rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Модні тенденції сезону осінь-зима 2017-2018

Вже відбулися покази останніх колекцій чоловічого одягу осінньо-зимового сезону 2017-2018. Дизайнери Мілана, Нью-Йорка, Парижа і Лондона показали великий асортимент моделей street stail. Опираючись на останні модні тенденції, можна створити стильний гардероб.

Дизайнери сучасної моди чудово розуміють потреби представників «сильної» статі. У колекціях наявні лаконічні моделі простого крою, які відрізняються особливим комфортом. Куртки, плащі, піджаки і водолазки виконані в елегантній манері. Загалом, чоловічий образ став більш розслабленим. Немає звичної строгості чоловічого силуету.

Дизайнери адаптували чоловічі моделі до сучасного модного стилю, вибравши тільки найбільш виграшні фактури та гармонійні елементи. Вироби виглядають досить ефектно, не дивлячись на уявну простоту. В тренді - осінні і зимові пальта у стилі бохо, костюми у богемних варіантах, піджаки соковитих відтінків. У моді - глибокі і насичені тони фіолетового, винного, червоного, зеленого, кремового кольорів. Колірна гама всіх моделей - практично однакова. У колекціях також присутня традиційна чорно-біла гама, абстракція, східні орнаменти, психоделічні мотиви.

Традиційний принт «клітинка» презентовано в чоловічих костюмах у найрізноманітніших варіаціях. В осінньому сезоні він виступає в дуже цікавих рішеннях - жовто-чорному, червоно-чорному. Куртки, пальта і редінгтони демонструють ефектний картатий принт у всіх модних колекціях.

  Title

З подіумів не сходить і техніка печворк - коли за принципом мозаїки зшивають цілісний виріб зі шматочків тканини (клаптиків). Популярними є трикотаж, вельвет, мохер, замша, оксамит і кашемір. У деяких моделей є дуже привабливі комбінації шкіри з іншими фактурами. Сучасні дизайнери дуже віртуозно поводяться з клаптиковою технікою пошиття модних речей. Моделі, запропоновані у колекціях, відрізняються неординарністю і цікавими складовими.

Пальто

Абсолютний must-have осінньо-зимового сезону - довге кашемірове або твідове пальто. Актуальні стильні моделі оцінять прихильники міського стилю, а також прихильники речей кежуал. Пальто оверсайз викликає асоціації з одягом парижан.

Title  

Як вважають стилісти, пальто є неодмінним атрибутом модного чоловічого одягу і дуже вдало вписується у діловий образ. При цьому, фасон чоловічого пальта абсолютно не має значення. Стильна незамінна річ має бути присутня у кожному чоловічому гардеробі. Запропоновані у колекціях пальта уособлюють елегантність і вишуканість стилю. Класичні варіанти призначені для ділового гардероба, а довгі парки вільного крою - варіант вуличної моди. Об'ємні пальта зможуть захистити від негоди і вітру. Теплі та якісні, вони надійно захистять у холодну зимову погоду і від морозу. У тренді - різні забарвлення модних чоловічих пальт, функціональні моделі і дорогі матеріали.

Плащі

Для холодної осінньої погоди модельєри запропонували дуже різноманітні моделі плащів, речі, пошиті зі шкіри та інших практичних матеріалів. У колекціях можна знайти плащі з поясом, на застібці-блискавці, моделі без рукавів. Є також дощовики і тренчкоти. Сміливо виглядає плащ з рослинним візерунком - варіант для рішучих модників.

  Title

У майбутньому осінньому сезоні плащі стануть основним трендом. Легка модель без рукавів прикрасить будь-якого стильного чоловіка. Для холодної погоди модельєри запропонували плащі на утепленій основі. Усі речі виконані в оригінальній манері з практичних, водонепроникних матеріалів.

Якщо у весняних колекціях чоловічого одягу були присутні моделі плащів з легких, прозорих матеріалів, то в модельному ряді для холодного сезону плащі зазнали деяких змін. Фасони стали більш стриманими і строгими, а фактура матеріалів - щільною. Основне призначення модних осінніх плащів - захистити від несприятливих погодних умов міжсезоння. Моделі відрізняються високою якістю і тривалим носінням. Як додаткові елементи дизайнери використовували накладні кишені, пояси, відкладні коміри, погони. Також, окрім традиційної класики, у колекціях присутні строгі вишукані чоловічі тренчі.

Куртки

Title  

Легендарна модель «пілот» залишається фаворитом серед чоловічих курток. Шкіряні вироби з хутряною підкладкою користуються популярністю у чоловіків уже багато років. Куртка надає особливого шику і виглядає розкішно. При цьому, вона асоціюється з романтикою і мужністю. Стильні останні моделі нагадують бомбери і мають цікаві елементи, що привертають увагу. Речі пошиті у футуристичному складному крої.

Хутряна обробка шкіряних виробів - вельми актуальна у сезоні 2017-2018. Дизайнери запропонували чоловікам одягнутися в укорочені моделі з відкладним коміром і хутряною підкладкою з довгим ворсом. Деякі куртки виконані не зі шматочків шкіри, а з цільного матеріалу. Епатажні моделі курток орієнтовані на сміливих модників.

Також у модельному ряді зимового одягу є моделі гірськолижних курток і стильних пуховиків. Основою моделей стали вільний крій, яскравий декор, функціональність. Одяг призначений для активного відпочинку, але підійде і для щоденного використання. Куртки чудово вписуються у пейзаж міських вулиць і стануть в нагоді не лише на гірськолижному курорті. Моделі виконані з якісних теплих матеріалів і надійно захистять від пронизливого вітру та снігу.

Великий вибір зимових курток дозволяє придбати річ, яка повністю виправдає очікування. Функціональність моделі, висока якість пошиття - саме на ці нюанси слід звернути особливу увагу при виборі стильної куртки.

Костюми

Елегантний костюм-«двійка» - незмінна класика чоловічої моди. Моделі сучасних костюмів обов'язково повинні бути у кожному чоловічому гардеробі. Костюм - варіант для урочистих подій і світських заходів, ділових зустрічей і романтичного побачення. Чоловічий костюм - річ універсальна. Він підходить для багатьох випадків життя.

  Title

Ділові костюми ефектно поєднуються з різними сорочками і водолазками. У тренді - принтовані костюми, графічні технології пошиття одягу, дорогі матеріали. Деякі елегантні ансамблі мають жилет. Костюм сучасного чоловіка уособлює елегантність, розкіш та успішність. У тренді - стильні костюми-«двійки», які є найкращим варіантом для створення ділового стилю.

Однотонні костюми дозволять будь-якому чоловікові виглядати презентабельно. Розкішні матеріали виглядають чудово і справляють приємне враження. Костюм можна одягати у комбінації з водолазкою, сорочкою, а також стильним верхнім одягом. Доповненням до костюма стануть модельні вишукані туфлі або черевики.

Пуловери

Title  

Розкішні м'які і приємні на дотик светри - незмінні елементи зимового одягу. Сучасні чоловічі светри мають цікаві колірні комбінації і вставки. Деякі моделі нагадують парки і пальто. Елегантні светри суворого силуету доречні для будь-якого випадку - зустрічей із друзями, міської прогулянки, романтичного побачення.

У тренді - жилети і водолазки з жакардової тканини, стрейчеві моделі з начосом. Усім відомо, що светр часто диктує стиль і може бути базовою річчю в одязі. Фасони чоловічих светрів для зимового періоду - вільніші. Речі не сковують рухи і є доволі комфортними. Практичний в'язаний одяг - варіант для повсякденного застосування. При цьому, модні і стильні чоловічі пуловери зовсім не виглядають мішкувато.

Стильний чоловічий джемпер дозволить виглядати нестандартно. У тренді також скандинавські орнаменти, в'язка-«гумка», відгомони ретро і комбінації різних фактур. Основними тенденціями у чоловічих светрах є довгі рукави, аплікації, V-виріз, високі коміри, смугастий принт, ромби, косички, картаті принти. У модельному ряді також є класичні гірськолижні светри зі скандинавськими мотивами у забарвленні.

  Title

Сорочки

У тренді - картатий принт, який прийшов із Шотландії. У чоловічих колекціях модною є чорно-червона клітинка - основна тенденція чоловічих сорочок. У моді - також епатажні і незвичайні принти чоловічих сорочок. Популярними є камуфляжний принт, візерунки, квіти. У моді - сорочки з відкладною планкою, вироби з байки, контрастна строчка.

Сорочку вважають основним елементом чоловічого одягу. У минулі часи сорочку одягали під верхній одяг, виставляючи назовні лише комірець і манжети. У наші дні сорочка - невід'ємна базова частина всього чоловічого образу. Традиційна біла сорочка підійде для урочистого випадку і ділової зустрічі. Біла сорочка класичного крою - невід'ємний елемент ділового гардероба.

Сорочки в клітинку - на піку популярності. Також у моді - принт зірочки, контрастні коміри і манжети. Актуальними залишаються і джинсові чоловічі сорочки.

Штани

Title  

Що стосується фасонів модних штанів, то вони - досить різноманітні. У колекціях вуличного одягу присутні не надто акуратні фасони. Модні штани виглядають дещо недбало. Штанини - не дуже широкі, нижче кісточок або вище. Також у тренді - штани і джинси з вилогами.

Велика розмаїтість стильних джинсів дозволяє підібрати саме ту модель, в якій чоловік відчуватиме себе найбільш комфортно. Модні штани не заважають рухатися і дуже практичні. Їх можна поєднувати з найрізноманітнішим верхнім одягом і стильним взуттям.

У моді - сірі, чорні і сині кольори. Також у колекціях є і штани гірчичного забарвлення, рожевої, темно-болотної гами. Прихильникам епатажу припадуть до смаку більш соковиті тони чоловічого одягу, які також презентовані модельєрами в останніх колекціях. У тренді - вишневий, золотистий, колір бордо і різноманітні блакитні відтінки. Актуальною є вишивка.

Нюанси чоловічої моди

Чоловіча мода - не така мінлива, як жіноча. Її тенденції змінюються поступово і не настільки кардинально. Дизайнери не поспішають щось змінювати занадто різко у чоловічих моделях. Велика розмаїтість стилів дозволяє одягнутися у різній манері. У тренді - вуличний стиль, моделі широкого крою і великого об'єму. Багато модельєрів пропонують універсальний одяг, який буде залишатися популярним ще не один рік. Такі вироби можна сміливо купувати кожному модникові.

  Title

В осінньо-зимовому сезоні 2017-2018 присутні надмірно подовжені рукави, а деякі моделі речей ніби зійшли з ілюстрацій ретро-журналів. Базові чоловічі речі мають однотонне забарвлення. У тренді - сірий, чорний, білий, ніжна пастель. Не оминули увагою модельєри і жовті соковиті відтінки. Колір м'яко переходить у гірчичний і шафрановий. Гаряча палітра фарб підходить чоловікам-брюнетам. Вироби подібного забарвлення неодмінно привернуть увагу інших і будуть пасувати усім темноволосим представникам «сильної» статі.

Скласти модний чоловічий образ - зовсім не складно. Досить взяти одну базову річ - пальто, джинси або светр. До виробу необхідно підібрати додаткові елементи одягу, які будуть вдало поєднуватися між собою. Не треба забувати і про чоловічі аксесуари. У тренді - різні фасони капелюхів. Образ можна також доповнити сонцезахисними окулярами й об'ємним шаликом або хусткою. У моді - однотонні шалики грубої в'язки, достатньої довжини. Стильний теплий шалик найкраще кілька разів обмотати навколо шиї досить вільно. Кінці можна зав'язати або залишити розпущеними.

Створюючи стильний чоловічий образ, подбайте про гармонійне поєднання всіх елементів. Одяг повинен бути підібраний в єдиному стилі - вуличному, спортивному, діловому. Для цього чітко уявіть собі ціль майбутнього заходу. У вуличному одязі добре прогулятися містом, але він буде явно недоречним на світському рауті або діловій зустрічі в офісі.

 

Джерело: Tossy

 

Як підібрати куртку-бомбер

Чоловіча парка. Як вибрати, куди і з чим одягати?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers