rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Чиказька юридична фірма подала позов проти Equifax через викрадення конфіденційної інформації

Чиказька юридична фірма подала позов проти Equifax через масове порушення, внаслідок чого було викрадено особисті дані мільйонів американців, зокрема, номери соціального забезпечення.

Юридична фірма Corboy & Demetrio минулого четверга подала позов в Окружний суд США від імені Scott Meyers, Judey Meyers, Karl Gordon Eikost та споживачів з усієї країни. Про це повідомила директор зі зв'язків із громадськістю Helen Lucaitis.

З-поміж іншої інформації було викрадено імена, повні номери соціального страхування, дати народження, адреси, номери водійських прав та номери кредитних карток споживачів.

Суд звинуватив Equifax у тому, що компанії не вдалося захистити конфіденційну інформацію та своєчасно повідомити потерпілим про порушення. Керівники компанії продали акції на суму $1,8 млн за той час, поки нікому ще не було відомо про витік інформації.

«Обсяг і масштаб витоку інформації є дійсно значними, і нездатність запобігти цьому просто не можна пробачити», - зауважив Kenneth T. Lumb, партнер корпорації Corboy & Demetrio.

Юристи також звинувачують Equifax у тому, що компанія змушувала клієнтів підписувати відмову та арбітражну угоду, кажучи, що це - згода на безкоштовне користування одним з її продуктів протягом року.

«Ця пропозиція була оманливою, примусовою, щоб змусити клієнтів відмовитись від важливих прав та засобів правового захисту», - вважає Lumb.

Фірма Corboy & Demetrio брала участь у нещодавніх гучних процесах, зокрема, презентувала інтереси David Dao, пасажира United Airlines, якого безпідставно вигнали з літака у Чиказькому міжнародному аеропорту O'Hare. Фірма також презентувала інтереси понад 100 колишніх гравців NFL та NHL у судовому позові проти обох ліг.

Кожен, хто вважає, що його інформація могла бути викрадена, може звернутися до Corboy & Demetrio за номером телефону: (312) 346-3191 або [email protected], щоб отримати додаткову інформацію.

 

Чикаго за тиждень

Трамп пожертвував мільйон на ліквідацію наслідків урагану «Гарві»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers