rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Осередок Спілки українців у Португалії та парафіяни УГКЦ м. Евора передали спеціалізований мінібус для потреб батальйону «Кривбас»

Осередок Спілки українців у Португалії та парафіяни УГКЦ м. Евора на чолі з о. Іваном Гудзем та головою осередку Степаном Биком підготували і передали у неділю, 17 вересня, подарований Оксаною Шевчишин та агенцією «Servilusa» спеціалізований мінібус для потреб батальйону національного захисту «Кривбас».

Окрім авто, українці м. Евора зібрали матеріальну і грошову допомогу в розмірі 820€, з яких 300€ було використано на технічний ремонт автомобіля. Решту коштів було передано ветеранам «Кривбасу» Денисові Золотарьову та Андрієві Єрьоменку, які разом з волонтером з Мадрида Марією Вертецькою прибули до Португалії, щоб відвезти допомогу для потреб наших захисників в Україні.

Ветерани «Кривбасу», яких супроводжувала Марія Вертецька, відвідали також УГКЦ у Лісабоні, де подякували українській громаді за допомогу, а також посольство України в Португалії, де були прийняті послом України в Португалії Інною Огнівець, яка передала ветеранам особисту допомогу, зібрану українськими дипломатами.

Дякуємо всім небайдужим українцям, що долучилися до доброї справи.

  Title

Висловлюємо окрему подяку активістам, що вагомо долучилися до цієї доброї справи, а саме: Миколі Шимоняку, Юрієві Кондрі, Оксані Шевчишин, Степанові Бику, Олесі Заяць та Андрієві Заячковському.

Слава Україні!

 

Рада Спілки українців у Португалії

Як козаки Сінгапура День незалежності святкували

Нотатки із засідань Всеамериканської педагогічної конференції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers