rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Чоловічі аксесуари у діловому стилі

Як би ви не хотіли тижнями не вилазити зі зручних речей у стилі кежуал, хоч раз на п'ять років вам доводиться діставати з шафи діловий костюм. Мільйони чоловіків у всьому світі приречені ходити у ньому щодня. Тому бажано зробити так, аби строгий діловий вигляд якщо не став максимально комфортним, то хоча б не псував настрій.

Ми будемо відштовхуватися від класичного образу з темним костюмом (можна у ледь помітну клітинку або смужку), світлою сорочкою, в міру контрастною краваткою і гладкими оксфордами.

Отже, щоб не виглядати на відповідальному заході непрезентабельно, пам'ятайте, що супутні предмети повинні гармоніювати одне з одним. Портфель, папка для документів, запальничка, ремінь, гаманець, годинник, запонки і затискач для краватки можуть відрізнятися, але не сильно контрастувати.

Запонки

 

Title
 

 

Чоловічі запонки використовували ще у XVII сторіччі. Зараз це - необов'язковий, але дуже вагомий предмет. Іноді панує думка, що запонки все одно не видно під піджаком, тому вони - не потрібні. Але так каже той, хто не вміє ними користуватися.

Основне - французькі манжети припускають наявність піджака. Навіть якщо в офісі ви його на якийсь час знімаєте. Інакше одягайте сорочку з ґудзиками. Поєднання «чоловічі запонки плюс джинси» - ризиковане і допустиме, тільки якщо ви вважаєте себе гуру стилю.

Якщо плануєте одягати цей аксесуар тільки на урочисті заходи, краще купити золоті запонки. Камені і кольорова емаль дуже зобов'язують, тому для початку надайте перевагу стриманим одноколірним запонкам.

Тим, кому зберігати офіційний вигляд потрібно щодня, краще купити чоловічі запонки зі срібла або білого золота. Вони не будуть відволікати в офісній атмосфері.

Манжет із запонками повинен приблизно на 1,5-2 сантиметри виступати з рукава смокінга. У звичайному діловому костюмі запонки можна заховати.

Чоловічі запонки і затискач для краватки повинні поєднуватися. В ідеалі - краще купити затискач для краватки, який буде виконаний в одному дизайні із запонками.

Затискач для краватки

 

Для особливо важливих випадків виберіть золотий затискач для краватки. З розміром і оздобленням розганятися не варто, нехай він краще буде гладким і тонким. Щоб не особливо залучати увагу до затискача, закріпіть його між третім і четвертим ґудзиками сорочки. Між першим і другим він буде більш помітним. Це - на той випадок, якщо хочете похвалитися. Срібний затискач для краватки - ідеальне рішення на щодень. Додає солідності, але не виглядає занадто пафосно.

Затискач для грошей

 

Погодься, зручно, коли не доводиться брати зі собою цілий портфель заради одного портмоне. Чоловічі затискачі стають супер-актуальними. Щоправда, багато купюр у них не покладеш, у середньому, поміститься 10-15 штук.

Щоб полегшити життя комусь із близьких, купіть золотий затискач для грошей. Це - чудовий подарунок, коли потрібна одночасно практична і статусна річ. Якщо така штука для себе здається надмірністю, виберіть срібний затискач. Він - більш універсальний і привертає менше уваги.

Чоловічий годинник

 

 

Title
 

 

Годинник «розповість» про вас дуже багато, тому вибирайте уважно. У діловому образі - чим дорожчий, тим кращий. При цьому, стильні чоловічі годинники повинні бути досить стриманими: без стразів і дешевого блиску. Чим простіший - тим кращий.

Існує думка, що великі чоловічі наручні годинники - ознака високого статусу. Але, приміряючи, подумайте, чи помістяться вони під манжетами ваших сорочок.

У класичному стилі більш актуальними є шкіряні ремінці. Бажано - чорного кольору, коричневий вважається більш повсякденним. Хоча циферблат чорного кольору здається більш спортивним і «крутим», дорожче виглядає білий.

Ремінь для штанів

 

Title
 

 

Діловий образ найкраще доповнить шкіряний ремінь. Щоб не привертати до нього зайву увагу, а саме цього вимагає етикет, краще вибрати гладку текстуру без плетива. Колір повинен бути в більш-менш однаковій кольоровій гамі з годинником і затискачем для краватки.

Завжди краще купити шкіряний чоловічий ремінь з невеликою відкритою пряжкою. Тут працює закономірність: чим більша пряжка, тим неформальніший образ.

 

Джерело: «Men's Life»

 

Домашній спортзал: 5 потрібних речей для тренувань

Чим відрізняється смокінг від костюма

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers