rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Осінній пікнік у Флориді

Членки 56-го відділу Союзу Українок Америки (СУА) щороку в жовтні з'їжджаються з родинами і друзями на узбережжя Мексиканської затоки у місто Венис, що у південно-західній частині Флориди, на осінній пікнік. Цього року особливо приємно було побувати на пікніку у цікавому товаристві після всіх переживань і страхів, пов'язаних з ураганом «Ірма», який пролетів і наробив багато шкоди в цій частині Флориди.

Ніщо не зупинило союзянок і не стало на заваді зустрічі на пікніку, хоча на 24 жовтня синоптики прогнозували бурю і повінь на цю частину штату. Зранку був дощ, але до обіду вийшло сонце і настав ідеальний день для пікніка!

Title Title 
 Дует «Ой, чорна, я си чорна» у складі
Оксани Лев та Богдана Боднарука
 Співочий гурт союзянок.
Диригує Яра Літош

 

Голова 56-го відділу Анна-Марія Сусла щиро вітала союзянок та гостей, особливо союзянок 136-го відділу з Нейпелс, які прибули групою на чолі з головою Наталею Сантарсієро. На жаль, союзянки з Маямі і Сент-Пітерсбурга через несприятливу погоду не змогли приїхати. Ведуча пікніка Віра Боднарук привітала всіх і запросила присутніх на смачний обід, який поблагословили отці-гості.

Після обіду розпочалася розважальна частина пікніка, над якою працювала Оксана Лев. Гумореску Гриця Зозулі «Анструкція» прочитали з почуттям Оля Гронь та Михайло Яримович, а дует «Ой, чорна я, си чорна» у складі Оксани Лев та Богдана Боднарука виконав кілька пісень.

Title
Title 
 Частина присутніх гостей «Анструкцію» виконують Оля Гронь
та Михайло Яримович

 

Співучий гурт союзянок у складі Яри Літош, Галі Лісничої, Оксани Лев, Каті Познахівської, Тамари Гелембин, Іванни Олесницької, Віри Боднарук, Зіни Ференц та Христини Шелдон заспівали п'ять пісень: «Зі сиром пироги», «Ой, на горі, на горі», «Била мене мати», «Несе Галя воду» та «Ти казала в понеділок». Тексти зі словами пісень були роздані всім присутнім, щоб вони могли долучитися до співу під акомпанемент на акордеоні Володі Шпічки.

Важливою родзинкою кожного пікніка є гра «бінго», під час якої можна виграти гарні подарунки. Грою провадила Іванна Олесницька, їй радо допомагали Лариса Шпон і Яра Літош. На завершення були ще фанти, подаровані членками, щоб гості отримали якомога більше задоволення від гарно проведеного часу.

Приємний день пікніка добігав кінця... Голова 56-го відділу Анна-Марія Сусла та голова комітету з організації пікніка Яра Літош щиро подякували всім, хто долучився до успішного проведення осіннього пікніка!

Фото Христини Чайковської

 

Madigan та FTC зобов’язали колекторів сплатити постраждалим $9 млн

Нотатки із засідань Всеамериканської педагогічної конференції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers