rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Як підібрати куртку-бомбер

Сьогодні модні моделі куртки-бомбера презентовані багатьма відомими дизайнерами - Гельмутом Лангом, Джорджіо Армані, Рафом Симонсом. Куртки-бомбери шиють з найрізноманітніших матеріалів - шкіри, джинсової тканини, трикотажу і навіть шовку.

Подібна річ ще має другу назву - «авіатор». Перші моделі таких курток мали американські пілоти. Високий комір, гумка на манжетах і талії надійно захищали тіло від пронизливого вітру і холоду. В ті часи куртка-бомбер була важким шкіряним виробом. Пізніше на ній з'явилися кишені та інші деталі. Яскрава підкладка льотної куртки дозволяла рятувальникам відшукати пілотів літака, що потрапили в аварію.

Сьогодні модну річ особливо вподобала молодь. Сучасні моделі виконані у вільному крої, дуже комфортні і нагадують армійський одяг. Оскільки військовий стиль сьогодні є основною модною тенденцією, то моделі-бомбери - в особливій пошані.

В останніх колекціях бомбери більше нагадують теплу куртку для холодного сезону. Куртки виготовлені в темних і світлих відтінках, присутнє також забарвлення хакі. Деякі моделі мають дуже цікаві і незвичайні принти і розраховані на молодіжне середовище. При пошитті чоловічих курток використовують такі матеріали, як кашемір, бавовна, вініл, нейлон, шовк, шкіра. Зимовий варіант - стильна шкіряна куртка, має щільну тканинну або хутряну підкладку. Подібний шкіряний варіант чимось нагадує косуху, яку так полюбляють одягати багато чоловіків.

Із чим краще комбінувати бомбер? Міжсезонну модель найкраще вибирати вільного крою - такий фасон не сковує активні рухи. Чудовим доповненням під куртку стане теплий вовняний светр. У прохолодний літній вечір вдалим доповненням до куртки-бомбера стане майка або футболка.

Найбільш вдало куртка-бомбер поєднується з кросівками, мокасинами і туфлями. Дуже добре виглядають із будь-якими моделями стильні джинси і чінос. Під куртку-бомбер можна одягати сорочку або футболку. Літній варіант підійде для прохолодного вечора. Зимова тепла куртка зуміє зігріти навіть у найлютіший мороз.

Класичне виконання куртки-бомбер - забарвлення хакі у стилі мілітарі. Якщо ви вибрали саме таку річ, то не варто поєднувати її з точнісінько таким же іншим одягом. Сучасний стильний чоловік зовсім не повинен виглядати як звичайний військовий сержант.

Багато чоловіків вважають за краще носити бомбер як альтернативу звичайному піджаку. Це - хороше рішення для теплої пори року. Легкі курточки шиють із приємних, високоякісних матеріалів. У них себе почуваєш дуже комфортно, а стильні моделі привертають увагу.

Зимова куртка зможе замінити класичне пальто. Від старовинного фасону бомбера залишилися сьогодні лише загальні риси силуету і деякі деталі. У стильній актуальній моделі куртки будь-який чоловік зовсім не буде виглядати як пілот. Молодь особливо любить одягати курточки з яскравим принтом та з ніжних делікатних матеріалів.

Для образу в стилі бізнес-кежуал куртку можна поєднувати з повсякденною сорочкою, неяскравими штанами з твіду і краваткою. Туфлі необхідно вибирати у тон куртці. Можна замінити сорочку і краватку на повсякденний светр без надмірності. Твідові штани і лофери доповнять весь образ.

Куртка-бомбер стане чудовим варіантом верхнього одягу для будь-якої подорожі. У ній можна піти на футбольній матч. Хороший варіант - для відпочинку на природі, на дачі з друзями. У комплект добираємо футболку або сорочку, улюблені джинси, теплі черевики. Куртка добре поєднується з будь-шкіряним взуттям, туфлями і черевиками. Комбінувати шкіряну куртку з іншим одягом досить просто і легко.

Вона добре виглядає і з будь-якими повсякденними речами у стилі кежуал. Якщо курточка занадто яскравого забарвлення, потрібно вибирати більш темний однотонний низ. У будь-якому випадку, як літня, так і зимова куртка-бомбер - необхідна стильна річ у чоловічому гардеробі.

Як вибрати чоловічу куртку-бомбер

У наші дні курточка припала до душі багатьом чоловікам, які хочуть виглядати модно і сучасно. У теплий період року її можна використовувати як вітрівку, одягати замість піджака для ділової зустрічі, вирушати на пікнік. Зимові моделі мають теплу підкладку, найчастіше - хутряну. Бомбер - дуже практична і вигідна річ.

Велика різноманітність забарвлень дозволить підібрати модель відповідно до особистих уподобань. У тренді - чорний, білий, коричневий, темно-зелений, темно-синій, бежевий, болотний відтінки. Деякі моделі мають цікаві принти і декор, розбавлені цікавими вставками з інших матеріалів.

Існує кілька правил, як вибирати якісну річ:

1. При купівлі звертайте увагу на якість матеріалу.

2. Добре перегляньте всі шви. Вони повинні бути рівними і не мати ниток, що стирчать.

3. Будь-які декоративні елементи повинні бути досить міцно пришиті.

4. Зверніть увагу на якість і міцність фурнітури - ґудзиків, блискавок, заклепок.

Велика розмаїтість фасонів дозволяє відшукати модель на свій смак. Основний стиль одягу створюють різні елементи декору. Сьогодні багато моделей мають комфортний капюшон, накладні і внутрішні кишені, одинарний або подвійний шов. Купуючи курточку, враховуйте її призначення. Можливо, вам необхідна модель у спортивному стилі для прогулянок і тренувань на вулиці або річ для щоденного застосування, або ж офісний однотонний строгий варіант.

  Title

Головне, щоб обрана річ могла захистити свого власника від вітру, дощу, вологи та холоду. Безумовно, куртка повинна бути підібрана за розміром, бути практичною і комфортною; вона у жодному випадку не повинна обмежувати рухи.

Модні образи

Чоловіча куртка-бомбер дозволяє створити будь-який образ у різних стилях. Літня куртка класичного крою підійде для молодих людей, які бажають виглядати стильно. Чорна модель з рукавами у забарвленні хакі чудово виглядає з білою бавовняною футболкою і джинсами. Такий варіант підійде для повсякденного вуличного образу, для щоденних прогулянок містом і виїзду за місто.

Модно виглядає однотонна куртка персикового відтінку. Вона - досить яскрава і привертає увагу. В тон до неї можна вибрати штани такого ж кольору та яскраву сорочку з дрібним принтом. Цей універсальний одяг - досить привабливий і дозволяє виглядати чоловікові особливо стильно.

Куртка у стилі кежуал надає чоловікові легкості і невимушеності. Куртка підійде для повсякденного користування, в ній ви можете ходити на навчання, на роботу і навіть на ділову зустріч. Вона чудово замінить піджак. Чорна куртка - досить універсальна і практична, а виглядає дуже привабливо і модно. Вона створює елегантний і благородний образ. Моделі підійдуть для будь-якого віку і виду діяльності.

Сучасна куртка-бомбер - розширений варіант куртки для авіаторів. Однак, вона - більш витончена. З вузькими джинсами, джинсовою сорочкою і черевиками річ виглядає просто чудово. Під куртку в байкерському стилі краще вибрати футболку, черевики і джинси чорного кольору.

Дуже універсальна чорна куртка з капюшоном. Таку модель особливо люблять молоді люди. Однак, не вибирайте подібний фасон чоловікові віком від тридцяти років, інакше він буде виглядати зовсім по-хлопчачому. Для гармонізації всього образу підійдуть різні чоловічі аксесуари. Яскрава куртка може поєднувати у собі кілька кольорів, тому вибирайте більш темні й однотонні штани. Інакше станете схожими на яскравого папугу.

Шкіряна куртка буде вдалим варіантом для осені та зими. Подібна річ принесе чимало комфорту, хорошого настрою та приємних відчуттів.

Найстильніші чоловіки сьогодні одягають шкіряні куртки. Серед них - такі зірки, як Алекс Тернер, Райан Гослінг, Стів Макквін. Подібна практична річ зуміє прослужити дуже довго і залишиться актуальною та модною ще не один сезон. Широкий асортимент модних чоловічих курток дозволяє підібрати дуже цікаву і незвичайну модель на щодень. Головне, щоб річ подобалася і приносила задоволення. Куртка-бомбер потішить будь-якого чоловіка, який стежить за своїм зовнішнім виглядом і хоче виглядати привабливо, й, насамперед, модно.

 

5 пар взуття, які повинні бути у кожного чоловіка

Кілька корисних порад, як відростити і зберегти гарну бороду

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers