rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Модне чоловіче взуття сезону осінь-зима 2017-2018

У холодний сезон вибір взуття для чоловіків стає головним заняттям. Відшукати найбільш вдалу пару - цілком можливо, якщо чітко простежити останні актуальні тенденції. В осінньо-зимових колекціях дизайнери пропонують великий асортимент різних моделей. Осіннє і зимове чоловіче взуття відрізняється великою практичністю, високою якістю і теплозберігаючими властивостями. Стильні черевики не дадуть ногам замерзнути навіть у найлютіший мороз. Отже, яким буде модне чоловіче взуття сезону осінь-зима 2017-2018?

У тренді - туфлі на масивній фактурній підошві, вироби у спортивному стилі і високі чоботи. У модельному ряді широко представлене екстравагантне чоловіче взуття у різноманітних стилях - панк-рок, рок, спорт-шик. Чоловікам-консерваторам також є з чого вибрати собі взуття - у колекціях осінь-зима 2017-2018 - багато цікавих класичних моделей. Основні тенденції нового сезону - елегантність, комфорт і практичність.

Актуальні матеріали

 

Title
 
Title

 

На піку популярності залишаються натуральні фактури - шкіра і замша. Нубук підійде для сухої осінньої погоди. У тренді - комбіновані моделі різних відтінків. Деякі дизайнери пропонують сучасним чоловікам вибирати взуття з високоякісної штучної шкіри. Модні моделі виглядають ефектно, а коштують трохи дешевше.

У моді - моделі з перфорованої шкіри, які виглядають презентабельно і витримують великі навантаження. Стильно виглядає взуття зі штучної шкіри, яка пофарбована у мінімалістичні принти. Дуже актуально виглядають моделі з металевими шипами.

 

Title
 

 

Подібний декор привертає увагу і не залишиться непоміченим. На піку популярності - чорно-біла кольорова гама, шоколадні, бордові, гірчичні, болотні, сині відтінки.

 

Title

 

Стильно виглядають туфлі зі шкіри рептилій. Незвичайна фактура додає моделям особливої елегантності. Чоловік у таких туфлях виглядає модно і неординарно.

Класичні варіанти
Title

Традиційні моделі не втрачають своєї актуальності. Новинки сезону виглядають дуже елегантно. Досить розкішно виглядає замшеве і шкіряне класичне взуття. Туфлі стануть варіантом для теплої осінньої погоди, а взимку дизайнери пропонують стильні черевики на хутрі з круглим носиком. Замість хутра також можна побачити у колекціях взуття на вовняному утеплювачі.

Привабливо виглядають подовжені черевики-челсі від Brunello Cucinelli. Цікавим доповненням до модного взуття стануть аксесуари, як-от капелюх і шалик. Розставивши в образі необхідні акценти, будь-який чоловік буде виглядати дуже стильно і модно.

 

Title
 

 

У тренді - дербі і класичні оксфорди, класичні чоловічі туфлі зі шнурівкою. Чорні дербі підійдуть до ділового строгого костюма.

 

Title
 

 

Для неофіційного стилю краще придбати двоколірні туфлі з комбінованої шкіри або коричневі моделі. Дербі - досить універсальне чоловіче взуття. Новинки мають перфорацію і стильні лінії підошви. Офіційне взуття у нових колекціях виглядає дуже стильно і привертає увагу.

Черевики на шнурівці
Title

Масивні моделі черевиків на шнурівці чудово впишуться у вуличний образ. Практично всі модні черевики належать до стилю мілітарі. Стилісти не рекомендують виглядати сумно і нудно. Високі шнуровані «амфібії» - варіант, як урізноманітнити свій образ під час холодної зими.

 

Title
 

 

Актуальними є також останні новинки невисокої довжини з практичною і щільною підошвою. Таке модне взуття не боїться жодної сльоти й осіннього бруду. Практичний матеріал не вбирає бруд і володіє хорошими водовідштовхувальними властивостями.

Title
Title 

 

Мокасини, лофери, сліпери

Title

Колись у мокасинах ходили індіанці, щоб безшумно полювати на диких звірів. Історичне взуття у XXI сторіччі можна побачити на всіх модних показах. Сьогодні мокасини - повсякденне практичне взуття, перевагу якому надають багато сучасних чоловіків. Легкі лофери дозволяють розслабитися і мають просту конструкцію без зайвих деталей. Стінки моделей і підошва виконані з якісного матеріалу, тому таке взуття прослужить дуже довго.

 

Title
 

 

Непомітні стильні мокасини і лофери чудово поєднуються з модним костюмом і підійдуть для теплої осені. Взуття розбавить зайву строгість чоловічого костюма і допоможе виглядати стильно. Неяскраві кольори додадуть всьому образу формальності. Новинки виглядають акуратно і справляють приємне враження. В осінніх колекціях присутні найрізноманітніші відтінки взуття, тому підібрати вдалий варіант буде не складно.

 

Title
 

 

У моді - також і закриті стильні сліпери з текстильним верхом. Вони добре поєднуються з широкими штанами і вільною сорочкою. Витончені моделі чудово виглядають на нозі і досить універсальні. У тренді - молодіжні варіанти стильних текстильних туфель - яскраві і помітні сліпери.

Чоботи
Title

Колекції чоловічих чобіт пропонують незвичайні варіанти. Дизайнери постаралися максимально урізноманітнити нові моделі. Взуття виглядає неординарно завдяки наявності стильних ланцюжків, заклепок і застібок. Велика кількість металевих елементів надає новинкам певного шику. Чоловічі чоботи справляють приємне враження, не дивлячись на свою брутальність і грубі фактури. Подібне взуття - варіанти для сміливих і активних чоловіків.

 

Title
 

 

Головна тенденція останніх новинок - мінімалізм і стриманість. У модельному ряді присутні традиційні варіанти з пряжками, контрастними вставками і комбінаціями. Модні моделі відповідають усім вимогам чоловіків. Практичне взуття не промокатиме в дощ і сльоту осінньо-зимового періоду, зігріє ноги у морози. Прихильникам епатажу дизайнери також запропонували яскраве взуття на масивній підошві.

 

Title
 

 

Кросівки
Title

З модних подіумів не сходять різні варіанти спортивного чоловічого взуття. Туфлі-кросівки та їхні модифікації гармонійно виглядають із джинсами, костюмами, широкими і вузькими штанами. Моделі мають лаконічний дизайн і дуже акуратно виглядають на нозі. Традиційні поєднання чорного і білого, сині відтінки, коричнева палітра - в особливому тренді. Стильні кросівки чудово підійдуть для холодної осені, а утеплені моделі порятують від холоду взимку.

 

Title
 

 

Стильні кросівки - пошиті зі шкіри, замші, технологічного нубуку та текстильних матеріалів. Комфортне взуття - дуже практичне і здатне витримувати великі навантаження. Моделі мають м'яку підошву, яка добре гнеться й підходить не тільки для спортивних пробіжок, але і тривалих міських прогулянок. Шкіряний верх взуття обробляють спеціальним просоченням, яке покращує якість модних новинок.

 

Сучасне чоловіче взуття підходить для щоденного застосування, виходу в світ і походів на роботу. У гардеробі кожного чоловіка повинні бути стильні кросівки, лофери, туфлі і черевики.

Взуття з натуральних матеріалів прослужить весь сезон і органічно впишеться у будь-який образ. Гармонійні новинки з останніх колекцій чоловічого взуття вражають своєю різноманітністю, тому кожен чоловік зуміє знайти свій варіант осіннього і зимового взуття.

Джерело: «Tossy»

 

5 навичок виживання, які можна тренувати під час походу

Модні чоловічі пальта

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers