rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Як прийнято відзначати Новий рік в українських компаніях?

Починається пора зимових свят. У компаніях по-різному прийнято їх відзначати. Десь організовують корпоративи, а десь - благодійні заходи. Напередодні Нового року спеціалісти Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна дізнавалися, як його святкують в українських компаніях.

Корпоративи - найпоширеніший спосіб святкування Нового року в офісі. 78% опитаних саме так відзначають це свято з колегами. 3% виїжджають у туристичні тури, 1% - проходять квест. Серед інших способів відзначити - організація благодійних заходів, поїздки за кордон. 16% опитаних кажуть, що в них у компаніях узагалі не святкують Новий рік. Серед тих, у кого в компаніях все-таки передбачені новорічні урочистості, беруть участь у святкуванні не всі - 14% вважають за краще не відвідувати корпоративні заходи.

Більшість новорічних корпоративів - це поєднання таких складових, як застілля, новорічна атрибутика, танці та конкурси. У деяких компаніях влаштовують маскаради, салюти, запрошують зірок.

Здебільшого, корпоративи проводять у кафе/ресторанах/клубах (72%). Чверть залишається святкувати в офісі. Серед інших варіантів - бази відпочинку, хаби, відкриті простори.

Новий рік асоціюється не лише з урочистостями, а й з подарунками. Так, у 37% опитаних не прийнято дарувати подарунки. Трохи більше, ніж чверть респондентів зазначили, що отримують подарунки від компанії. Така ж кількість - розподіляють, хто кому дарує подарунок через «Secret Santa» або інші жеребкування. 21% респондентів повідомили про те, що в їхніх компаніях передбачені подарунки для дітей співробітників. А ось окремі святкування для дітей співробітників влаштовують у компаніях 19% опитаних. Десята частина зазначила, що у них співробітники дарують подарунки одне одному. Серед інших способів обміну подарунками - подарунки тільки членам профспілки, подарунки шефу і благодійні акції з подарунками дітям у дитячих будинках.

Title Title 

 

Новорічний корпоратив є ще одним інструментом для формування комфортного мікроклімату в компанії, налагодження контактів та формування команди.

 

Дані були отримані у результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua у листопаді-грудні 2017 року. В опитуванні взяло участь 936 респондентів з різних регіонів України.

Джерело: «HeadHunter Україна»

 

«Домашня» робота: 10 порад фрілансеру і не тільки

Аграрний конкурент. Як Україна конкурує з РФ за ринки збуту продукції АПК

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers