rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ John Lausch може стати новим Генпрокурором США у Чикаго

John Lausch може стати Генеральним прокурором США у Північному окрузі Іллінойсу. Його кандидатуру одноголосно схвалив Сенат США минулого четверга. Про це повідомили Chicago Sun-Times та Chicago Tribune.

Наразі кандидатуру John Lausch має затвердити президент Donald Trump.

Lausch, партнер у «Kirkland and Ellis» у Чикаго, протягом 10 років працював помічником прокурора США й очолював численні ініціативи під час перебування на посаді.

Колишній Генпрокурор США у Північному окрузі Іллінойсу Zachary Fardon пішов у відставку в березні. Він покинув посаду після того, коли адміністрація Trump вимагала від усіх 46 прокурорів США, які на той час перебували на посаді, подати у відставку. Президент вперше заявив про кандидатуру Lausch ще у серпні. Ця пропозиція була схвалена кількома політиками, зокрема, мером Чикаго Rahm Emanuel.

«Я хочу привітати John Lausch із призначенням на посаду прокурора США у Північному окрузі штату Іллінойс», - заявив Emanuel. «John зможе гарантувати належну громадську безпеку. Сподіваюся, що він буде використовувати цю посаду для оптимізації розслідування федералами злочинів, скоєних у Чикаго, та посилення громадської безпеки у наших громадах».

47-річний Lausch, уродженець Joliet, який виріс в окрузі Will, закінчив Harvard University та Northwestern University School of Law.

Світове, американське та українське газетярство

Активісти проводять експериментальну кампанію для популяризації споживання води замість солодких напоїв

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers