rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Прокламація Дня Незалежності України

Заходами Громадського комітету в м. Норт-Порт, Флорида, міська рада North Port City Council на своєму засіданні 6-го липня ц. р. проголосила 24 серпня 2017 року Днем Української Незалежності.

А повітова комісія, Sarasota County Commission, на своєму засіданні 11-го липня також видала прокламацію про те, що 24 серпня 2017 року є Днем Незалежності України.

У Норт-Порті Прокламацію отримали члени Громадського комітету Леся Попель і Ненсі Возна в присутності представників українсько-американських організацій: Дарії Томашоскої, Одарки Горбачевської, Наталки Невмержицької, Зенка і Лариси Шпонів, Ігоря Гроня, пастора Михайла і дружини Якубовичів, Мирослави Бойсюк, судді Богдана Футея, Іванни Мартинюк, д-ра Володимира Мотики.

Title Title 
 Повітова рада Сарасоти, Флорида Міська рада, Норт-Порт, Флорида

 

Прокламацію від повітової комісії отримали Ненсі Возна і Леся Попель в присутності членів комісії та українсько-американської громади: Ігоря Гроня, Мар'яна Бойсюка, Одарки Горбачевської, Наталки Невмержицької та пастора Михайла Якубовича.

У День Незалежності України, 24-го серпня, українська громада збереться вранці біля North Port City Hall, де перед входом до міської ради українсько-американські ветерани вивісять американський та український прапори, буде виконано американський та український гімни, а мер Норт-Порту прочитає Прокламацію про Незалежність України. Опісля всі присутні будуть запрошені на каву і солодке до Українського релігійного і культурного осередку ім. св. Андрія, щоб разом відсвяткувати цей урочистий день в історії України.

Виплатимо Mortgage раніше. Тридцятирічний – за шість років (інформація для роздумів № 2)

Ви вперше купуєте житло в Америці? Тоді обговорімо нюанси…

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers