rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ На тлі руйнувань – заклик до молитви та дій

Трагічні події, які сталися у баптистській церкві в Sutherland Springs, у штаті Техас, у неділю вранці, засмутили та шокували багатьох людей всієї нашої країни та світу.

Після аналізу цієї трагедії як духовні отці Української Православної Церкви в США ми закликаємо всіх молитися за жертв, членів їхніх сімей та працівників оперативного реагування. Наші серця та думки пов'язані з усіма тими, хто загинув або отримав травми, з членами їхніх сімей, їхніми друзями та колегами. Чоловік, озброєний напівавтоматичною гвинтівкою, вбив у First Baptist Church в Sutherland Springs 26 віруючих. Їхній вік був від 5 до 72 років. Ці вбивства сталися у день, призначений для молитви, як і будь-яка інша неділя, і в  місці, призначеному для молитви, яке є в інших маленьких та великих містах у кожному штаті на території всієї країни.

Зі сумом ми зазначаємо, що це - 377-й масовий розстріл у Сполучених Штатах лише в 2017 році. Ось чому ми закликаємо обраних посадових осіб нашої нації та державних установ вжити належних заходів для подолання насильства. Ми повинні твердо усвідомити, що в нашому суспільстві існує фундаментальна проблема. Культура Життя повинна запобігати безглуздому насильству із застосуванням зброї в усіх його формах.

Ми молимося, щоб Господнє милосердя було посеред нас у цей час суму, шоку та сум'яття. Ми закликаємо духовенство та вірних нашої УПЦ США, а також людей доброї волі у всьому світі звернути свої серця і душі до Великого Лікаря, нашого Господа та Спасителя Ісуса Христа, який об'єднує і веде нас через страждання з милосердям і ніжністю.

Цілюща сила Христа виходить за межі наших фізичних ран, але проникає у кожен вимір нашого життя: фізичний, емоційний, соціальний, духовний. Вічний заклик Христа до всіх нас - залишатись ревними у нашому захисті життя та людської гідності і невпинно молитися за мир у нашому світі.

З молитвами у Христі Милосердному
Спасителеві та Пораднику наших душ,

+ Антоній, митрополит УПЦ США

+ Даниїл, архієпископ УПЦ США

Дива не сталося, або Як Україна, світ та російська недоопозиція програли російську недореволюцію 05.11.17

Непомічений ювілей

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers