rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ 10 найнадійніших японських автомобілів, перевірених роками

Можна довго сперечатися про те, який автомобіль назвати «надійним». Адже у наші дні пробігом 200 тисяч кілометрів складно когось здивувати. Але з декількох хороших машин завжди можна вибрати найкращу. У цьому огляді присутні 10 найбільш надійних японських автомобілів, які легко пройдуть 300 000 км і навіть більше.

1. Honda Civic

 

Title
 

 

У гібридної версії Civic за останніх кілька років кілька разів виникали проблеми з акумуляторними батареями. Бензинова версія позбавлена такої вади і буде служити досить довго. Модель попереднього покоління виглядала дещо застарілою, але у 2015 році вийшла нова, покращена, версія.

2. Toyota Highlander

 

Title
 

 

Toyota Highlander - це автомобіль, орієнтований на молодих людей. Але модель також сподобалася сімейним парам з дітьми, які не хочуть мінівенів. І це - хороша альтернатива. На думку експертів, Highlander - чудовий позашляховик - зручний, просторий, тихий. А найкращі з модельного ряду Highlander - це моделі з двигуном V6.

3. Toyota Sienna

 

Title
 

 

Задні двері Toyota Sienna легко зсуваються, і тоді на просторий диван можна безпечно садити дітей. А якщо його скласти, то можна навантажити багато речей. Незалежно від того, що потрібно перевезти, цей мінівен чудово підійде. До того ж, автомобіль - повнопривідний, що робить його ще більш корисним. Він «проживе» протягом тривалого часу і, взагалі, Sienna - один із найбільш «довго живучих» мінівенів на ринку.

4. Honda CR-V

 

Title
 

 

Honda CR-V - це не просто ще один японський кросовер. Це - зручний автомобіль з повним приводом, яким можна керувати майже так само, як і «легковиком». Як і інші моделі Honda, CR-V може проїхати 300 тисяч кілометрів.

5. Honda Accord

 

Title
 

 

Honda Accord отримала безліч компліментів за просторий салон і хорошу керованість. А якщо на перше місце ставиться надійність машини, то варто купити 4-циліндричну модель. 2,0 або 2,4-літровий двигун буде працювати «майже вічно», економлячи при цьому пальне.

6. Toyota Corolla

 

Title
 

 

Водіям не завжди потрібно так багато місця у салоні, як у просторих CR-V або Accord. Для них чудово підійде компактна Toyota Corolla. Автомобіль одинадцятого покоління виглядає більш презентабельно, ніж попередні версії. І не тільки зовні, але і всередині. Тепер інтер'єр - більш стильний і зручний, ніж був раніше.

7. Honda Pilot

 

Title
 

 

Для великих сімей, які не хочуть пересуватися на мінівені, неодмінно підійде кросовер Honda Pilot. У цій повнопривідній машині вміщається до восьми пасажирів.

8. Honda Odyssey

 

Title
 

 

Honda Odyssey, можливо, - не найкращий мінівен, але на модель варто звернути увагу. У машині поміщаються вісім пасажирів, а також весь багаж, який вони можуть взяти зі собою. Автомобіль - надійний, але це зовсім не означає, що він відстає за іншими параметрами. Як для мінівена, на ньому дуже цікаво їздити.

9. Toyota Camry

 

Title
 

 

Кожних кілька років популярний седан Toyota Camry модернізують, змінюють інтер'єр і екстер'єр відповідно до модних тенденцій. І щоразу оновлена модель демонструє високу надійність, притаманну моделям японської фірми. Особливо вдалими є машини з 4-циліндровими двигунами. Вони - не найдинамічніші, зате дозволяють забезпечити пробіг до 300 тисяч кілометрів.

10. Toyota Prius

 

Title
 

 

Коли почалися продажі перших Toyota Prius, багато хто вважав, що дорога акумуляторна батарея стане великою проблемою власників цих автомобілів. Але інженери Toyota добре все продумали, і машина вийшла дуже надійною. Фактичний пробіг Toyota Prius може досягати 300 тисяч кілометрів і більше.

Джерело: «Motor Media Review»
(http://mmr.net.ua)

 

Секретні розробки українських заводів: ЛуАЗ-1901 «Геолог» – волинський плаваючий позашляховик

BMW M5 F90: нова сила баварської лялечки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers