rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Геннадій Сартинський: «Срібло» Верняєва в Монреалі дорожче, ніж «золото»

СПОРТИВНА ГІМНАСТИКА

Тренер Олега Верняєва і головний тренер збірної України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський вважає, що його підопічний боровся за кожний снаряд на чемпіонаті світу у канадському Монреалі, а отримана срібна нагорода не менш цінна, ніж золота.

«Буває, що виграєш «срібло» або «бронзу», а вони дорожчі, ніж «золото». Виступи в Монреалі для всіх були дуже важкими. Було багато травм. Може, це пов'язано з перельотом, зміною клімату та часовим поясом. За кожен снаряд ми боролися, билися. Післяолімпійський рік завжди важкий для всіх. Зійшов навіть Утімура - це свідчить багато про що. Зараз рік-два обкатати, і до Олімпіади все буде вже трохи цікавіше.

Олег виграв за якістю виконання, але програв китайцю по базі. Зробив він свою комбінацію здорово, зараз будемо ще додавати. Китаєць Джингуан, до речі, на всіх змаганнях, які були цього року, отримував оцінки 16 і вище, а тут у нього було 15.900, в Олега - 15.833. Боротьба була рівною, але китаєць дуже хороший.

Рік для Олега складався дуже важко. Вже на початку сезону він перехворів. Кілька днів трималася температура під 40 градусів. Не дивлячись на хворобу, він виграв Кубок світу, а на чемпіонаті Європи знову захворів. Через хвороби і відновлення підготовка виходить розірваною, а це все тягне за собою помилки. Все не так просто, коли здається, якщо ми вийшли, то повинні перемагати. Хоча ми намагаємося це робити завжди», - цитує Сартинського XSPORT.

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу-2017 у Монреалі лідер нашої збірної, олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв, посів 2-е місце у вправах на брусах, показав 7-й результат у фіналі вправ на коні й був 8-м у фіналі багатоборства. На брусах українець блискуче виконав надзвичайно складну комбінацію, але все одно поступився на 0,067 балів китайцеві Жу Джингуану. На тому ж чемпіонаті Ігор Радівілов виборов «срібло» в опорному стрибку. Зазначимо, що Радівілов йшов на «золото». На жаль, він поступився всього 0,001 бала японцеві Кензо Сіраї.

Джерело: «Укрінформ»

Жан Беленюк: «Зовні мало чим відрізняюся від руандійців. Та у світогляді між нами – прірва»

Олександр Соколинський: «Українки тріумфували на світових турнірах зі стронг-спорту у Лас-Вегасі та Барселоні»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers