rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня не нехтуйте можливістю отримати кваліфіковану допомогу лікаря або юриста. У середу ви відчуєте, що нескінченні затримки на роботі переповнюють чашу вашого терпіння. Багато перешкод наступного дня зникнуть самі собою. Несподівана інформація, отримана у четвер, може змінити ваше життя і плани на найближче майбутнє, а хтось спробує почати життя з чистого аркуша.

Якась ситуація може змусити вас згадати про недоліковані раніше хвороби або проігноровані симптоми. Потрібно приділити цьому питанню максимальну увагу. Зверніться до лікаря і дійте під його керівництвом. Інакше можете отримати ускладнення або перевести захворювання у категорію хронічних.

В особистому житті краще обмежитися другорядними партіями. Навіть не думайте демонструвати перевагу, інакше можна геть зіпсувати стосунки з коханою людиною. Просто діліться своїми успіхами.

Намагайтеся більш-менш розсудливо витрачати фінансові ресурси. У четвер вам можуть запропонувати щось таке, що вас дуже зацікавить і навіть намалює привабливі перспективи. Погоджуватися без ретельних роздумів не варто. У колективі краще мати ділові, а не дружні взаємини.

 

Телець

Вам доведеться брати на себе відповідальність за прийняття необхідних рішень, які вплинуть на ваше найближче майбутнє. Найкращих результатів ви досягнете у тому, до чого прихильна ваша душа. У середу не впадайте у відчай і намагайтеся досягти своєї мети. У п'ятницю не будьте надто самовпевненими. У вихідні більше часу приділяйте родині та відпочинку.

Спробуйте розпрощатися зі шкідливою звичкою. Максимальні бонуси дістануться представникам знака, які вирішать кинути палити. Йти вибраним шляхом буде значно легше, ніж ви очікували.

Сприятливий час для гармонізації стосунків у вашій парі. Кохана людина буде розуміти вас з півслова, а всі сварки й образи просто забудуться. Вихідні постарайтеся провести разом у романтичній атмосфері.

Тиждень - вдалий у фінансовому плані. Ви можете вирішити багато ділових питань. У четвер вас можуть спробувати ввести в оману, тож будьте обережними. У суботу ймовірні фінансові надходження.

 

Близнюки

Активізуйте свою діяльність, керівництво це оцінить, вам запропонують вигідний підробіток. Постарайтеся не зривати своє роздратування на близьких, все потроху владнається. У вихідні зумієте потішити кохану людину, виконавши її давню мрію. На вас чекає гармонія вдвох.

Цього тижня подбайте про свою шкіру та очі. Вибирайте найніжніші натуральні косметичні засоби. Якщо у вас є час і можливість - спробуйте зробити мило, тонік або хоча б крижані кубики.

На вас чекає романтичний тиждень, сповнений приємних зустрічей і не менш приємних моментів, які наступлять після них. Ставлення до вас вашого обранця обіцяє бути надзвичайно зворушливим. На суботу краще нічого не планувати.

Можливі непередбачені витрати, які, втім, швидко окупляться. У вівторок вірогідні великі фінансові надходження, які ви зможете витратити на відпочинок і подарунки близьким людям.

 

Рак

Цього тижня багато давніх проблем вирішаться абсолютно несподівано. Ви можете розраховувати на порозуміння, а також на власну підвищену інтелектуальну активність і ділові риси характеру. Починаючи з четверга, вірогідні подорожі або зміна звичної атмосфери. У суботу ймовірні романтичні пригоди, вам стане в нагоді розсудливість.

Настала пора провести вдома генеральне прибирання. Вимийте підлоги, протріть пил, ви одразу відчуєте, що дихати стало легше і на душі у вас тепер світліше. Займіться впорядкуванням речей і паперів - це допоможе навести лад у ваших думках і почуттях. Користуючись засобами побутової хімії, одягайте захисні рукавички.

Ваші стосунки з коханою людиною поступово починають налагоджуватися. Не форсуйте події, поспішність буде лише руйнувати те, що ви створили. Четвер і вівторок - найбільш сприятливі дні для зустрічей і побачень. Будьте мудрими й терплячими, зберігайте спокій і доброзичливість.

У другій половині тижня ймовірне значне поліпшення вашого матеріального становища. Можливо, ви зробите чимало вдалих покупок, особливо якщо з підвищеною прискіпливістю будете ставитися до якості товару.

 

Лев

Цього тижня робота не вимагатиме зайвої напруги. На вашу кар'єру може позитивно вплинути людина, яка давно працює з вами. Ви даремно уникаєте більш тісної співпраці з нею. Понеділок - сприятливий день для самоосвіти, відвідування лекцій і майстер-класів. У середу чекайте на вигідні знайомства з іноземними колегами і комерційними пропозиціями, які краще не відхиляти. У неділю вам, схоже, доведеться поквапитися на допомогу комусь з родичів.

Цього тижня ваше здоров'я залежатиме від повноцінності відпочинку. Не обов'язково проводити у байдикуванні цілий день - порожнеча існування, навпаки, втомить вас. Періодично змінюйте вид діяльності. Вечорами не сидіть за комп'ютером, а гуляйте, бавтеся з дітьми, ходіть у кіно чи театри. І обов'язково добре висипайтеся.

Якщо ви зважилися на серйозний крок, то зараз - саме час подати заяву в РАЦС. Намагайтеся уникати сварок через дрібниці усередині тижня. Порадьтеся з родичами, вони хвилюються за вас.

Є ймовірність фінансових надходжень. Можливо, ви отримаєте премію. Постарайтеся впорядкувати важливі документи і звіти ще на початку тижня. Від цього може залежати ваш фінансовий успіх у майбутньому.

 

Діва

Робота може вимагати від вас додаткових зусиль. Краще одразу вирішити, з яким обсягом ви можете впоратися, і в жодному випадку не погоджуватися на збільшення цього ліміту. Зосередьтеся на головному і масштабному. Не шкодуйте часу і сил на перевірку надійності нових партнерів. Лише тоді є сенс починати з ними спільну діяльність. В очах керівництва варто бути якомога непомітнішими і скромнішими.

Цього тижня вам бажано дбайливіше ставитися до своєї спини. Не піднімайте важке, уникайте різких нахилів та розгинання. Акуратно тренуйте м'язи. Краще робити це під наглядом інструктора, який простежить, щоб ви виконували вправи правильно. Намагайтеся спускатися і підніматися сходами пішки - це буде вам корисно. Звертайте увагу на свою поставу.

Вам набридла одноманітність? Можете ринути назустріч пригодам. Шанс у вас буде. Щоправда, зірки не обіцяють, що ці пригоди будуть приємними. На вечірці в друзів ви можете познайомитися з людиною, яка вас зацікавить.

Кошти у вас будуть, але і незаплановані витрати - теж. Постарайтеся не захоплюватися. Фортуна, звичайно, посміхається вам, але не буде ж вона робити це завжди. У вихідні бережіть гаманець, не купуйте непотрібні речі.

 

Терези

Цього тижня важливі спокій і врівноваженість. Спостерігайте за течією життя і не квапте події. Не варто нічого робити на зло іншим, інакше самі ж потрапите у власноруч вириту яму. Можете натякнути керівництву, що його вимоги часто бувають завищеними. Неділя може стати вдалим днем для початку серйозної справи у неофіційній атмосфері.

Цього тижня будь-які загальнозміцнюючі процедури будуть мати підвищений ефект. Якщо вас турбує якась проблема - саме час приступити до її вирішення. Можна спробувати новий лікарський засіб, але робити це необхідно під конт­ро­лем фахівця.

Намагайтеся зрозуміти одне одного, інакше ви ризикуєте загрузнути у низці суперечок. Якщо партнер вас дійсно любить, він дасть вам трохи відпочити, побути деякий час на самоті. Лише не дуже затягуйте ці канікули.

Вдалий час, щоб придбати посудомийну машину або новий смартфон. Однак, зверніть увагу на їхню якість. Зараз - не час брати кредит.

 

Скорпіон

Цього тижня ви зможете легко впоратися зі справами. Улюблена робота може стати джерелом життєвих сил. Взаємини з колегами і керівництвом - доброзичливі і гармонійні. Можливі цікаві пропозиції, які вимагатимуть нестандартних рішень і позбавлення від напрацьованих звичок. У середу ваші ідеї відкриють прямий шлях до успіху, ви будете задоволені ситуацією, що склалася. Вихідні проведіть з коханою людиною, від цього залежатиме ваша душевна рівновага.

Вашим уразливим органом буде печінка. Бажано відмовитися від вживання алкогольних напоїв, жирної їжі. Якщо ви застосовуєте сильнодіючі ліки - обговоріть схему лікування з вашим лікарем. Присвячуйте, щонайменше, півгодини на день активним фізичним навантаженням.

Не варто з'ясовувати стосунки, краще ними насолоджуватися. На вас чекає чимало приємних романтичних моментів. У п'ятницю варто розвіятися у компанії друзів. Можливо, почутої там історії буде достатньо, щоб багато що усвідомити.

У фінансовій сфері вбачається значне покращення. Ви зможете оновити гардероб або вирушити у подорож. Наприкінці тижня вам віддадуть старі борги, нагородять премією, потішать приємними подарунками.

 

Стрілець

Цього тижня будьте уважними навіть до незначних змін на роботі, постарайтеся не вступати у конфлікт із колегами. Всі важливі службові питання вирішіть до п'ятниці. У четвер придивляйтеся до поведінки партнерів. Будьте готовими до того, що вони втілять у життя те, що давно мали намір зробити, але досі мовчали про це. У вихідні намагайтеся відпочити так, як би вам цього хотілося.

Зірки рекомендують вам помірні фізичні навантаження. Цього тижня представники вашого знака будуть дуже чутливими і можуть помітити навіть найслабші симптоми, які вказують на те, що в організмі щось вийшло з ладу. Можливо, ви так нічого і не помітите. Тоді вас можна буде привітати - ваше тіло перебуває у чудовій формі.

Тиждень може розпочатися досить прохолодно, але вже до середини вимальовується відлига у стосунках. Можливо, до кінця стане просто спекотно - не згоріть у полум'ї пристрасті. Вівторок і четвер - найкращі дні для побачень.

На початку тижня постарайтеся не псувати взаємини з керівництвом. Вам доведеться неодноразово звертатися до нього по допомогу, зокрема, і по матеріальну. Не відмовляйтеся від можливості підробити. У четвер або п'ятницю ймовірні фінансові надходження.

 

Козеріг

Цього тижня вам іноді буде важко впоратися зі своїми бажаннями. У справах кар'єри і бізнесу - явне поліпшення. Можна чекати підвищення на посаді, з'являться нові цілі. Тиждень сприятиме реалізації раніше накреслених планів. Ви відчуєте прилив енергії. В особистому житті можете знайти довгоочікуване щастя. Однак, вам потрібно забути про свій егоїзм. У п'ятницю вам, схоже, почнуть набридати проханнями колеги на роботі, намагайтеся бути коректними. У вихідні можливі цікаві знайомства.

Вам потрібно ретельніше, ніж зазвичай, стежити за собою, прислухатися до сигналів, які подає ваш організм. Вітаміни, дієта, спорт, якісна косметика, зручні й екологічні одяг та взуття - ось прості інструменти, які допоможуть добре себе почувати. Якщо ви вирішите, що варто проконсультуватися з лікарем - зробіть це негайно. Вірте своїй інтуїції.

Романтичні зустрічі збагатять вас незабутніми враженнями. Вам вдалося підкорити серце, тільки не лякайте кохану людину бурхливими проявами своєї пристрасної натури. Проводьте вечори вдома вдвох.

Зараз - саме час для закладання фундаменту вашого майбутнього матеріального добробуту. Постарайтеся використовувати його оптимально - присвятіть максимум уваги саме до фінансових справ і професійної сфери.

 

Водолій

Зосередьтеся на новій цікавій ідеї або проекті, відсуньте на якийсь час рутинну роботу, яка кидає вас у зневіру й апатію. Використовуйте енергію і чарівність при досягненні накреслених цілей. До ваших ділових порад і нової інформації, яку ви повідомите колегам і керівництву, прислухатимуться. Суботній відпочинок у приємному оточенні дозволить знайти душевну рівновагу.

Цього тижня вам не варто зловживати фізичними навантаженнями. Звичний комплекс вправ вранці, пробіжки або відвідування спортзалу - у тому режимі, до якого ваш організм уже пристосувався, але не більше. І жодних випробувань на витривалість. Вони вам - протипоказані.

Навколо вас можуть плестися інтриги, у результаті яких у вашому особистому житті можуть статися серйозні зміни, причому, не в кращий бік. Постарайтеся налаштувати себе на позитив і порозмовляти з коханою людиною. Це прояснить деякі непорозуміння і позбавить від ревнощів.

У вас з'являться можливості для поліпшення матеріального становища. У понеділок будьте розважливими й обережними, щоб не припуститися помилок. У вас може раптово виникнути потреба в коштах. Зірки радять замислитися над кредитом, лише уважно вивчіть усі умови.

 

Риби

Багато життєвих питань цього тижня будуть вирішуватися без напруги. Атмосфера навколо вас гармонізується і принесе заспокоєння. Щоправда, вам може стати від цього нудно, і ви можете зробити щось екстравагантне. У четвер необхідно ретельно перевіряти всю інформацію, щоб уникнути помилок і спотворень. Субота - сприятлива для творчих починів. У вихідні приділіть достатньо часу відпочинку і розвагам.

Зірки підказують: вам просто необхідно взяти паузу і налагодити, нарешті, розпорядок дня. Передусім, дотримуйтеся режиму; найперше - це харчування і сон. Пізно лягати і рано вставати - нікуди не годиться! Висипатися для вас зараз - вкрай важливо. Увечері не їжте нічого важкого на шлунок. Перед сном корисно погуляти або, як мінімум, провітрити кімнату.

Можливо, кохана людина ще не встигла усвідомити почуття, які виникають у неї до вас. Не квапте події, не підганяйте її. Постарайтеся бути толерантними і пробачайте дрібні недоліки. В жодному випадку не провокуйте конфліктні ситуації у середу і п'ятницю.

У п'ятницю остерігайтеся авантюрних ситуацій. Вам також необхідні уважність при роботі з документами, укладанні договорів і заповненні відомостей. У суботу ймовірне поліпшення фінансового становища. У неділю можливі непередбачені витрати.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers