rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Маленька Валерія потребує пересадки нирки

Я боюсь ходити в «Охматдит». Боялась, коли там лежала Таня. Боюсь зараз іти до Валерії. Зболені діти, стривожені і злякані мами.

Страшно. Діти, що живуть від діалізу до діалізу. Сині ручки, животики з трубками...

Валерія - одна з найважчих дітей. Їй не потрібно 70 тисяч доларів на операцію за кордоном. Ціна її життя значно менша, бо, на щастя, їй не потрібно чекати на донора й їхати кудись у далекі світи. Її донор - мама. Валерії 6 рочків, вона третя і наймолодша дитина у батьків, перенесла три інсульти, перитоніт, у неї не працюють нирки.

Поки що озвучена сума - 150-160 тисяч гривень. Зібрали вже близько 42 тисяч гривень. Спробуємо ще знайти дешевші ліки, аби не витрачати зайве і скоротити час збирання коштів.

Мама з татом дали номери своїх карток. Я, як завжди, допомагаю лише поширити інформацію про хворого малюка. Якщо хтось може перекинути на порятунок дівчинки хоч малесеньку частинку заощаджень, відмовившись від кави, від проїзду у таксі, відмовившись від обіду - зробіть це.

Будь ласка.

Нехай маленька Лерочка живе.

Діти мають бути вередливими. Діти мають бути нечемними. Вони повинні гасати босими по росі, купатись у калабанях і тягнути додому облізлих вуличних котів; потайки від батьків годувати борщем у тумбочці цуценят, пускати з балкона літачки і хуліганити по телефону.

А ще - діти повинні бути здоровими. Нема для батьків більшого горя, коли дитина з дня в день, з року в рік бачить лише лікарняні стіни. Коли засинає під крапельницями, якщо плаче, коли бачить людей у білих халатах. Страшно, коли лікарі не знають, виживе твоя дитина чи ні. Страшно, коли ти не знаєш, куди бігти і в кого просити про допомогу...

Так живе Лера. В лікарні. І так живе її мама.

І головне, що надія на те, що дівчинка буде здоровою, навіть до школи піде і, дасть Бог, навіть двійки отримуватиме (!), є.

І коштує воно, оте щастя нормального життя, близько 150 000 гривень. Нам пообіцяли величезну знижку на ліки. Тому буде дешевше.

Ми ж впораємось, правда?..

5168745011706782 (ПриватБанк) Шабала Володимир Олексійович (тато)

4790700019225649(Ощадбанк) Шабала Марія Григорівна (мама)

тел. мами дівчинки: 097-960-80-09

Грошові перекази також можна здійснювати через систему Western Union - Shabala Maria, тел.: +38097-960-80-09

 

Лілія Мусіхіна, Тернопіль

 

Подивився батько на вбитого сина і сказав: «Не мій»

Лист громадянину Росії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers