rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Honda випустила газонокосарку з автопілотом і сигналізацією

Honda випустила газонокосарку з автопілотом і сигналізацією

Honda випустила автономну електричну газонокосарку з сигналізацією.

Про це повідомляє «Популярна механіка».

«Шильдою Type R тепер прикрашають не лише автомобілі, але і роботизовану газонокосарку Miimo, яка продається за 2500 доларів. А ще вона отримала працюючу світлотехніку зі 40 діодів, антикрило з вуглецевого волокна, три насадки вихлопних труб і пластикові аеродинамічні елементи в стилі хетчбека Honda Civic Type R», - зазначають у публікації.

Газонокосарка обладнана електромотором і батареєю на півгодини роботи. Коли акумулятор майже розрядився, Miimo самостійно знаходить станцію і стає на зарядку. Газонокосарка обладнана датчиками на корпусі, за допомогою яких вона орієнтується у просторі і не допускає зіткнення з перешкодами, людьми або тваринами. Апаратом керують за допомогою мобільного додатку на смартфоні.

Також у Miimo є справжня протиугінна система, яка спрацьовує, якщо газонокосарку підняти зі землі під час роботи. У цьому випадку вона перестане працювати, активує сирену і заблокується, а щоб повернути її до роботи, потрібно буде ввести спеціальний код розблокування.

 

Volkswagen обіцяє перевести на електрику всі свої моделі

Найбільший у світі автовиробник Volkswagen пообіцяв вкласти мільярди доларів у розробку нових електромобілів і презентувати до 2030 року електроверсії всіх своїх моделей.

 Title 

Про це повідомляє ВВС.

«Такі компанії, як Volkswagen, повинні вести за собою, а не пасти задніх», - сказав, оголошуючи плани компанії напередодні Франкфуртського автосалону, гендиректор Volkswagen Маттіас Мюллер.

Німецький концерн має намір вкласти понад 20 млрд євро у розвиток електрокарів з надією скласти конкуренцію Tesla та іншим виробникам електромобілів, створивши масовий ринок електромобілів. До 2025 року Volkswagen планує запропонувати 80 нових електромобілів.

Інший німецький виробник Daimler пообіцяв, що до 2022 року запропонує повністю електричні версії всіх автомобілів Mercedes-Benz.

Водночас, VW став першим великим автовиробником, який оголосив про випуск електромобілів для масового ринку.

Велика Британія і Франція раніше оголосили про плани з метою боротьби із забрудненням повітря з 2040 року заборонити продаж нових автомобілів, що працюють на бензині або дизельному паливі.

Над аналогічним кроком розмірковує і Китай, найбільший автомобільний ринок у світі.

Виступаючи на автосалоні у Франкфурті, глава Volkswagen Маттіас Мюллер заявив ВВС: «Споживачам потрібні чисті автомобілі. Людям потрібен чисте повітря, і ми хочемо зробити свій внесок».

Німецька фірма, чиї бренди містять Seat і Skoda, також заявила, що розмістить замовлення на суму понад 50 млрд євро на батареї для живлення автомобілів.

Глава Mercedes Дітер Цетше зазначив, що весь модельний ряд буде мати електричні або гібридні версії до 2022 року.

Новий Crafter. Новий вимір

Найбільш незвичні магістральні тягачі, що випередили час

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers