rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Найкорисніші фітнес-трекери

Пристрої для відстеження активності під час тренувань стають дедалі більш модними. Багатьом спортсменам стало незвично будувати плани тренувань за відсутності фітнес-браслета. Можливість рахувати кроки і спалені калорії під час ходьби і бігу, а також спостерігати за ритмом дихання і серцебиттям є лише кількома плюсами таких пристроїв. Трекери також аналізують наш сон, правильний режим, необхідний для фізичного розвитку.

Раніше для цього використовували спеціальні спортивні програми. Проте тепер популярні пристрої закріплюють перед тренуваннями або ж зовсім на цілий день у вигляді браслетів на зап'ястях чи на взуття.

Ще нещодавно основною функцією гаджетів у світі фітнесу була можливість насолоджуватися улюбленою музикою під час виконання вправ, спортивної ходьби або бігу. Революційний розвиток технологій змінив ситуацію і дав поштовх розробці сотень додатків для занять спортом. Фітнес-додатки для смартфонів у світі спорту користувачі скачують не рідше, ніж мобільні сервіси спортивних новин і кіберспортивні додатки, з якими можна відпочити кілька хвилин, беручи участь в онлайн-змаганнях. Ера гаджетів дала електронним технологіям у світі спорту ще більш стрімкий розвиток, створивши моду на фітнес-трекери, яких стало дуже багато. Вибрати відповідний функціонал, дизайн і цінову категорію користувач може на будь-який смак. Ми коротко розглянемо кілька найбільш корисних пристроїв, які можуть стати незамінним помічником для занять спортом.

Перший пристрій - Fitbit Charge HR - отримав чудові відгуки користувачів у всьому світі через невелику вагу - 22 грами, сумісність з девайсами, які працюють на операційних системах Android та iOS, а також за хороший дизайн, завдяки якому гаджет на зап'ясті виглядає дуже модно. Дизайн Fitbit Charge HR - спокійний, але сучасний. Це й стало причиною позитивних відгуків від багатьох користувачів. Останні версії Fitbit Charge HR передбачають функцію автовизначення вправ на біговій доріжці та їзди на велосипеді. Плюсом пристрою є і пророблена функція відстеження ритму серця, а також процес налаштування завдань тренування. Заряду батареї вистачає на кілька днів. Як недоліки можна згадати хіба що помилки підрахунку деяких показів, що, однак, буває дуже рідко.

Title 

Fitbit Charge HR

 

Китайська компанія Xiaomi випустила свій фітнес-браслет Mi Band, який вважається одним з найпопулярніших бюджетних і функціональних гаджетів сезону. Браслет - уже понад два роки на ринку, але завдяки низькій ціні й оптимальному функціоналу продовжує бути пріоритетним вибором для багатьох спортсменів. Нещодавно на ринку з'явилася нова версія гаджета Xiaomi Mi Band 2, що знизила ціну на останню версію старого пристрою Xiaomi Mi Band 1s, який майже нічим не поступається Mi Band 2. Важить Mi Band лише 7 грамів.

Title 

Xiaomi Mi Band

 

Компанія Microsoft теж прийшла на ринок фітнес-гаджетів, розробивши власний Microsoft Band 2, який сумісний з усіма операційними системами. Батареї девайса вистачає лише на 2 дні, що можна назвати мінусом, а вага його складає 55 грамів. Функціонал і продуктивність - те, на чому наголошували при розробці у Microsoft. Трекер має більші можливості, ніж всі інші конкуренти. Microsoft Band 2 вирізняється на тлі конкурентів чудовими екраном і дизайном. Користуючись усіма 11 сенсорами Band 2, користувач отримує можливість виміряти свій серцевий ритм, температуру шкіри, рівень ультрафіолету, висоту над рівнем моря і багато іншого. Зрозуміло, пристрій буде незамінним компаньйоном і для звичайних функцій: бігу, вправ у спортзалі, їзди на велосипеді і моніторингу якості та кількості сну. З технічної точки зору Microsoft Band 2 - дійсно дуже сучасний. Але це робить його досить дорогим, що не підходить багатьом користувачам, які не бажають переплачувати за престиж і функціонал трекера.

Title 

Microsoft Band 2

 

Garmin Vivosmart також заслуговує на увагу як трекер, дуже зручний для використання протягом усього дня, завдяки вбудованій GPS системі, що вимірює кроки, а також пульсометру, який налаштований на відстеження серцебиття протягом доби. Плюсом девайса є дивовижна точність показів, а також простий і модний дизайн браслета. Сенсорний OLED-дисплей у режимі прокрутки дозволяє оглядати вимірювані показники на декількох екранах, а дорожча музична версія Garmin Vivosmart також потішить вбудованим MP3-плеєром.

Title 

Garmin Vivosmart

 

Компанію HTC на ринку фітнес-трекерів презентує пристрій Under Armour. UA вирізняється стильним дизайном преміум-класу. Трекер - водонепроникний, продуктивний, має невелику вагу, а його батареї вистачить на 5 днів. Важливими плюсами є також стильний тачскрін, вдало вбудоване програмне забезпечення і висока швидкість роботи пристрою. У технологічності UA може змагатися з трекером Microsoft, а за співвідношенням ціни-якості навіть виграє.

Title 

Under Armour

 

Фітнес-браслети дають нам безліч корисних для занять спортом функцій, але важливо все ж зауважити, що навіть найкращий пристрій не складе правильної для кожного індивідуальної програми тренувань.

Тільки тренер може точно проаналізувати те, як реагують м'язи на різні навантаження і як організм переносить тренування різної інтенсивності.

Проте фітнес-пристрої неодмінно стануть хорошим доповненням до порад професіоналів зі світу спорту.

Також пам'ятайте, що деякі пристрої можуть давати вам помилкові дані про результати, неправильно підрахувавши спалені при виконанні вправ калорії або кроки при ходьбі чи бігу. Підійдіть до вибору трекера ретельно, упевнившись, що похибки - невеликі, і що пристрою можна довіряти. Бажаємо вам успішно вибрати собі трекер, яким при заняттях спортом ви зможете користуватися щодня!

Джерело: «Men's Life»

 

Як змусити себе тренуватися у холодну пору року?

Чим відрізняється чоловічий джемпер від пуловера

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers