rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня приємні сюрпризи і прикрі несподіванки будуть, здебільшого, стосуватися роботи, іноді - здоров'я. У середу є ризик перевантажитися спілкуванням з великою кількістю людей. Краще більше часу провести на самоті, займаючись справами. Вам будуть вдаватися будь-які завдання, зараз можна змінити роботу або дружнє коло. У другій половині тижня ймовірне позитивне зрушення у фінансовій сфері.

Якщо хочете зберегти здоров'я - щодня намагайтеся отримувати сонячні ванни. Якщо ж у вас є можливість піти у відпустку і поїхати на південне море - обов'язково скористайтеся нею. Їжте помаранчеві та жовті фрукти та овочі.

На початку тижня вас потішать гармонійні стосунки. Але для того, щоб вони зміцнилися, краще зберігати емоційну рівновагу і не бути впертими чи нетерплячими. Тоді в суботу на вас може очікувати романтична зустріч.

З'явиться шанс зміцнити матеріальне становище, хоча і доведеться повернутися до складних переговорів і додаткового навантаження. Кінець тижня - сприятливий для початку комерційних проектів.

 

Телець

Цього тижня вірогідні несподівані зміни у кар'єрі, але чи будуть вони позитивними, залежить від вашої старанності. Якщо перемога дістанеться порівняно швидко, то вам необхідно буде осмислити свій успіх. Перша половина тижня буде сповненою переговорами і зустрічами. Переконайтеся, що вас розуміють правильно, щоб уникнути труднощів у майбутньому. На четвер бажано не планувати великі покупки та угоди.

Найімовірніше, представники вашого знака у найближчі дні не будуть скаржитися на проблеми з апетитом. Може виникнути зворотна ситуація - ви будете відчувати голод. Вам потрібно стежити за кількістю калорій - інакше трохи пізніше на вас чекатиме неприємний сюрприз. Пийте більше води; відмовтеся від мучного і солі. Вуглеводи дозволені до полудня.

Настав сприятливий час для зміни іміджу. Це допоможе підкреслити вашу привабливість. Середа і четвер будуть сповненими зустрічами і пригодами. Ви можете відшукати свою долю, лише не поспішайте з висновками.

У фінансовому плані цей тиждень обіцяє бути вдалим. Запам'ятовуйте і втілюйте у життя всі ваші ідеї. Вони - досить прогресивні. Один із найбільш важливих днів - четвер. Вгамуйте емоції, зосередьтеся, покличте на допомогу логіку, і тоді ніхто не зможе ввести вас в оману.

 

Близнюки

У першій половині тижня у вас з'явиться більше вільного часу, який краще використовувати для себе, відкриваючи нові можливості і проявляючи свої творчі здібності. У середині тижня ви станете спокійнішими, з'явиться інтерес до роботи. Наприкінці тижня на вас чекає цікава подорож або важлива справа, яка стане початком великих досягнень.

Якщо ви хочете залишатися здоровим і сповненим сил на довгі роки, вам варто переглянути свій спосіб життя, скоригувати режим харчування, можливо, більше часу проводити у спортзалі або в басейні. Те, що ви зробите зараз, забезпечить довготермінові результати. Якщо ви будете шкодити своєму організму - руйнівний ефект буде значно сильнішим, ніж будь-коли.

Цього тижня у вас з'явиться багато можливостей для любовних переживань, причому, зі знаком «плюс». У середу нова людина може підкорити вашу уяву і буде прагнути вашої взаємності. І все складеться вельми успішно. Неділя - чудовий день для побачень у романтичному місці.

Фінансове становище - стабільне. Вам вдасться скласти оптимальний графік, щоб добре заробляти, але не дуже втомлюватися. У п'ятницю, ймовірно, ви дізнаєтеся про премію або винагороду.

 

Рак

Забобони і несвідомі страхи, якщо ви дасте їм волю, можуть серйозно отруїти ваше існування. Не беріть на себе чужі турботи, нічого не відкладайте на потім. Знайомтеся з новими людьми, починайте нові проекти. У п'ятницю постарайтеся не зв'язувати себе обіцянками та зобов'язаннями. Наприкінці тижня підіть у гості або запросіть до себе близьких друзів: приємно проведете час і дізнаєтеся щось нове і корисне.

Вам потрібно тримати свій організм у тонусі. Якщо хочете отримати від життя все - необхідно бути у формі. Дихайте свіжим повітрям, щодня робіть зарядку, приведіть до порядку свій раціон і розпорядок дня. Якісь зміни будуть даватися легко - але в низці випадків доведеться поборотися зі своєю лінню, своїми шкідливими звичками і слабкостями. Ви можете вийти переможцем. Вас підтримають.

Цього тижня бажано не тягнути ковдру на себе. Кохана людина може образитися. Одиноким представникам знака бажано частіше телефонувати друзям і вибиратися на вечірки, особливо, у вихідні.

У першій половині тижня можливі великі фінансові надходження. Понеділок і вівторок - сприятливі для ділових зустрічей і угод. У четвер краще нічого у фінансовому плані не робити. У вихідні відпочиньте, всіх грошей все одно не заробиш.

 

Лев

Бажано стримати ваш бійцівський запал і працювати у команді. Уважніше поставтеся до ділових проектів. Реалізація накреслених планів повинна пройти на хорошому рівні, щоб не зіпсувати взаємини з керівництвом. У вівторок не сприймайте нічого на віру, не перевіривши отриману інформацію. Неординарна ідея у п'ятницю здатна дати поштовх, що дозволить отримати максимальну користь зі ситуації, що склалася.

Цього тижня у вас можуть з'являтися набряки, тому необхідно строго стежити за тим, щоб рідина не затримувалася в організмі. Намагайтеся пити не менше, але й не більше від норми - орієнтуйтеся на два літри води на добу. Відмовтеся від кави, міцного чаю, лимонадів і газованої води. Зменште до мінімуму споживання солі - але не забирайте її з раціону зовсім.

Ваш об'єкт захоплення не схильний обмежувати вашу свободу. Але це не означає, що ви повинні цим користуватися. Проаналізуйте свої і його почуття. Необґрунтована бравада може лише ускладнити ситуацію.

У понеділок ви можете зміцнити свій фінансовий авторитет. Вівторок краще присвятити завершенню накреслених планів. Середа може стати конфліктним днем. Відмовтеся від ділових розмов, особливо на підвищених тонах. П'ятниця, навпаки, вдала для зустрічей і переговорів.

 

Діва

Ваші задуми будуть реалізовуватися досить легко, якщо ви знайдете однодумців. Дуже велика ймовірність бути поміченими керівництвом і належно оціненими. Може виникнути ситуація, коли доведеться відповідати не лише за себе. Постарайтеся не розпорошуватися на дрібниці. Сконцентруйте всі зусилля для досягнення головної на даний момент мети.

У вас може з'явитися спокуса спробувати на собі нетрадиційні способи лікування - але з цим краще почекати. Період не дуже сприятливий для експериментів. Якщо ви почуваєте себе не дуже добре - довірте своє здоров'я професіоналам. Інакше можете заподіяти своєму організмові шкоду.

В особистому житті все буде добре. Ваші романтичні побачення оповиті таємницею. Ваші мрії та найзаповітніші бажання збуваються, немов за помахом чарівної палички. Охороняйте своє щастя від чужих очей.

Здійснення нових проектів може вимагати матеріальних витрат, але вони окупляться з лишком - щоправда, не одразу. Остерігайтеся помилок у документації. У четвер ви зможете підписати контракт на тривалу перспективу.

 

Терези

Цього тижня доведеться багато часу присвятити роботі. Можливі зміни в особистому житті і на роботі. Однак, пожинаючи плоди своєї праці, постарайтеся не розслаблятися. Проявіть терпіння і не сперечайтеся з колегами, не бійтеся взяти на себе відповідальність. Від цього ви лише виграєте. Покращаться взаємини з представниками офіційних інстанцій. А ось в особистому житті, перш ніж прийняти нову пропозицію, переконайтеся, що це - не обман. Запланована на середину тижня поїздка може зірватися через фінансові обмеження.

Цього тижня головне - тримати ноги в теплі. Ваше взуття повинно бути зручним, якісним і надійно захищати від вологи та холоду. Можливо, навіть доведеться витратитися на щось більш якісне.

Вам згодиться мудрість та інтуїція. Стосунки з коханою людиною можуть зазнати певних змін, але, щоб зміни були на краще, вам необхідно постаратися. П'ятниця - вдалий день для зустрічей і побачень.

Недостатньо обдумані або помилкові дії у професійній сфері можуть негативно позначитися на вашій фінансовій стабільності. Будьте особливо уважними у понеділок і п'ятницю.

 

Скорпіон

Цього тижня ви будете схильними до творчого підходу при вирішенні будь-якої проблеми. Зірки радять більше думати про відпочинок, вирушити у подорож і потрапити у літо посеред осені. Така поїздка буде дуже вдалою і залишить приємні враження.

Цього тижня у вас буде достатньо вільного часу - зірки рекомендують вам хоча б частину його витратити на турботу про своє здоров'я. Відвідайте лікарів, до яких давно мали намір піти. Запишіться у спортзал і почніть тренуватися. Нормалізуйте свій сон і харчування. Все, що ви зробите, призведе до швидких і стійких результатів.

Тиждень буде насиченим зустрічами і новими знайомствами. У четвер не робіть квапливих висновків, кохана людина бажає вам добра. Постарайтеся проявити терпіння і доброзичливість, і ваш обранець буде вам вдячний.

Для поліпшення ділового клімату можна пустити у хід всю свою чарівність. Ви зараз - на піку форми. До того ж, фонтануєте ідеями, які керівництво визнає вельми перспективними.

 

Стрілець

Ваша інтуїція дозволить вам діяти рішуче, вибираючи при цьому найбільш вдалі напрямки. Цього тижня можуть активізуватися зв'язки з партнерами з інших міст. Однак, не завадить порадитися з фахівцями щодо спірних питань. У середу ситуація може повернути вас до невирішених раніше проблем. Постарайтеся знайти інші варіанти, якщо щось не спрацювало. У суботу зможете потішити себе якимось придбанням.

Приділіть особливу увагу вправам на витривалість. Ваше життя зміниться, у деяких представників знака - досить різко, в інших - більш плавно. І витривалість буде вагомим фактором, що дозволяє пережити це без особливих проблем.

Є ймовірність зустріти людину, яка зацікавить вас. Однак, не поспішайте рвати старі зв'язки. Задумайтесь над оновленням свого іміджу і гардероба. Це справить сприятливе враження на кохану людину при зустрічі у суботу.

Стабільність у фінансових питаннях дозволить реалізувати ваші задуми. У понеділок і середу краще користуватися банківською карткою. У четвер у бізнесменів вимальовуються нові угоди, які обіцяють очікуваний прибуток.

 

Козеріг

Приємно відчувати себе значущою людиною. Починають зміцнюватися ваші позиції на роботі і в бізнесі. Але протидіяти новим викликам вам доведеться самому, без сторонньої допомоги. Сконцентруйтеся і дійте. Для вас буде важливим будь-який позитивний результат. Будьте уважними до всіх пропозицій, не проґавте свій шанс. Якщо у вас виникне бажання вчитися чомусь новому, постарайтеся його здійснити.

На якийсь час відмовтеся від білкової їжі - зараз вона створюватиме серйозне навантаження на ваш організм. Причому, йдеться не лише про тваринні білки, але і про рослинні. Несприятливий період не триватиме довго.

Зараз - не найкраща смуга у взаєминах у вашій парі. Можливо, варто критично подивитися на себе, подумати над своїми вчинками і причинами невдач. Налаштуйте себе на краще, і ситуація зміниться.

Можливий прибуток від операцій з нерухомістю. У середу уникайте метушні, це убезпечить вас від прикрих промахів. П'ятниця - один із найбільш вдалих у фінансовому плані днів. Чим більше ви будете працювати протягом цього дня, тим більшим буде ваш прибуток.

 

Водолій

Цього тижня можливі нові романи або спілкування з друзями, з якими ви давно не зустрічалися. Бажано обережно ставитися до емоцій близьких вам людей, ви можете занадто легко їх образити. У другій половині тижня є небезпека розчаруватися у старих бізнес-партнерах, ваші взаємини можуть зайти у безвихідь.

Ваша втомлюваність цього тижня буде підвищеною. Не беріть на себе додаткову відповідальність, відмовтеся від будь-яких завдань, які не є для вас справою першорядної важливості. Активну діяльність поєднуйте з відпочинком. При цьому намагайтеся полежати або хоча б посидіти із заплющеними очима. Менше часу проводьте за комп'ютером, відмовтеся від перегляду телевізора.

У вихідні навіть майже згаслі почуття може відродити одна-єдина іскра пристрасті. У понеділок не приймайте жодних квапливих рішень, що мають стосунок до того, хто нерівно дихає до вас. Ви будете перебувати не в найкращому настрої і, ймовірно, не матимете рації.

Необдумані витрати можуть підірвати стабільність фінансового становища. Обходьте десятою дорогою відділ дорогої побутової техніки та магазин шуб. Від пропозиції додаткового заробітку краще не відмовлятися, хоча це і вимагатиме копіткої праці.

 

Риби

Доведеться забути про відпочинок і спокій. Цього тижня на вас чекає багато роботи. У вівторок різноманітні події будуть стрімко змінювати одна одну. Якщо хочете впоратися з цим і повернути ситуацію на свою користь, від вас будуть потрібні неабияка рішучість та швидка реакція. Не наполягайте на негайних змінах. Перш ніж що-небудь сказати, спочатку добре подумайте. Керівництво може підтримати ваші ідеї, якщо ви зумієте їх обґрунтувати.

Цей тиждень присвятіть роботі над своїм тілом - результати будуть більш ніж надихаючими. Варто надати перевагу заняттям спортом і правильно вибрати дієту. Програму бажано скласти разом з інструктором - виберіть тренера, який уже допоміг комусь із ваших знайомих позбутися зайвих кілограмів. Якщо у вас є якісь проблеми зі здоров'ям, проконсультуйтеся з вашим лікарем, щоб не спровокувати ускладнення.

Ваші очі і почуття можуть вас обдурити цього тижня. Не вірте їм, пошукайте якісь інші джерела інформації про те, у кого ви готові закохатися. У четвер або суботу ввечері ваш похмурий настрій може виправити несподіваний дзвінок і запрошення на побачення.

У понеділок надійде цікава інформація, використання якої дозволить вам зміцнити своє фінансове становище. Початок тижня - сприятливий для капіталовкладень. У середу будуть вдалими переговори. Будьте обережними з чужими грошима у другій половині тижня. Кредити зараз краще не брати.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers