rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ У Саудівській Аравії від тюрми відкупилися 23 топ-корупціонери

Саудівська Аравія випустила 23 особи, яких затримали, починаючи з листопада, через звинувачення в корупції після укладення угоди з урядом.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на газету Okaz.

«Саудівська Аравія випустила 23 з 200 впливових осіб, затриманих, починаючи з листопада, через звинувачення в корупції після того, коли вони досягли угод з урядом», - йдеться у повідомленні.

У доповіді не вказані імена тих, кого мають звільнити з членів королівської родини, бізнесменів та чиновників, затриманих унаслідок масштабної антикорупційної кампанії, яку очолив принц Мухаммед бен Салман. Також не називається і сума їхніх внесків до бюджету.

З початку листопада підозрюваних тримали в розкішному готелі «Ріц Карлтон» в Ер-Ріяді та запропонували передати майно та кошти в обмін на свободу.

За інформацією газети, найближчими днями буде звільнено більше затриманих. Також скоро розпочнеться судове провадження у справі осіб, які продовжують заперечувати звинувачення проти них.

Влада Саудівської Аравії розглядає такі домовленості не як шантаж, а як зобов'язання відшкодовувати нелегально здобуті гроші, незаконно отримані від світового виробника нафти протягом десятиріч.

Як пише агентство, саудівські чиновники не відповіли на прохання прокоментувати цю інформацію.

 

Siemens не зміг довести суду РФ, що його обдурили з турбінами

Конституційний суд Молдови тимчасово усунув Додона

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers