rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Після засвітки в ЗМІ пішов у відставку міліціонер, щойно призначений керівником ДАБІ Донеччини

Призначений у вересні керівником Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Донецькій області Павло Панасюк написав заяву на звільнення за згодою сторін.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Олександр Бєлінський, оприлюднивши відповідну заяву Панасюка, яка написана на ім'я керівника Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексія Кудрявцева 31 жовтня.

Звільнення відбулось через кілька днів після того, коли журналісти звернули увагу на призначення міліціонера в будівельну держструктуру.

Павло Панасюк тривалий час очолював міське управління МВС у Горлівці, яка нині окупована. Після інформації про його призначення в ДАБІ журналісти нагадали, що в Горлівці Панасюк був причетний до нелегальної роботи вугільних копанок. На початку 2014 року його перевели у керівництво міліції Дзержинська (нині Торець, Донецької обл.), який після цього був окупований проросійськими бойовиками. Після звільнення міста Панасюк пішов на пенсію.

В опублікованій 13 вересня декларації Панасюк вказав, що є власником квартири на 53 кв. м в Горлівці. А його дружина - Наталія Панасюк - володіє квартирами в курортному Святогірську, Донецької області, (35 кв. м) та безоплатно користується квартирою в окупованій Феодосії (42 кв. м). Їй належить дві квартири по 42 кв. м в Єнакієве та ще одна в цьому місті на 47 «квадратів». Також в Єнакієвому на дружину Панасюка оформлені два нежитлові будинки загальною площею 123 кв. м та декілька земельних ділянок загальною площею понад 16 соток. Наталії Панасюк належить в Єнакієвому приміщення дитячого садка, право власності на яке вона оформила в березні 2014 року - перед окупацією міста.

Також дружині Панасюка належить 10 соток землі в селі Новопетрівка, Запорізької області, яке розташоване на березі Азовського моря.

На нового керівника донецької ДАБІ оформлено вантажний автомобіль Dodge Ram-1500 2008 р. в., на дружину - шість автобусів ПАЗ, Skoda Octavia (2008 р. в.), Toyota Prado (2007 р. в.) Ford Mondeo 2007 (р. в.) та Mercedes-Benz Е-240 (2001 р. в.)

Подружжя задекларувало, що їхній дохід минулого року складався виключно з пенсій - трохи більше, ніж 100 тис. грн. Заощаджень вони не мають, а Наталія Панасюк, яка є власницею великої кількості нерухомості, бізнесом не займається.

У відкритих джерелах також відсутня інформація про її участь у бізнесі як власника або керівника фірми раніше.

Відсутня інформація і про участь у бізнесі доньки Панасюка - Надії, яка є власницею трьох будинків та двох квартир у Донецькій області та кількох земельних ділянок. Нині вона працює в Святогірській міській раді. Відсутня інформація про участь у бізнесі її чоловіка - Михайла Солодовника.

Син Панасюка - Павло - працював у міліції, в 2015 році став винуватцем смертельного ДТП.

Державну архітектурно-будівельну інспекцію України з червня 2015 року очолює Олексій Кудрявцев, який до того був помічником нардепа-регіонала Яна Табачника, а в 2014 році був призначений директором департаменту ДАБІ в Київській області. Тоді це призначення відбулося завдяки голові ДАБІ Максимові Мартинюку, який нині є в. о. міністра агрополітики, а раніше працював у вінницькій мерії в команді Володимира Гройсмана, а до роботи в Кабміні очолював держгеокадастр.

ДАБІ підпорядковується Мінрегіонбуду, яке очолює віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко.

Джерело: «Наші Гроші»

 

«Укроборонпром» рекомендує своєму заводу в Шостці продати BMW, придбаний ним за 1,6 мільйона грн.

Волинський митник, який вимагав хабарі від власника автомобіля «на бляхах», отримав 5 років ув’язнення

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers