rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Настає сприятливий момент для концентрації сил і можливостей та різкого стрибка вперед. Не забувайте, що підвищення на роботі означає і більше відповідальності. До можливих проблем в особистому житті краще ставитися з гумором. У вихідні бажано доробляти звичні справи і не вплутуватися у спокусливі авантюри. Ваше мовчання буде більш, ніж золотим. Робіть висновки про себе, час їхнього оприлюднення наразі не настав.

Цього тижня добре висипайтеся. Будуть сприятливими процедури з очищення крові. У четвер утримайтеся від м'яса. У неділю фізичні вправи принесуть не лише користь, але і задоволення.

Вам потрібно все одразу і вищої якості. Ви отримаєте бажане, але повинні відповідати власним запитам. Тому постарайтеся не чіплятися до дрібних промахів коханої людини. Ваші чарівність і бездоганний смак зіграють позитивну роль при здійсненні грандіозних планів.

Тиждень сприятливий для самостійної роботи. Вам не обов'язково в усьому радитися з керівництвом. Особливо вдалими можуть бути вівторок і перша половина суботи. Фінансові ресурси можуть значно збільшитися.

 

Телець

Творчі ідеї можуть просто сипатися з вас. Однак, чи готові ви їх реалізувати? Настає важливий період для професійного зростання і духовного вдосконалення. Ваші товариськість і життєрадісність допоможуть знайти нових друзів. У другій половині тижня можливі розбіжності з близькими людьми. Вірогідні труднощі у взаєминах з родичами, не доводьте ситуацію до конфлікту.

Якщо хочете зберегти хороше самопочуття - більше довіряйте своїй інтуїції. Ваш організм готовий підказати вам, що йому необхідно. Якщо вас щось бентежить - звертайтеся по допомогу до лікарів.

У понеділок і середу краще не призначати побачення, оскільки обставини будуть не на вашому боці. А ось у п'ятницю все пройде чудово, зустріч запам'ятається вам надовго і, що не менш важливо, - у позитивних тонах. У суботу важливо бути поруч з коханою людиною.

У п'ятницю краще не призначати серйозні заходи, вас може підстерігати обман. У вівторок імовірна нова угода або підписання трудового договору, але будьте уважними при заповненні документів. У середу вам можуть запропонувати нову роботу.

 

Близнюки

Ви немов опам'ята­є­те­ся від довгого сну. Цього тижня ваша діяльність стане помітно інтенсивнішою. Можливо, ви займетеся розробкою стратегії для підкорення нової вершини. Вам можуть запропонувати новий перспективний проект. У вівторок збільшиться ваш творчий потенціал і працездатність, що дозволить впоратися з будь-яким завданням. У середу можуть з'явитися нові друзі, а в суботу - реалізуватися мрія про подорож.

Нервозність і дратівливість можуть спричинити психосоматичні проблеми. Ймовірно, що тоді стрес і погане самопочуття будуть посилюватися. Шукайте способи зняти негатив - і використовуйте їх щодня. Хобі, смачна їжа, прогулянки, спорт - все це підійде.

Одна з головних проблем цього тижня очікує вас на особистому фронті. Тут важливо вибрати правильну стратегію і тактику, після чого постаратися, дотримуючись їх, не «наламати дров». Якщо ви відчуєте наростаюче роздратування, краще побути на самоті та охолонути. А ось у другій половині тижня вам буде добре вдвох.

На вас чекає багато роботи, але вона буде цікавою і дасться вам без особливих зусиль. Загалом, тиждень обіцяє бути у фінансовому плані стабільним. Ви навіть можете розраховувати на премію від керівництва і приємні подарунки - від рідних. Субота сприятлива для здійснення великих покупок.

 

Рак

Ваші задуми будуть виконуватися настільки, наскільки вони щирі і не суперечать інтересам інших людей. Постарайтеся своєчасно виправляти помилки, яких припустилися у робочих питаннях. Не варто дратуватися через дрібниці. Паперові зволікання на роботі можуть дещо розчарувати вас. Зменште свою спритність на вихідні, інакше не зумієте добре відпочити.

Якомога ретельніше захищайте очі, насамперед, від механічних пошкоджень. Будьте максимально обережними, і тоді ваш зір буде у безпеці.

В особистому житті можливі сюрпризи вельми приємного характеру. Можете довіритися близьким людям. Не нагнітайте стосунки. Ракам, які шукають пару, цього тижня найкраще звернутися до посередників - у цій ролі із задоволенням виступлять друзі.

Ви можете потерпати від браку коштів, тому великі покупки і вкладення - не рекомендовані. Зате ви можете відкласти кошти на подорож. У середу - сприятливі угоди і підписання договорів. Можете подбати про подарунок для близької людини.

 

Лев

Займіться духовним розвитком і самоосвітою. Опановуйте нову і важливу для вас сферу знань. У п'ятницю на вас може очікувати приємна зустріч зі старими друзями. Ви будете дотепними і красномовними. У понеділок буде вдалим обговорення ваших ідей з керівництвом. У вівторок вас можуть зацікавити нові книги і фільми.

Присвятіть цей тиждень турботі про свою дихальну систему. Якщо ви курите - постарайтеся розпрощатися з цією згубною звичкою. Зірки стануть у пригоді тим представникам знака, які приймуть правильне рішення і почнуть втілювати його у життя. Одягайтеся за погодою; остерігайтеся бронхіту. Частіше провітрюйте свою кімнату і робочий кабінет. Буде дуже добре, якщо ви щодня робитимете дихальну гімнастику.

Ініціатива у взаєминах - тепер у ваших руках. Лише не завищуйте свої вимоги і не будьте надмірно принциповими. Це може охолодити запал партнера і зіпсувати досить гармонійні стосунки.

У понеділок ділове спілкування буде протікати не дуже гладко. Готуйтеся захищати свою точку зору. У вівторок на вас можуть звалити додаткову роботу. У четвер можливі вдалі покупки як для себе, так і для близьких.

 

Діва

Цього тижня кристалізується ваша заповітна мета. Ви будете ближчими до неї і зможете її досягти. У понеділок або вівторок перед вами можуть відкритися інші горизонти - вони будуть пов'язані з новими напрямками у справах. У середу можливі проблеми юридичного плану, витоки яких лежать у недавньому минулому, але з якими вдасться впоратися цього тижня. Близькі люди демонструватимуть турботу та увагу.

Не можна приймати поспішні рішення. Якщо вам здається, що ситуація того вимагає, звертайтеся до лікарів, але не лікуйте себе самі. Вибираючи програму оздоровлення, обговоріть всі нюанси з фахівцем. Поговоріть із друзями - вони вас морально підтримають, а це - не так вже й мало.

Цього тижня зірки пророкують вам взаєморозуміння зі супутником життя. Недавнє охолодження почуттів може змінитися повним щастям. А спільна поїздка у вихідні принесе багато радості. Цього тижня можливі випадкові знайомства.

Ваші бажання можуть частково не збігатися з вашими можливостями. У п'ятницю краще не давати і не брати у борг. У вихідні за все заплатить і все організує близька людина. У вівторок не бажано спантеличувати керівництво своїми проханнями.

 

Терези

Цього тижня варто подвоїти ентузіазм на роботі. Керівництво очікує від вас відповідального кроку, не розчаруйте його. Зі зміною обов'язків відбудуться зрушення в сфері оцінки праці, не нехтуйте перспективами. У п'ятницю ви можете отримати необхідну для себе інформацію, відповіді на поставлені колись питання. Постарайтеся розумно розпорядитися цими знаннями.

У найближчі дні не варто зловживати кавою. Якщо вам потрібно підбадьоритися - зробіть вибір на користь чаю пуер. Хорошим варіантом для ранку також буде апельсиновий сік - але після полудня з ним потрібно бути обережнішими.

Ваші плани можуть не збігтися з розкладом і бажаннями коханої людини, але постарайтеся не робити передчасні висновки. Ця розбіжність у справах і поглядах не означає її охолодження до вас і зовсім не обов'язково закінчиться конфліктом. Можливо, просто її ідеї - кращі.

У середині тижня може з'явитися необхідність зосередитися на фінансових питаннях, вірогідні несподівані витрати. Можливо, доведеться змінити роботу. Цей крок допоможе вам позбутися фінансових труднощів і принесе моральне задоволення. У неділю забудьте про справи і відпочиньте.

 

Скорпіон

Найважливіше зараз - зосередитися і встигнути все зробити вчасно. Вам може знадобитися здатність швидко переміщатися і вирішувати одразу кілька завдань. Можливі нові проекти, які сприятимуть поліпшенню матеріального становища. Постарайтеся не відкладати справи, а вирішувати їх одразу. Ви можете бути впевнені у своїх здібностях і в тому, що працюєте у команді однодумців. Можна розраховувати, що вам підвищать зарплату.

Цього тижня особливо уразливими будуть ваші очі. Ви можете відчувати сухість, свербіж, можливі почервоніння і запалення повік. Намагайтеся якомога менше часу проводити за монітором комп'ютера, від перегляду телепередач краще відмовитися зовсім. Корисно робити примочки з відварами трав, можна прикладати скибочки свіжого огірка або картоплі.

Не обманюйте самі і не давайте приводів обманювати вас. Успіх у коханні буде залежати від відкритості та порядності у взаєминах з обох боків. П'ятниця і неділя обіцяють особливо ніжні побачення.

Ваш авторитет на роботі зміцниться. Ваші творчі ідеї і щиру захопленість справою оцінить керівництво. У другій половині тижня ймовірні нові фінансові надходження. Не забудьте про необхідні придбання, але надмірно захоплюватися ними теж не бажано.

 

Стрілець

Ретельно сплануйте заходи понеділка і вівторка, щоб встигнути зробити всі справи і виділити час на особисте життя. Ваші ідеї багато в чому зараз працюють на перспективу. У другій половині тижня можна очікувати на солідні фінансові надходження. Не забувайте про родичів, приділіть їм більше уваги.

Головне для вас цього тижня - здоровий раціон. Вам не можна голодувати. Зараз ваш організм не повинен відчувати нестачу в білках, жирах і вуглеводах. Надлишок поживних речовин йому теж не потрібен. Проаналізуйте, чи ваше меню збалансоване.

У п'ятницю любовний вир може захопити вас з надзвичайною силою, вирватися з нього буде дуже складно. У вівторок не відмовляйтеся від вечірніх розваг. Будь-яке спілкування і знайомство підуть вам на користь.

Фінансове становище - стійке. Це дозволить вам спокійно розпоряджатися наявними у вас коштами. Побалуйте подарунками близьких людей. Однак, будьте обережні з покупками в четвер, вони можуть бути не зовсім вдалими.

 

Козеріг

Стабільність життєвого устрою та оптимістичний настрій дозволять вам вийти переможцями майже з будь-якої ситуації. На початку тижня бажано нікуди не спізнюватися, непунктуальність може стати причиною проблем. У середу узгодьте все до дрібниць, оскільки від вашої сумлінності залежатиме ваша репутація на роботі. У четвер не варто починати розмову про проблеми з керівництвом. Воно само порушить цю тему, і ви опинитеся у більш вигідному становищі.

Бережіть вуха, горло, ніс. Якщо ви, все-таки, застудилися - не лікуйте хворобу народними засобами або за принципом «сама мине». Інакше можливе ускладнення.

Єдиною проблемою у вашому особистому житті може стати чужа заздрість. У вівторок ви можете почути про себе вельми перекручену і неприємну інформацію. Але ніщо і ніхто не повинні змусити вас перестати цінувати і поважати себе і свого партнера.

Фінансова стабільність буває навіть небезпечною. Можна розслабитися і припуститися помилки, яку буде не складно виправити. Не варто сподіватися на своїх партнерів: вони можуть вас підвести. Якщо ви вирішили щось купити, нехай ця річ буде дорогою, але якісною.

 

Водолій

Цей тиждень варто присвятити роботі, на якийсь час забути про розваги. Ваша праця буде особливо плідною, ви зможете впоратися з багатьма питаннями і на роботі, і вдома. Сприятливий час для наведення порядку. Четвер - сприятливий день для початку великих і важливих справ. У п'ятницю постарайтеся не піддаватися навіюванню, а також ліні та іншим спокусам. Події вівторка можуть вам щось нагадати. Можливо, колись пройдена вами ситуація повториться аж до деталей.

Цього тижня ви можете отримати безліч дрібних травм - через необережність. Порізи, удари, вивихи і розтягування, швидше за все, принесуть вам безліч неприємних хвилин. Придбайте фіксатори для основних суглобів, на якийсь час відмовтеся від занять спортом. Будьте дуже уважними. Про всяк випадок майте при собі протизапальний засіб.

Цього тижня добре було б відкласти будь-яке з'ясування стосунків і радіти тому, що маєте. У ці дні емоції можуть бути нестійкими. Не сидіть вдома: вечірки, виходи у світ обіцяють цікаві знайомства. Є ймовірність, що одна з вечірок стане початком незабутньої романтичної пригоди.

Можливо, на вас чекає розчарування у бізнес-партнері. Йти сліпо за своїми бажаннями зараз не варто. Нерозважливо розтрачені кошти не принесуть ні задоволення, ні користі. Наразі краще бути скромнішими у витратах і намагатися добре робити свою справу.

 

Риби

Вельми вдалий для вас тиждень. Енергії вистачає, все виходить. Вдалі справи, пов'язані з поїздками. Але якщо ви твердо вирішили, що з понеділка починається ваша довгоочікувана відпустка, то на роботу краще не заглядати.

Цього тижня вам варто берегти вуха від занадто гучного шуму. Уникайте місць, де голосно звучить музика або розмовляють на підвищених тонах. Варто бути обережнішими при прослуховуванні плеєра у навушниках. Дуже акуратно використовуйте ватяні палички для чистки вух; бережіть вуха від потрапляння у них води. Якщо у цьому є потреба, виберіть засоби захисту. Найпростіше використовувати беруші.

Тиждень - вдалий у плані особистих стосунків. Важливо продемонструвати, що ви здатні справити належне враження на кохану людину. У суботу постарайтеся провести разом якомога більше часу. Світ  зечекає.

Намагайтеся бути особливо уважними, адже ваші прорахунки можуть позначитися на матеріальному становищі. У четвер ви можете почути цікаві ідеї від колег, підтримайте їх. Вівторок - сприятливий день для здійснення покупок. Середа може принести нові фінансові надходження.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers