rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Головні таємниці вибору чоловічих кросівок

У світі моди складно недооцінювати кросівки. Багато всесвітньовідомих брендів, як правило, мають колекцію спортивного взуття або, принаймні, одну фірмову модель. Проте, при виборі кросівок потрібно звертати увагу не лише на бренд. Важливо знати й таємниці вибору.

Визначтеся з призначенням взуття

Перед тим, як ви підете у магазин, визначтеся, для яких цілей будете використовувати спортивне взуття: грати у футбол, робити пробіжки, відвідувати спортзал або ж просто прогулюватися містом. Розкажіть про свою мету покупки продавцеві-консультанту. Кросівки умовно ділять на два типи: для певних видів спорту та для щоденного використання (повсякденні). Саме виходячи з їхнього призначення, потрібно робити вибір на користь одного або іншого виду.

Кросівки для звичайних пробіжок і професійного бігу

У них - покращена амортизація, що унеможливлює підвищене навантаження на суглоби під час бігу, а також стабілізація, завдяки якій ноги фіксуються у правильному положенні. Такі кросівки - дуже легкі та комфортні. Ноги у них не втомлюються, оскільки взуття не створює незручностей. Для їхнього виробництва використовують високоякісні матеріали, що забезпечують тривалий експлуатаційний термін.

 

Title
 

 

З урахуванням дистанції пробіжок, їхньої тривалості і дорожнього покриття представник фірмового магазину допоможе підібрати взуття з оптимальною стабілізацією, амортизацією і жорсткістю нижньої частини.

Порада: на примірку найкраще йти ближче до вечора, коли стопа добре розім'ялась протягом дня і трохи збільшилася у розмірі, оскільки у такому стані вона буває під час бігових навантажень. У шкарпетці має залишатися трохи вільного місця, аби під час експлуатації було комфортно і не з'являлися мозолі.

Кросівки для спортзалу

У залі ноги також відчувають навантаження, тому легковажити з вибором відповідного взуття не можна. Різні й інтенсивні рухи ногами потребують підтримки у вигляді правильно підібраного взуття. Насамперед, необхідна коректна фіксація і підтримка стопи у важливих її зонах. Таке взуття повинно мати високу повітропроникність, невелику вагу, мінімальну кількість швів або їхню відсутність. Зазначені нюанси впливають не лише на рівень комфорту, але й на досягнення у спорті.

 

Title
 

 

Для силових навантажень підошва повинна бути нековзкою, стійкою і плоскою. Тоді легше контролювати свої дії і маніпуляції зі снарядом.

Для занять кардіотренуваннями потрібні кросівки, які будуть міцно фіксувати ногу і підтримувати гомілку і стопу.

Щоб функціональні тренування були комфортними, важлива амортизація і гнучкість спортивного взуття.


Кросівки для прогулянок (повсякденні)

До такого типу кросівок нема жорстких вимог. Головне, щоб вони були зручними і подобалися вам.

 

Title
 

 

Незважаючи на те, що повсякденне спортивне взуття не призначене для інтенсивних навантажень, торгові марки доклали чимало зусиль для того, щоб воно була комфортним та якісним. Проте, від занять спортом у такому взутті краще утриматися, щоб його не зіпсувати і не завдати шкоди своєму здоров'ю.

Щоб якість кросівок не розчарувала, надайте перевагу відомим брендам, які добре себе зарекомендували не лише у світі моди, але і в спорті.

 

Джерело: http://www.menslife.com

 

Коротко про светри і джемпери

10 модних чоловічих стрижок 2017 року

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers