати над тим, що є найбільш важливим для них. Це стане періодом наполегливої праці, формування власних поглядів на життя і захисту цих поглядів. Літні місяці дозволять трохи відпочити, але не дуже розслабляйтеся. Нехай відпочинок буде коротким, але насиченим. Кінець липня подарує щось, на що ви не сподівалися, але жадібно прагнули у глибині душі. Це може бути зустріч із кимось особливим чи несподіване придбання чогось рідкісного і дуже цінного для вас.

У серпні багато Дів зважаться на зміну звичного оточення. Осінь стане часом глибокого занурення у себе: вдасться зазирнути у найпотаємніший куточок душі, зробити його світлішим. Не дозволяйте нікому відривати вас від найважливішої роботи протягом цієї осені - вивчення своїх потреб і складання грандіозного плану самовдосконалення.

 

Терези

TitleТерези у 2018 році здійснять стрибок у незвідане. Шанси освоїти щось особливе - великі як ніколи. Зимові місяці стануть часом надій. Багато що з того, що ви хотіли втілити у життя раніше, стане можливим. Беріться за найцікавіші і непрості речі, не відхиляйте оригінальні пропозиції. Шукайте тих, хто зуміє вдихнути у вас надію і підвищити рівень жаги до життя. З березня до липня на Терезів чекає затишшя. Це - чудовий час для тривалого відпочинку. Навчіться розслаблятися, навіть якщо ваші думки зайняті чимось серйозним. Зі середини літа Терези відчують приплив нових сил: займіться своїм здоров'ям і зверніть увагу на психологічний фактор. Взаємини з близькими (і не дуже) людьми будуть впливати на ваше самопочуття більше, ніж зазвичай. Підтримуйте рівний психологічний клімат у сім'ї і за її межами, так ви забезпечите собі море позитивної енергії. З початком осені настане необхідність приймати важливі рішення, які стосуватимуться матеріального плану. Постарайтеся бути об'єктивними, коли йдеться про щось важливе. Вирішуйте питання, опираючись на здоровий глузд.

 

Скорпіон

TitleДля Скорпіонів рік стане справжнім випробуванням на емоційну витривалість. Собака відрізняється своєю відданістю і скромністю, схильністю до чесної праці. Ті представники знака, які поділяють його погляди, будуть відчувати себе максимально гармонійно. Цей рік можна буде умовно розділити на три періоди: зі січня до квітня, з травня до липня і зі серпня до кінця року.

Спочатку Скорпіони зіштовхнуться з чимось дуже незвичним, що вимагає вивчення, потім настане час відпочинку, а потім - зовсім новий період, у якому багато Скорпіонів зрозуміють, чи правильно вони діяли. Усю зиму і велику частину весни Скорпіони присвятять саморозвитку. Відсидітися не вдасться. Не обмежуйте себе у контактах: багато хто з тих, із ким вас зведе життя, матимуть на вас величезний вплив. Половина весни і літо принесуть відпочинок і спокій. Не забувайте про спілкування з тими, кого ви любите. Кінець літа та осінь Скорпіони присвятять рефлексії - їм не звикати аналізувати своє життя, людей і, взагалі, все. Будьте об'єктивними, роблячи висновки. Не робіть різких рухів стосовно людей, які зробили для вас багато.

 

Стрілець

TitleСтрільцям вдасться зрозуміти, що ж найбільше їх приваблює у житті: з чим вони мають намір «зав'язати» назавжди, а з чим, навпаки, познайомитися ближче. Цього року Стрільцям доведеться навчитися скромності і терпінню. Зимові місяці стануть періодом випробувань і помилок, здебільшого, у професійній сфері. Багато Стрільців змінять місце роботи, а то й сферу діяльності. Сміливіше втілюйте свої бажання у життя.

Березень і квітень підійдуть для стабільного руху вперед, середина квітня покаже, на що ви здатні. Це буде час перевірок та іспитів - ви зумієте їх витримати блискуче. З травня до середини літа загостриться тема сім'ї: налагодьте спілкування з усіма, хто вам не байдужий. Будь-які застарілі конфлікти вирішаться, якщо почнете їх вирішувати. Не будьте зарозумілими, коли йтиметься про найпростіші людські радощі. Друга половина літа подарує насолоду і відпочинок. Приділіть увагу питаннями здоров'я: як фізичного, так і емоційного. Восени Стрільці побачать плоди своїх зусиль - на роботі або у творчості. Важливо правильно оцінити результати і скорегувати напрямок своєї діяльності, вибрати чесні способи, якими ви досягаєте свого. Грудень стане місяцем змін: не бійтеся приймати рішення, до яких ви вже дозріли.

 

Козеріг

TitleКозероги будуть здатними на багато що: ваші таланти обов'яз­ково знайдуть своє втілення. Зима буде справжнім випробуванням для тих представників, які не визначилися з напрямком руху. Життя змусить зробити вибір швидко і безкомпромісно. Не бійтеся рухатися у незвіданому напрямку, шукайте тих, хто йде однією дорогою з вами. До кінця лютого Козероги помітять щось нове - вже розроблене та впроваджене у повсякденне життя. Навесні багато Козерогів наблизяться до розуміння гармонії, яка повинна бути встановлена між ними і найближчими людьми довкола. Не поспішайте йти назустріч, допоки не переконаєтеся у чистоті чужих намірів. Цінуйте свій час і людей, які цінують його. Літо здасться Козерогам занадто коротким: турботи (особливо матеріальні) поглинуть вас із головою. Піклуйтеся про своє здоров'я, щоб сил вистачило на все. У вересні Козероги будуть готовими зробити якусь зміну в житті - не бійтеся ризикувати. Остерігайтеся того, що здається ненадійним, ідіть туди, звідки віє стабільністю і справедливим ставленням до справи. Не розмінюйте свій талант на дрібні проекти - вибирайте лише те, що вселяє безумовну довіру.

 

Водолій

TitleВодоліям рік принесе безліч нових вражень. Ви помітите, що стали більш вільними у своїх думках і діях, при цьому рівень вашої внутрішньої відповідальності підвищиться. Не бійтеся досліджувати те, що здається вам незрозумілим - особливо якщо це стосується сфери людських взаємин. Зі січня до березня Водолії всю життєву енергію спрямують на підтримку стабільного життя, заробляння грошей, турботу про себе і своїх близьких. Влаштовуйте собі невеликі регулярні вилазки у світ: ходіть у гості і запрошуйте друзів до себе, більше гуляйте і спілкуйтеся з людьми. Саме від людей ви отримуватимете енергію і наснагу.

Весна і початок літа привнесуть у життя Водоліїв зміни, над якими вони давно замислювалися: найімовірніше, це буде щось глобальне. Хоча окремі Водолії можуть задовольнитися і зміною зачіски. Зірки обіцяють чудові результати. Починаючи зі середини вересня, Водоліям доведеться добре попрацювати, щоб втримати у руках те, що зовсім недавно так легко далося. Бережіть те, що належить вам, будьте внутрішньо готовими захищати свої інтереси. У випадку бездоганної поведінки зірки обіцяють великі нагороди - Водоліям вдасться зміцнити свій добробут, закріпити позиції і нарешті заспокоїтися.

 

Риби

TitleРік стане роком випробувань і помилок. Представники знака будуть змушеними тренувати власну прагматичність. Зимові місяці покажуть, у якому напрямку рухатися. Зважайте на будь-які зміни, що відбуваються навколо, чого б справа не стосувалося: особистого життя чи роботи. Будьте чуйними до рекомендацій, які вам дають люди. Не сперечайтеся стосовно питань, у яких ви є некомпетентними. Навесні може дуже пощастити: не відштовхуйте удачу песимістичним настроєм. Намагайтеся втримати те, що матеріальне, розлучайтеся з ілюзіями, які довели свою неспроможність. Не дозволяйте нікому обманювати себе. Існує велика ймовірність повернення старих боргів. Справа може стосуватися і людини, яка вирішить повернутися. Літні місяці стануть періодом перевірок. Численні іспити, які вам доведеться здати, заберуть багато сил, але обіцяють гарну нагороду. Викладайтеся на повну, не шкодуйте себе, але і не забувайте дбати про здоров'я. Восени можна буде подумати про відпочинок. Риби блискуче перейдуть через усі випробування та отримають можливість продумати план подальших дій.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers