rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У четвер імовірні ділові зустрічі, які будуть конструктивними і багатообіцяючими. Підвищена працездатність дозволить вам впоратися зі справами. У п'ятницю краще відкласти ділові зустрічі. Бажано нікого не посвячувати у ваші плани. Необхідно побоюватися конкурентів, особливо в особистому житті.

Найімовірніше, цього тижня ваше самопочуття буде вельми кепським. На вас будуть несприятливо впливати погодні умови. Якщо це все накладеться на фізичну або психологічну втому - ви можете серйозно захворіти або впасти у депресію. Більше відпочивайте, займайтеся речами, які вам приємні і не викликають емоційних сплесків. Про всяк випадок, здайте основні аналізи.

У вас загостриться почуття такту, з одного боку, і прагнення до прекрасного, з іншого. Можливі протиріччя, коли естетичні міркування будуть вимагати змін, а тактовність не дозволить сказати про це тому, кого ви б хотіли змінити в особистому житті.

Зараз створюються майже всі передумови для закладення міцного фінансового фундаменту під ваш проект. Для цього необхідно попрацювати, отримати додаткову інформацію і прислухатися до порад друзів.

 

Телець

Тиждень сприяє інтелектуальній діяльності і роздумам про високі матерії. Не купуйтеся на лестощі ні в професійній, ні в особистій сферах. Зустріч зі старими друзями у першій половині тижня відкриє перед вами нові перспективи. У четвер і п'ятницю не робіть кардинальних кроків, все важливе починайте зі суботи. Вихідні присвятіть спілкуванню з друзями і близькими людьми.

Якщо ви застосовуєте якісь препарати - ретельно вивчіть інструкцію до лікарських засобів. Переконайтеся, що ви розумієте, для чого вони призначені, які мають побічні ефекти. Ймовірно, у вас виникнуть якісь питання. Обов'язково поставте їх своєму лікареві. Це може бути важливо.

Ваші стосунки, схоже, стали прохолодними. Однією з причин є нестача часу. Ви занадто багато сил віддаєте роботі. У суботу краще не відвідувати галасливі вечірки. Проведіть цей день разом з коханою людиною.

Зараз - вдалий час, щоби брати кредит, насамперед, іпотеку. Ймовірна поява нових джерел доходу, можливі нові фінансові надходження. У середині тижня відбудуться зустрічі та нові знайомства, які дають змогу віднайти надійних ділових партнерів.

 

Близнюки

Ситуація буде складатися залежно від вашої працездатності та вміння знаходити спільну мову з колективом. Одне ваше слово може повністю змінити весь хід подій. Сміливо висловлюйте свою точку зору. Другу половину тижня бажано присвятити відпочинку і подорожам, не зашкодить і вивчення чогось нового. У суботу можлива важлива розмова на особисті теми.

Ви - втомлені, але не готові просити про допомогу. Гординя може зіграти з вами поганий жарт. Ви самі не помітите, як виснажите себе, вигорите до дна і не зможете впоратися зі завданнями. Для підтримки себе у формі вам необхідні вітаміни, свіже повітря і відпочинок, причому, відпочинок не тільки пасивний, а й активний. Привчіть себе робити зарядку або бігати вранці.

На вас чекає романтичне побачення з давнім знайомим, який, нарешті, зізнається, що захоплений вами не тільки як друг. Можливо, ваші стосунки переростуть у сильне і пристрасне почуття.

У ділових взаєминах зважайте на свої інтереси, але не забувайте і про інтереси партнерів. Фінансове становище - досить стабільне, але воно, все-таки, не виправдовує ваших надій. Наберіться терпіння, й успіх прийде.

 

Рак

Цього тижня найважливішим завданням буде набуття професійних зв'язків і отримання достовірної інформації. У четвер більшість паперової роботи і зустрічей буде стосуватися фінансової сфери. У п'ятницю не довіряйте випадковим знайомствам, будьте обережні при спілкуванні з давно знайомими людьми. У цей день є ймовірність розриву ділових взаємин через принциповість партнера. Вівторок може стати хорошим днем для вирішення ділових питань.

Тиждень - ідеальний для відвідування стоматолога. Якщо стоїть вибір між відновленням і видаленням - рятуйте зуб. Нехай це вийде дорожче - незабаром ви оціните всі переваги свого вибору. Ймовірні приємні новорічні сюрпризи та акції.

Не будьте занадто недовірливими, уникайте шуму, метушні, забудьте про побутові проблеми і вирушайте у романтичну подорож з коханою людиною. Ви відчуєте себе щасливими, насолоджуйтеся цим почуттям. І ні про що не турбуйтеся.

У вівторок у справах не покладайтеся тільки на інтуїцію. Необхідне раціональне осмислення майбутніх справ і точний розрахунок. У четвер і п'ятницю можливі нові фінансові надходження, а в суботу - дорогий подарунок від близької людини.

 

Лев

Чим оптимістичнішим буде ваш настрій, тим легше ви досягнете успіху в справах і суспільного визнання. Однак, деякі важливі організаційні питання будуть вирішуватися складно, і то лише тоді, якщо ви докладете максимум зусиль. У середині тижня вас можуть «завалити» роботою. Але не варто зациклюватися на поточних проблемах. Краще помрійте про щось приємне - побачення або про відпустку.

Станьте перед дзеркалом - і критично погляньте на себе з голови до п'ят. Чи подобається вам те, як ви виглядаєте? Можливо, вас не влаштовує наявність зайвих кілограмів на талії, набряки під очима, або здається, що шкіра виглядає недостатньо свіжою... Якщо цього тижня ви почнете працювати над вирішенням якоїсь проблеми, то дуже скоро вирішите її. Головне - виберіть, над чим саме потрібно працювати. І не упустіть хороший момент.

Нове романтичне захоплення зараз забирає весь ваш вільний час. Ви - навіть дуже збуджені. Цей тиждень буде насичений приємними зустрічами і побаченнями.

Якщо ви не будете надто захоплюватися різноманітними розвагами, то тиждень обіцяє бути у фінансовому плані досить стабільним. Середа і субота - вельми сприятливі для великих покупок. У суботу існує імовірність невеликих, але приємних, фінансових надходжень.

 

Діва

Тиждень буде досить спокійним і гармонійним. У другій половині може відбутися важлива подія, яка дозволить просунутися кар'єрними сходами. Обережніше з конкурентами, вони можуть грати не за правилами. У родині варто приділити більше уваги дітям.

Тиждень підходить для збільшення фізичного навантаження. Зараз - ідеальний час для того, щоб займатися спортом. Більший ефект ви отримаєте, якщо підете у зал і будете робити вправи у присутності тренера. Однак, і вдома ви зможете досягти позитивних результатів.

Робота вимагає від вас багато часу і сил. Однак, імовірний і службовий роман. Не відмовляйтеся від запрошення провести у п'ятницю вечір з коханою людиною.

Перед вирішенням будь-яких фінансових питань і підписанням договорів переконайтеся, що з поля зору вашої уваги не вислизнула жодна суттєва деталь. У четвер можливі фінансові надходження. У вихідні ставтеся до витрат обережно, ви занадто легко захоплюєтеся.

 

Терези

Цього тижня бажано в усьому довіряти власним відчуттям, а логічні висновки залиште на потім. Вони здатні, швидше, завести вас у безвихідь, ніж допомогти зорієнтуватися у складній ситуації. Настає вдалий час для всього нового - експериментуйте, пробуйте нові шляхи та технології. У середу і п'ятницю постарайтеся не спізнюватися на ділові та дружні зустрічі.

Постарайтеся у найближчі дні розмовляти тихіше - ваші голосові зв'язки зараз особливо уразливі. Вчіться правильно дихати під час розмови - починайте говорити завжди на видиху.

З новою силою, але більш осмислено, можуть спалахнути почуття до коханої людини. Тільки постарайтеся її не налякати. Вона може просто бути до цього не готова. У вихідні частіше залишайтеся наодинці.

Фінансове становище зараз - не найкраще. У вівторок будуть вдалими ділові угоди. Краще не реагувати на заздрість і лестощі. Будьте готовими до вирішення трудових спорів і затримки зарплати.

 

Скорпіон

Життя цього тижня буде вирувати. Ваше завдання - навчитися сідлати хвилю. Якщо ви зможете керувати ситуацією, то за ці кілька днів зумієте звернути гори. Знайдіть час для того, щоб подумати і перетворити неоформлені прагнення у чіткі і досяжні цілі. У п'ятницю добре було б розпочати нову справу. Ви отримаєте від неї справжню насолоду. Вихідні проведіть разом з коханою людиною. У понеділок або вівторок з'явиться можливість проявити свої найрізноманітніші таланти.

Цього тижня вам обов'язково потрібно висипатися. Зірки радять: при цьому корисніше рано вставати і рано лягати. Якщо ви звикли вважати себе «совою» - спробуйте налаштуватися на інший режим сну. Найімовірніше, вже через кілька днів ви помітите поліпшення настрою і фізичної форми.

Романтичні переживання турбують вашу душу. У неділю ймовірне цікаве знайомство, яке вплине на ваше майбутнє. Тільки не втратьте голову від щастя, проявіть стриманість. Займіться оновленням свого іміджу. Понеділок і вівторок - вдалі дні для зустрічей.

Раціонально використовуйте свої фінансові ресурси. Постарайтеся не відмовлятися від підробітку, навіть якщо ви наразі ні в чому не маєте потреби. На вас чекають цікава поїздка і приємне відрядження.

 

Стрілець

Аналізуйте свою поведінку, навіть у дрібницях, у тих випадках, коли ви дієте за звичкою. Можете розраховувати на досвід і підтримку близьких людей. У вівторок труднощі на роботі не повинні бути приводом для початку пошуку нового місця. Це буде даремною тратою часу. Зате ідеї, які відвідають вас цього тижня, нехай і не реалізуються миттєво, варті того, щоб користатися ними і надалі.

Для вас зараз важливо прислухатися до власної інтуїції. Якщо вам щось здається підозрілим або неправильним - не соромтеся озвучити це. Спробуйте разом із фахівцем знайти потрібний альтернативний варіант. Якщо відчуваєте, що не виходить - проконсультуйтеся з ким-небудь ще. Вам необхідно вірити у те, що ви робите - для якнайшвидшого одужання.

Тиждень обіцяє бути сповненим різноманітними подіями. Головне - не лінуйтеся і не демонструйте байдужість. У суботу бажано побути на самоті, заспокоїтися й усвідомити причини своїх невдач. Неділя - чудовий день для зустрічей і прийняття важливих рішень в особистому житті.

У фінансових справах очікується затишшя, що, втім, не затьмарить ваш настрій, і не стримає бажання «смітити» грошима. У суботу не носіть при собі великих сум. У ці дні ймовірними є даремні витрати.

 

Козеріг

Відпочиньте нарешті від роботи. Якщо хочеться спокою і розслаблення, не варто з цим боротися. Краще спрямуйте свої сили на те, щоб подарувати радість собі, рідним і близьким. У середу і суботу корисно буде відвідати спортзал або прогулятися магазинами у компанії друзів.

Зірки рекомендують вам на якийсь час відмовитися від білкової їжі. Або на кілька днів викиньте з раціону хоча б білки тваринного походження. Подібна дієта розвантажить не тільки вашу травну систему, а й весь організм. Ви відчуєте незвичайну легкість. Симптоми, що вас турбують, зникнуть.

У коханні на вас чекають радість і удача, якщо ви не будете надто задирати носа перед своїм обранцем. Можлива незабутня романтична зустріч у четвер. У неділю постарайтеся вибратися разом кудись або запросіть друзів до себе.

Цього тижня вам вдасться стабілізувати ваше фінансове становище і налагодити корисні зв'язки. У четвер добре було б зайнятися оформленням документів і оплатою комунальних послуг та банківських відсотків.

 

Водолій

Цього тижня спостерігатиметься спалах активності у сфері професійної діяльності та творчих пошуків. Все буде виходити пречудово, але будьте пильними: примхлива удача може відвернутися у будь-який момент. Успіхи на роботі будуть помітними ближче до вихідних. Незважаючи на можливі труднощі середи, не втрачайте ініціативу. Вихідні проведіть зі сім'єю. Спілкування з тими, хто не входить до близького кола, скоротіть до мінімуму.

Вам потрібно відпочити, інакше перевтома обов'язково дасть про себе знати, обернувшись якоюсь недугою з цілого букета можливих захворювань. Лягайте спати не пізніше, ніж об одинадцятій годині вечора. Дозвольте собі відкласти всі справи, які не є терміновими. Вечори проводьте вдома. Відвідування кав'ярень чи дискотек потрібно скасувати.

Цього тижня ви будете схильними до аналізу позитивних і негативних якостей, зовнішності, душі, розуму та інших характеристик претендентів на руку і серце. Зірки стверджують, що непрості розрахунки навряд чи принесуть хоч якусь користь. Краще довіряти своїм почуттям.

Вдалий час для укладання угод. У четвер можуть виникнути незначні фінансові труднощі, але це буде легко виправити. Саме час взяти автокредит. Понеділок - сприятливий період для початку нової справи.

 

Риби

Цього тижня ви можете стати помітною фігурою у себе на роботі. Ваші навички та досвід будуть корисними колегам, ви легко завоюєте авторитет. У вас є два шляхи: потрібно або дуже багато працювати у різних сферах, щоб стати незамінними, або не працювати взагалі, щоб вас про це довелося попросити. Зустріч із друзями краще запланувати на п'ятницю, а вихідні проведіть наодинці зі собою.

Вам не варто нехтувати дрібницями. Саме вони можуть вплинути на ваше самопочуття, будьте уважними. Ідучи з дому, беріть зі собою міні-аптечку. Нехай у ній буде кілька таблеток усіх лікарських засобів, які можуть вам стати у нагоді. Корисно мати при собі пачку носових хусточок, змінні шкарпетки та засоби гігієни. Не звертайте увагу на тих, хто підсміюється над вами - бережіть себе і дбайте про себе.

Обережність і передбачливість будуть вам просто необхідними. Перш ніж почати роман, бажано все обміркувати. Особливо, якщо ви вже перебуваєте у стосунках, які можна назвати більш серйозними, ніж просто приятельськими. Таємне може стати явним, і легка романтична пригода ризикує обернутися великими неприємностями.

На початку тижня вірогідні проблеми на роботі. Особливо, якщо ви будете спізнюватися або хворіти. У п'ятницю будуть вдалими покупки. У вівторок можливі довгоочікувані фінансові надходження.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers