rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Newman хоче позмагатися з Lipinski за місце у Палаті представників США

Marie Newman, колишній консультант із маркетингу та бізнесмен, може стати основним конкурентом для члена Палати представників Dan Lipinski. Його багато хто вважає одним з найбільш консервативних демократів у Вашингтоні.

Newman хоче отримати підтримку на праймеріз демократів і перемогти Lipinski. Цього року вона вирішила виступити проти Lipinski, котрий є членом Палати представників із 2005 року.

«Я працюватиму в інтересах працівників, сімей, медичних закладів, для всіх жінок та захищатиму права кожного», - заявила вона. «Думаю, це робить мене прогресивним кандидатом».

На думку кандидата, її позиція вже дає результати. Newman каже, що Lipinski змінив свою позицію щодо іммігрантів, яких ще називають «Dreamers».

Lipinski, натомість, запевняє, що і надалі підтримує мігрантів.

«Я зараз працюю у двопартійній групі над планом, який допомагає тим, хто має DACA, покращити безпеку на кордоні», - запевнив він.

Lipinski у 2010 році голосував проти Affordable Care Act, але зараз каже, що працює над тим, аби Конгрес не скасував законопроект.

«Я працюю над двопартійним законопроектом, який допоможе зменшити страхові внески на 20-30%», - розповів він.

Newman вважає, що конгресмен послабив свої позиції і, можливо, більше не презентуватиме Демократичну партію.

«Тепер люди бачать його дії, бачать, що він - проти того, аби сфера охорони здоров'я була доступною для всіх, що він - проти іммігрантів і проти вибору», - зазначила Newman.

Обидва кандидати ще не домовилися щодо дебатів, які мали б відбутися до праймеріз (до 1 березня). У штабі Lipinski наразі не надають коментарів з приводу того, коли відбудуться дебати та чи вони взагалі відбудуться.

 

У центрі Мангеттена в Нью-Йорку стався вибух

У Каліфорнії пожежники безсилі перед вогнем, що підсилюється вітром

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers