rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Життя - сповнене несподіванок і різноманітних подій. Вас будуть оточувати або таємниці, або плітки. На них не варто звертати увагу, краще зайнятися роботою і творчістю. Не беріть на себе нездійсненні зобов'язання перед керівництвом. Намагайтеся не перестаратися з емоційними перевантаженнями, іноді корисно побути на самоті.

Ви загрузли в буденності - це погано і для фізичного, і для психологічного здоров'я. Візьміть відгул - і поїдьте куди-небудь. Краще на самоті - щоб відпочити не лише від звичних речей, а й від людей.

У сфері особистих взаємин вас можуть підстерігати підводні камені. Романтична захопленість зникне, ви відчуєте холод і розчарування у партнерові.

У понеділок можливі нові фінансові надходження. Ідеї, що відвідають вас у вівторок, можуть бути дуже плідними у фінансовому плані, постарайтеся їх реалізувати. У середині тижня будуть вдалими короткі поїздки у справах і за покупками. У неділю не варто нерозважливо витрачати кошти.

 

Телець

Якщо у вас є таємна мрія змінити роботу, постарайтеся реалізувати її найближчим часом, потім такого шансу може не бути. Одне з важливих завдань цього тижня - постаратися врівноважити ваш настрій та емоційний стан, щоб вони не були розбалансовані. Створіть собі відчуття свята і віри у краще.

Ваше самопочуття цього тижня буде дещо нестабільним. Зірки попереджають, що у багатьох представників знака можуть виникнути проблеми з травною системою, ймовірні головний біль, безсоння. Можливе загострення хронічних захворювань. Вам необхідно відмовитися від підвищених навантажень, берегти себе від стресів. Дуже важливий для вас міцний тривалий сон. На тлі втоми ви будете почувати себе лише гірше.

Постарайтеся не зациклюватися на своїх зобов'язаннях перед коханою людиною. Звичайно, будь-які близькі стосунки вимагають деякої самопожертви, але не до такої міри, щоби постійно йти проти того, про що наполегливо просить ваша душа.

Заздалегідь відкладені кошти у ці дні стануть у нагоді для великих покупок, тепер ви можете багато що собі дозволити. Чим ретельніше ви продумаєте бюджет, тим менше проблем виникне у вашої родини.

 

Близнюки

Тягар проблем, що залишився з минулого тижня, ви зумієте скинути вже до середи і будете готовими до вирішення нових завдань. Творчий настрій дозволить здивувати свіжими ідеями друзів і колег. Середа - напружений, але конструктивний день, хоча інформацію, яка вас цікавить, буде знайти вкрай складно. У четвер вдасться знайти однодумців, які поділятимуть ваші погляди. Вас будуть підтримувати близькі люди.

Якщо ви хвилюєтеся з приводу стану свого організму - зараз можна пройти обстеження, результати будуть точними. Доречна профілактика захворювань - вона допоможе уникнути проблем у найближчому майбутньому.

Загадки і таємниці - ось що може по-справжньому зацікавити вас. Тому краще не намагайтеся дізнатися всі подробиці минулого коханої людини. Субота - найкращий день для побачень.

Якщо ви не упустите нагоду, то вас можуть очікувати досить прибуткові проекти. Важливо бути уважнішими і пропонувати креативні ідеї. Фінансове становище - стабільне. Можете потішити близьку людину приємним подарунком.

 

Рак

Зараз - період, коли ви можете одним стрибком подолати багато перешкод. Настає сприятливий час для налагодження нових ділових контактів. Ваша чарівність і авторитет можуть бути настільки значними, що оточення сприйме як належне ваші пропозиції. У понеділок варто зменшити навантаження до мінімуму, а краще і зовсім відкласти всі серйозні справи до середи. Друга половина тижня не дасть вам приводу для суму.

У найближчі дні, найімовірніше, ситуація складеться так, що ваші очі будуть отримувати підвищене навантаження. Частіше моргайте - це не дозволить очним яблукам висохнути. Будьте обережнішими з косметичними засобами для повік, не тріть очі. Краще промийте їх або зробіть компреси зі свіжих овочів або вологих чайних пакетиків.

Цього тижня у вашому особистому житті будуть панувати гармонія і спокій. Але, схоже, це буде не вашою заслугою. Вас потішить кохана людина. Вам же потрібно просто нічого не зіпсувати.

Фінансове становище - стабільне. Чекайте на премію. Робота приносить вам прибуток. Найімовірніше, вам знадобляться кошти у п'ятницю, щоб придбати необхідну річ для дому.

 

Лев

Цього тижня ви покажете іншим приклад успіху при досягненні мети. Це - чудовий тиждень, передусім, для людей творчих професій. Уважніше слідкуйте за новинами, щоб не упустити важливу для вас інформацію. Залиште претензії до ділових партнерів і подивіться на ситуацію з іншого боку.

Серйозних неприємностей представникам вашого знака зірки не передрікають. Дуже багато що залежатиме від вашого ставлення до подій, самих себе і своїх перспектив. Намагайтеся зберігати позитивний настрій і не будьте занадто недовірливими. Усі питання, які постають перед вами, можна вирішити, причому, досить легко і безболісно.

На початку тижня приводом для сварки може стати дрібниця, не варта ні вашої уваги, ні уваги коханої людини. Але в середу стосунки стабілізуються, вихідні ви проведете разом.

Ваші активність, зібраність і працьовитість принесуть добрі результати. До середини тижня ваше фінансове становище поліпшиться. Однак, будьте ініціативнішими, а не просто виконуйте завдання.

 

Діва

Можливі певні труднощі у кар'єрі та особистому житті, перед якими не варто відступати. І тоді успіх буде просто неминучим. Нині краще опиратися на перевірені методи, а нестандартні підходи використовувати лише як доповнення. У роботі необхідно проявляти терпіння і завзятість, тоді всі перепони зникнуть. У вихідні використовуйте будь-яку можливість, щоб познайомитися з цікавими людьми.

Цей тиждень промайне для представників вашого знака більш ніж вдало. Ви будете добре почуватися і зможете поліпшити своє здоров'я. Зірки гарантують, що ви досягнете своєї мети або, щонайменше, серйозно просунетеся на шляху до неї. Постарайтеся забезпечити свій організм всіма вітамінами і мінералами. Особливо корисні для вас морквяний, томатний, гранатовий, буряковий соки.

Ви цілком здатні зробити своє життя і життя вашої коханої людини святом і феєрверком. Але чи потрібно це вам, і як до цього поставиться вона? Ваші неприборкані емоції ризикують призвести до сварок. Прагніть до рівноваги у почуттях і емоціях. Найкраще - золота середина.

У понеділок можливі незначні фінансові надходження. Загалом, тиждень обіцяє бути стабільним, якщо ви будете дотримуватися розсудливості. У четвер вірогідні обман та фінансові непорозуміння. Якщо ви - керівник, то можете піймати підлеглих на брехні.

 

Терези

Цього тижня робота буде ганятися за вами, як голодний вовк за своєю здобиччю. Про відпочинок не буде коли навіть мріяти. Щоб зовсім не зникнути в її жадібній пащі, бажано зосередитися на глобальних справах. Ви дізнаєтеся якусь стару таємницю або звільнитеся від великої проблеми. У четвер доведеться з'ясовувати стосунки з керівництвом, проявіть терпіння і такт.

Головне для вас - не піддаватися зневірі. Ви вибрали правильну мету - і йдете до неї. Можливо, швидкість просування вас не цілком влаштовує. Але, зірки наголошують, що вона - саме така, яка повинна бути для того, щоб ви досягли стабільного, довготермінового результату. Втім, можливо, ви допоможете собі, якщо позбудетеся якоїсь шкідливої звички або почнете більше гуляти.

У понеділок все буде безхмарно і романтично, але до середини тижня підступи заздрісників можуть внести смуту у ваші стосунки. Не піддавайтеся на провокації. Четвер - чудовий день для зустрічей, які можуть закінчитися рішучим кроком з вашого боку.

Вірогідні фінансові надходження з досить несподіваного джерела. У четвер не бажаний ризик у фінансовій області. У п'ятницю ймовірні непередбачені витрати на дітей або інших родичів.

 

Скорпіон

Будівництво повітряних замків - це чудово, але все ж краще реально подивитися на ситуацію, що склалася. Проявіть творчий підхід та ініціативу в роботі, і ви досягнете визнання та успіху. Використовуйте свої найкращі вміння і навички, зачаруйте керівництво своєю мудрістю, і все буде гаразд.

Ви можете захворіти, якщо не будете уважно ставитися до свого здоров'я. Зірки рекомендують вам зміцнювати імунітет, просуваючись уперед маленькими кроками. Корисно більше гуляти - обов'язково одягаючись за погодою. Переохолодження для представників вашого знака - небезпечне. Можна застосовувати комплексні вітаміни. Прислухайтеся до сигналів свого організму і не соромтеся звертатися до лікаря.

Повірте, кохана людина відчуває те ж, що і ви. І ваші стосунки вже переросли у глибокі почуття і душевну прихильність. Четвер - особливо вдалий день для зустрічей і побачень.

Цей тиждень обіцяє бути досить успішним. Ви - на своєму місці. Ймовірне отримання премії або підвищення заробітної плати. Подумайте, куди можна вигідно вкласти кошти, щоб вони давали стабільний дохід.

 

Стрілець

Настає сприятливий час. Ви відчуєте прилив сил. Проявіть мудрість і обачність, потіште своїх близьких. Це - час для нових ідей. Займіться самовдосконаленням. Тільки не витрачайте одразу всі сили, вони вам ще знадобляться у майбутньому.

Цей тиждень сприятливий для проведення різних косметологічних процедур. Ви можете побалувати свою шкіру вдома. Але зірки рекомендують вам піти у салон краси - навіть якщо досі ви туди не заходили. Там панує особлива атмосфера - кваліфіковані спеціалісти допоможуть вам, ваше тіло стане доглянутим і привабливим, ви відчуєте неабиякий прилив енергії. Вам зараз це може бути надзвичайно корисним.

Для багатьох людей, які народилися під цим знаком, настала пора відчути стан закоханості. Саме цей стан людського існування жене геть сон і спокій. Він вносить непередбачуваність у ваші плани і диктує свої умови. Але всі ці хвилювання і переживання будуть приємними.

У четвер можлива поява нового джерела доходу, цікава пропозиція підробітку. Тільки не грубіяньте замовникам і клієнтам. Будьте ввічливими й коректними. І до вас прийде фінансовий успіх.

 

Козеріг

Цього тижня ви можете знайти багато друзів, ваша робота стане цікавішою. Будуть успішними поїздки і відрядження. Вам може дістатися нелегке завдання, ви виконаєте його практично бездоганно. Це вимагатиме від вас багато сил, але і принесе корисний досвід. У четвер можна починати ремонт будинку або квартири. У п'ятницю постарайтеся захиститися від метушні та обтяжливих контактів. У вихідні запросіть у гості друзів.

Цього тижня представники вашого знака будуть на піку активності. Зірки нагадують, що жодні зовнішні чинники не завадять вам досягти ваших цілей. Можна запланувати що-небудь і в сфері здоров'я - зараз у вас є шанс багато що змінити на краще. Якщо вам не вистачало сили волі для того, щоб стежити за харчуванням або регулярно займатися спортом - у найближчі дні подібна проблема не виникне. А потім ви, найімовірніше, втягнетеся.

Четвер - найбільш вдалий день для ретельно спланованих зустрічей, які плавно перейдуть у романтичні побачення. Головне - не бовкнути зайве. Почуття власної гідності підкаже, як правильно вчинити і що сказати.

Вдалий тиждень для бізнесменів і тих, хто вирішив зайнятися обміном, продажем і придбанням нерухомості. Постарайтеся фінансові проблеми вирішувати своїми силами, не залучаючи друзів і родичів. У п'ятницю можливі нові фінансові надходження і важливі переговори.

 

Водолій

Настають помітні зміни у взаєминах з діловими партнерами. Від вас вимагатиметься здатність до співпраці та юридична грамотність. Не звертайте увагу на дрібні неприємності. У четвер будьте обережними з привабливою пропозицією про нову роботу. В суботу не варто нічого планувати серйозно, оскільки все може змінитися в одну мить.

Цього тижня може бути знижений імунітет, тому необхідно звернути увагу на своє здоров'я і вжити профілактичних заходів. Підтримайте свій організм вітамінами. Реально розраховуйте свої сили, тоді ви зможете уникнути фізичних перевантажень.

Ваша допомога зараз особливо потрібна коханій людині, постарайтеся не розчаровувати її. У жодному випадку не показуйте їй свої сумніви і тривоги. Це може ускладнити ваші стосунки, будьте до неї уважнішими.

У п'ятницю будьте пильними, перевірте договори з новими бізнес-партнерами. У другій половині тижня можна очікувати на нові фінансові надходження. Понеділок і вівторок - вдалі дні для господарських покупок.

 

Риби

Схоже, ви склали собі занадто грандіозні плани. Можливо, краще їх скоротити до реального обсягу? Ймовірні відрядження, які дозволять вам відволіктися від деяких проблем. Спілкування з керівництвом скоротіть до мінімуму, інакше ваші надто їдкі висловлювання можуть спровокувати конфліктну ситуацію. У п'ятницю до вас можуть завітати несподівані гості. Проведіть вихідні з близькими людьми. У суботу, вирішуючи важливі питання, прислухайтеся до порад коханої людини, не нехтуйте її допомогою.

Цього тижня багато представників знака будуть почувати себе недобре. Не дивно - ви ж самі наполегливо створювали собі проблеми! Утім, зірки кажуть, що вирішити ви їх також, найімовірніше, зможете самостійно. Головне - дійте вдумливо, будьте уважними навіть до дрібниць. Не нехтуйте несприятливими симптомами. Обов'язково зверніться до лікаря, якщо відчуєте, що ситуація почала виходити з-під вашого контролю.

Постарайтеся бути тактовнішими й уважнішими при спілкуванні з коханою людиною. Слова критики або зайва іронічність на її адресу може викликати непорозуміння та образу. Субота особливо підходить для спільної поїздки за місто.

На початку тижня ваші кошти можуть розійтися на дрібниці, але це - не привід для смутку. Друга половина тижня буде вдалою. Ви отримаєте прибуток, але доведеться попрацювати понаднормово.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers