rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На вас чекає багатий на різноманітні події тиждень. Ви готові до нового, що б не було його джерелом. Варто зайнятися реалізацією того, що було задумано. Поділіться своїм хорошим настроєм з іншими, і ви зможете знайти нових друзів. У четвер не займайтеся справами, які вимагають великої відповідальності.

Присвятіть цей тиждень аналізу стану свого здоров'я. Прислухайтеся до себе; дайте відповідь - що саме вас турбує, які проблеми ви хотіли б вирішити. Постарайтеся потрапити на прийом до фахівців - вам допоможуть скласти програму дій. Здайте всі необхідні аналізи. Корисно зайнятися оптимізацією режиму дня, можна збільшити фізичне навантаження.

Цього тижня у вашого партнера може з'явитися підстава для ревнощів. Тож не намагайтеся приховати, що у вас з'явився новий любовний інтерес.

Не варто витрачати багато коштів на відпочинок. Незабаром вам можуть знадобитися значні кошти на навчання або розвиток справи. Фінансова стабільність може бути порушена через необдумані витрати у вівторок. Субота - сприятлива для поповнення гардероба.

 

Телець

Творчі почини увінчаються успіхом. З'яви­ться можливість вдосконалити професійну майстерність. Уважно поставтеся до новин на роботі. Цей тиждень - сприятливий для змін і знайомств у діловій сфері. У другій половині тижня ймовірне значне поліпшення матеріального становища. При цьому, вас може наздогнати інформаційний бум. Ви можете опинитися «засипаним» купою паперів.

Вам варто уникати самолікування - особливо у випадках, коли йдеться про сильний біль або негативні симптоми. Зверніться до фахівців. Дозвольте лікарю поставити діагноз і прописати лікування.

Сприятливий час для особистого життя. Кохана людина гідно оцінить вашу турботу і ніжність. Ви ж, у відповідь, обійміть її і скажіть, що вона - найкраща у світі. Це дозволить вашій парі продовжити ідилію.

У понеділок вас може супроводжувати удача у справах, пов'язаних з певним фінансовим ризиком. Однак, знайте міру. Докладіть зусиль до вирішення питання зі старими боргами і постарайтеся не позичати гроші.

 

Близнюки

Минулого тижня ви попрацювали на славу. Тепер обсяг роботи буде невеликим, а вільного часу стане більше. Розслабтеся і відпочиньте. Середа - хороший день для отримання знань, а також занять містичного характеру, можливе інтуїтивне прозріння. У вихідні на вас чекають цікаві знайомства. Вівторок - вдалий день для дружніх візитів у гості або запрошення друзів до себе.

Ваше самопочуття залежатиме від вашого настрою. Постарайтеся повернути собі оптимістичний погляд на речі. Щодня відзначайте, що відбувається хорошого у вашому житті і в житті ваших близьких. Потіште себе - зробіть свою мрію досяжною і здійсненною! Якщо зрозумієте, що самі ніяк не впораєтеся - зверніться по допомогу до фахівців.

Настав час вносити в особисте життя зміни. Почніть зі себе і займіться цим тут і зараз. Протягом цього тижня можуть відбутися цікаві події, приємні знайомства. Міцна дружба може перетворитися на ще більш щирі, теплі і навіть ніжні почуття.

Не економте на приємних враженнях. Скуштуйте нову страву в ресторані, з вікна якого відкривається гарний краєвид. Вам потрібно набратися сил для нових проектів. Незабаром вам запропонують вигідний підробіток.

 

Рак

Можливі зміни у накреслених планах, але все буде на краще. Будьте мудрими - суперечки з керівництвом принесуть лише розчарування, а вам ще неодноразово доведеться звертатися до нього по допомогу. Є шанс, що, використовуючи свої ділові вміння, ви досягнете підвищення на роботі. Залиште достатньо часу для вирішення фінансових проблем. Цього тижня можна розраховувати на взаєморозуміння з рідними і близькими.

Ваша залежність від погодних умов загостриться. Ви можете відчувати слабкість, можливі перепади тиску, головний біль. Щоб зменшити гостроту негативних симптомів, більше відпочивайте. Вам корисно лежати; попросіть близьких взяти на себе невідкладні домашні клопоти. Уникайте стресів. Пийте більше води - при цьому не вживайте солі, щоб рідина не затримувалася в організмі і не з'являлися набряки.

Можливі певні розбіжності в особистих взаєминах, постарайтеся усунути непорозуміння. Ймовірне нове, вельми перспективне знайомство, найімовірніше, з іноземцем. Наприкінці тижня буде досить вдалою романтична подорож.

Ваші фінансові ресурси поповняться. Однак, постарайтеся не захоплюватися шопінгом, адже це може завдати істотної шкоди вашому бюджету. Зараз краще збирати на велику покупку.

 

Лев

Заради досягнення мети вам доведеться пожертвувати вільним часом і своїми планами. Але важливою підтримкою повинна бути віра в успіх заходу. Варто взяти на себе роль відповідального координатора - у вас буде нагода продемонструвати свої таланти. У п'ятницю намагайтеся бути чесними з діловими партнерами: лише таким чином ви зможете уникнути проблем. У неділю, якщо близькі люди будуть сваритися, зберігайте нейтралітет. Тоді перемир'я наступить значно швидше.

Заплануйте зробити обстеження організму - навіть якщо почуваєте себе досить добре. Найближчим часом хід подій вимагатиме від вас бути у формі. Вам варто впевнитися, що ваше здоров'я не піднесе вам кілька неприємних сюрпризів. Почніть з відвідин сімейного лікаря. Якщо після огляду він вважатиме за потрібне скерувати вас до фахівців вузької спеціалізації або на аналізи - не шкодуйте часу і виконайте рекомендації.

Оновлення вашого іміджу викличе блискавичний позитивний результат, з'являться всі шанси для любовного роману, романтичного і зворушливого. Тільки не розповідайте нікому про ваші почуття.

Фінансове становище - стабільне. Можливо, ви отримаєте несподівані кошти. Не кидайте їх на вітер і не витрачайте через дрібниці. У четвер будьте готовими до нових завдань.

 

Діва

Цього тижня, об'єк­тивно оцінивши ситуацію, необхідно не мучити себе зайвим перевантаженням на роботі. Не форсуйте події і не намагайтеся робити кілька справ одночасно. У середу пані Фортуна може бути прихильною до вас. У четвер доведеться захищати свої погляди під час непростої розмови. У вихідні доля може подарувати вам нового друга. У вівторок можуть виникнути якісь обставини, які будуть сковувати вас і дратувати.

Тиждень - дуже травмонебезпечний. Будьте надзвичайно обережними з важкими, гострими, гарячими предметами. Кожен із них може нашкодити вам. Деякі особливо неакуратні представники знака навіть потраплять до лікарні. Не готуйте самі їжу, утримайтеся від ремонтних робіт і рукоділля.

Цей тиждень сприяє гармонійним взаєминам у коханні. Для вас настає дивовижний період, бережіть ваше щастя від сторонніх очей. Вихідні дні ідеально підходять для романтичних зустрічей.

Фінансові проблеми можуть не дозволити вам зробити заплановані покупки. Але не варто відмовлятися від подорожі чи відпочинку. Зрештою, гроші можна і позичити.


Терези

Не робіть різкі рухи, рухайтеся вперед у тому ритмі, який для вас є найбільш комфортним. Не завадить залучити інших до виконання поставлених завдань. На суботу краще не планувати ділові зустрічі і переговори з партнерами. Відпочиньте, прогуляйтеся, поїдьте за місто.

Влаштуйте для себе кілька розвантажувальних днів. Ідеальний варіант - голодування «на воді», яке може тривати до трьох днів. Якщо ж ваш організм ще не знайомий з цією практикою - стреси йому не потрібні. Для початку буде достатньо однієї доби.

Можливо, буде потрібно взяти на себе відповідальність за важке рішення. Постарайтеся не відкладати його зі страху перед змінами в особистому житті. Нерішучість образить того, хто вам не байдужий.

На початку тижня ви будете триматися на плаву в морі фінансів. Друзі готові прийти вам на допомогу. У другій половині тижня можете звернутися до керівництва з проханням про підвищення платні.

 

Скорпіон

Цього тижня не варто розкидатися на дрібниці або намагатися встигнути переробити всі справи одразу. Не бійтеся казати «ні», це лише додасть вам значущості. Однак, із близькими людьми краще не сперечатися, адже ваші інтереси збігаються. Прагнення до новизни, налаштованість на тривалу перспективу допоможуть вирватися з рутини повсякденності. Якщо ви вирушите у подорож, вона пройде вдало і позитивно. Постарайтеся відпочити від метушні, насолодитися тишею.

Ви схильні робити поспішні висновки - але зараз це може бути небезпечно. Якщо вас щось турбує - зверніться до лікаря. Якщо ви чекаєте результатів лікування, а їх, на ваш погляд, досі немає - вам потрібно набратися терпіння. Позитивні зміни настануть - просто видимий ефект буде трохи пізніше.

Не будьте песимістами, адже ситуація може раптово змінитися у кращий бік. Не чиніть опір пориву вашої пристрасної натури. Ваші почуття, судячи з усього, взаємні.

У четвер потіште себе покупкою або розважтеся у приємній компанії. У п'ятницю та впродовж вихідних забудьте про справи - відпочивайте. У понеділок сприятливі відрядження і поїздки. Також можливі фінансові надходження.

 

Стрілець

Продовжуйте аналізувати ситуацію, що склалася, і втілювати свої плани у реальність. Приводьте у порядок незавершені справи. Зокрема, і свої думки. Це допоможе вам пролити світло на причини того, що відбувається. Останнім часом ви поводили себе егоїстично, і тепер через це близькі вам люди можуть уникати спілкування з вами. Постарайтеся загладити свою провину. Щоб уникнути можливих неприємностей, будьте врівноваженими. Якщо ви не будете проявляти надмірну балакучість, то, починаючи з четверга, ситуація може змінитися у кращий бік. У другій половині тижня шукайте нових ділових партнерів.

Приділіть увагу своєму волоссю. Зараз воно буде сприйнятливе до будь-якого позитивного впливу. Бальзами, маски, ламінування та інші засоби матимуть справді чарівний результат. Якщо ж ви не займетеся своїм волоссям, до Нового року воно буде не в найкращому стані. Засобами користуйтеся перевіреними й якісними. Можливо, варто проконсультуватися з трихологом.

Вдалий час для підкорення серця цікавої вам людини. Бажання прийняти серйозне рішення навряд чи відвідає вас цього тижня. Не варто змушувати себе. Близька людина потішить вас увагою.

Фінансове становище не викликає особливого занепокоєння. У середу будуть вдалими придбання. В інші дні тижня бажано бути економнішими і не витрачати кошти на непотрібні покупки. У суботу та неділю краще не давати і не брати гроші у борг.

Козеріг

Час рухатися вперед. Ви сміливо можете розширювати свій бізнес або приступати до нового виду діяльності. Вам буде потрібно часто вдаватися до компромісних рішень. Постарайтеся складати план на наступний день. Це дозволить вам багато встигнути. Бажано не вплутуватися в інтриги проти керівництва, інакше доведеться шукати нове місце роботи. В особистому житті зараз краще бути самотньому, ніж з ким-небудь.

Тиждень підходить для очищення шкіри, травної системи. Вам варто порадитися з лікарем. Можливо, ви не враховуєте якісь «дрібниці», які можуть вплинути на результат вашого лікування.

У вівторок на вас може чекати романтичне побачення. Ви почнете плести любовні сіті, володіючи зараз особливою привабливістю. Ловіть свій шанс, не втрачайте «золотий» час для флірту.

Ваша безкомпромісність і небажання нічого змінювати в професійному плані можуть зіграти з вами злий жарт. Вдала ідея, висловлена вчасно, дозволить вам поліпшити матеріальне становище, якщо, звичайно, ви почнете її реалізовувати.

 

Водолій

Цього тижня у вас з'явиться можливість добре зарекомендувати себе на роботі і в дружній компанії. Грандіозних успіхів у професійній сфері наразі не передбачається, хоча ваш творчий потенціал - високий, як ніколи. Однак, вам не варто квапити події. У сфері зовнішніх контактів імовірні певні проблеми. Не намагайтеся встигнути зробити все, об'єктивно розраховуйте свої сили. Доведеться приділити час і побутовим питанням. Може, настав час ще чомусь навчитися?

Вам варто слідкувати за тим, щоб у ваш організм не потрапило нічого зайвого. Якщо ви схильні до виникнення алергічних реакцій - викиньте зі свого раціону все, що потенційно здатне викликати подразнення або набряк. Надайте перевагу звичайній воді. Якщо у вас немає фільтра, купуйте воду в пляшках, вибираючи перевірені марки.

На початку тижня не варто призначати побачення. Є ймовірність неправильно зрозуміти одне одного з ненайкращими наслідками. Надолужити згаяне ви зможете у неділю. Цей день сприяє задушевним розмовам з обранцем.

Ймовірна зустріч з людиною, яка буде корисною у вашій професійній діяльності. У другій половині тижня ймовірні незначні фінансові надходження, які, втім, швидко поглинуть ваші господарські витрати.

 

Риби

Цього тижня може підвищитися ваша соціальна активність. У вас з'явиться можливість керувати ситуацією, впливати на майбутні події. Не варто економити, якщо не хочете уславитися скнарою. У середу намагайтеся слухати інших, бажано не користуватися жорсткими і безапеляційними нотками в розмові, інакше можете налаштувати колег на ворожий лад. У неділю проведіть час з родиною, приділіть увагу дітям.

На стан вашого здоров'я впливатиме рівень вашої фізичної активності. Цього тижня для вас важливо більше рухатися. Необхідний мінімум - півгодинна прогулянка протягом дня у швидкому темпі. Корисні будь-які силові навантаження - присідання, віджимання, підтягування. Комплекс подібних вправ може стати основою для ранкової зарядки.

Ви зумієте проаналізувати і виправити помилки, яких припустилися у спілкуванні з людиною, яка вам не байдужа. Однак, не варто намагатися зробити це надто енергійно. Дочекайтеся сприятливого моменту і проявіть всю ніжність, на яку здатні.

Є ймовірність знайти нове джерело доходу, воно може бути тимчасовим. Суб'єкти підприємницької діяльності можуть зіштовхнутися з раптовими змінами у кадровому складі своєї фірми. Фінансові ресурси постарайтеся витрачати з розумом і максимальною вигодою. Потрібно все прорахувати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers