rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня ви можете отримати привабливу ділову пропозицію. У понеділок ймовірні знайомства з корисними людьми. Якщо минулого тижня ви були досить уважними, то зараз вам забезпечений успіх на роботі і навіть підвищення. Ваша давня проблема нарешті може бути успішно вирішена. У спілкуванні з близькими будьте максимально уважними. Сімейні сварки вам - ні до чого.

Цей тиждень - ідеальний для того, щоб відвідати стоматолога. Лікування буде максимально комфортним. А профілактичний огляд може допомогти уникнути серйозних проблем у майбутньому.

Самотні представники даного знака, настав ваш час! Цього тижня ви будете користуватися популярністю серед осіб протилежної статі. Не упустіть свій шанс. Фортуна ж, зі свого боку, зробить усе, щоб вам було з кого вибирати. Але, все ж, не варто бути надто мрійливими.

На початку тижня ймовірні фінансові труднощі. Поставтеся до цієї ситуації спокійно, адже до вихідних становище зміниться на краще. Але не варто планувати купівлю дорогих речей. І взагалі, зірки радять цього тижня більше працювати і менше ходити у магазини.

 

Телець

Надайте своєму оточенню більше свободи у виборі, не тисніть на людей. У середу не відкладайте справи через задоволення поспілкуватися з людиною, яку ви давно не бачили. Найкраще взагалі не змінювати цього дня свої плани. Наприкінці тижня вам почне щастити у справах, що вимагають ініціативи і творчості. У п'ятницю ви можете отримати запрошення - його варто прийняти.

Вам необхідний відпочинок. Уникайте стресів. Відмовтеся від галасливих заходів і вечірок. Ідеальний варіант - взяти відпустку і поїхати у пансіонат чи санаторій, на дачу. Або максимально зменште навантаження та інтенсивність спілкування; влаштуйте тиждень без читання.

Не згадуйте старих образ. Намагайтеся пояснити коханій людині, що ви зараз відчуваєте. Лишень не намагайтеся посилити свої слова, підвищуючи голос. Приділіть більше уваги дітям, для них важливою буде ваша підтримка.

Не варто купувати нічого дорогого, якщо лише цей предмет не є необхідним уже зараз. На роботі можливі реорганізації, зміни у складі керівництва. Будьте готовими до всього. У другій половині тижня ймовірні цікаві пропозиції.

 

Близнюки

Не прагніть за будь-яку ціну досягти бажаної мети. Чим менше зусиль ви будете докладати, тим швидше всі плани реалізуються і мрії здійсняться. Можна очікувати на прибуток або цікаву ділову пропозицію. Середа і п'ятниця можуть бути днями поїздок і зустрічей. У п'ятницю завершіть справи, розпочаті раніше. У вихідні зміна місць і вражень - запорука успіху.

Можливо, вам доведеться вставати раніше. Ваш організм сприйме зміну режиму не найкраще. Ваша працездатність буде зниженою, настрій також залишатиме бажати кращого. Намагайтеся лягати спати раніше. При першій же можливості повертайтеся до звичного для вас розпорядку дня.

Ваші стосунки - напружені майже до межі. Однак, не втрачайте голову, проявляйте терпіння і готовність піти на розумний компроміс. У четвер і п'ятницю можливі приємні знайомства, які можуть перерости у щось більше.

Цього тижня будьте стриманими у розмовах з керівництвом і підлеглими. Ви явно справляєте добре враження, постарайтеся і далі показувати високі результати. У вихідні відпочиньте за містом. Особливу увагу варто звернути на ту інформацію, яка надійде до вас у вівторок.

 

Рак

Намагайтеся зробити так, щоб самолюбство і гординя не завадили вам жити. Варто зменшити свій апетит у фінансовій сфері. На шляху до високих досягнень істотною перешкодою можуть стати ваші відсталість і консерватизм. У середу, використовуючи свої здібності, ви зможете досягти успіху. У п'ятницю будьте зібраними, не витрачайте дорогоцінний час на порожні розмови, конкретизуйте плани, і вони будуть успішно реалізовані.

Можливо, вам не дуже подобається, як просуваються справи. Але цього тижня не робіть різких змін. Наберіться терпіння. Будьте консервативними при прийнятті рішень, які мають стосунок до вашого здоров'я.

Зміна іміджу піде вам на користь, якщо, звичайно, ви не будете надмірно радикальними і зважатимете на побажання вашої половинки. Імовірні приємні сюрпризи, пов'язані з успіхом у протилежної статі. Не переоцінюйте свої сили, будьте розсудливими, щоб уникнути незручних ситуацій.

Вам необхідно у фінансовій сфері зосередитися на найголовнішому. Відмовтеся від зайвої різноманітності. У середу будуть вдалими покупки. У п'ятницю можливі фінансові надходження.

 

Лев

Вдалий час для колективної діяльності, зустрічей із друзями, спільних проектів. Багато користі може принести відновлення старих знайомств і ділових зв'язків. Скеруйте свою енергію на вирішення проблем, що вимагають наполегливості, але не забувайте про терпіння. Не варто нікого ображати. В особистому житті період - не настільки сприятливий, тут краще утриматися від активних дій.

Можливо, на початку тижня самопочуття дещо погіршиться, а видимих причин для цього ви не бачите. Найімовірніше, справа у тому, що вашому організму не вистачає якихось вітамінів або мікроелементів.

І привід, і можливість для романтичного проведення часу цього тижня є. Але чи є у вас відповідний настрій? Ви будете господарем становища, якщо не дозволите собі занудьгувати або впасти у депресію. Зараз - не найкращий момент для захцянок і туги.

Фінансове становище починає стабілізуватися, з'явиться можливість добре відпочити. У четвер доведеться звітувати про виконану роботу, підготуйтеся краще.

 

Діва

Впевненість у своїх силах відчинить багато дверей і забезпечить успіх. Покращаться взаємини з колегами і керівництвом. Проявіть ініціативу, нехай навіть це схвалять далеко не всі. Постарайтеся не надто утискати опонентів у суперечці. Зосередьтеся на найголовнішому, і все у вас неодмінно вийде.

Цього тижня не лише застосовуйте ванну, але і користуйтеся душем. Масажний ефект, який створюють його струмені, буде дуже корисним. Ви зможете зробити крок до зміцнення захисних сил організму, роблячи контрастні обливання. Але майте на увазі, що загартовування протипоказане при деяких захворюваннях.

Бережіть нерви, «не вибухайте» через дрібниці, лякаючи кохану людину. За кілька днів напруга спаде, і ви, якщо захочете, перетворитеся на еталон досконалості. У п'ятницю ймовірне цікаве знайомство, але, швидше, дружнє.

Фінансове становище може викликати деяке внутрішнє роздратування, постарайтеся не реагувати на це занадто болісно. У середу ймовірне отримання приємної новини у робочій сфері, а незабаром на вас чекає і прибуток.

 

Терези

З'явиться шанс просування кар'єрними схо­дами. Найкраще ви бу­де­те вирішувати повсякденні питання. Незважаючи на спрагу діяльності, постарайтеся приборкати свою старанність, оскільки у другій половині тижня зросте ймовірність помилок та самообману. Четвер і п'ятниця більше підходять для аналізу, ніж для рішучих дій. У суботу можлива підвищена вразливість. Активні соціальні контакти - не бажані. Вони можуть призвести до негативних емоційних реакцій.

Вашим слабким місцем стануть ноги - і, насамперед, п'яти. Можливі мозолі, розтріскування - і все це буде супроводжуватися сильним болем. Не скупіться на креми з догляду і відмовтеся від занадто тісного або нестійкого взуття. Не зашкодить і масаж - з медом або морською сіллю. Проблеми виникнуть лише у тих, хто залишить свої стопи без уваги.

Може з'явитися страх, що кохання позбавляє вас незалежності. Ви будете схильними міркувати, порівнювати, тоді як необхідно просто прислухатися до своїх почуттів. Можливо, пора зважитися на рішучий крок. Ці дні подарують багато надій.

Затишшя у фінансовому плані може стати несподіванкою для вас. Тому дуже важливо чітко розподілити всі необхідні витрати протягом усього тижня. У четвер може відбутися неприємна розмова з керівництвом через помилки і недоробки. Але у вас буде можливість все виправити.

 

Скорпіон

Наступний тиждень чудово підходить для виконання творчої роботи. Саме час використовувати свою ділову хватку, підкріпивши дії інформованістю та надійними зв'язками. Четвер і вівторок - вдалі дні для запланованих поїздок. У четвер можливі хороші новини. Вам виплатять борги, про які ви вже майже забули. До того ж, у вас з'явиться джерело додаткового заробітку.

У п'ятницю будьте уважними до нижньої частини хребта. У неділю не економте час на відпочинок. У понеділок вранці не поспішайте одягатися, вашому тілу потрібні повітряні ванни.

Вас може почати безпідставно ревнувати кохана людина. Це - її проблеми, не ваші. Але варто все ж нагадати їй, якою вона є близькою для вас. Вирушайте вдвох у подорож.

У сфері фінансів все буде вельми вдало. Вам підвищать зарплату або виплатять премію. Керівництво явно задоволене вами, з колегами складаються комфортні взаємини. До того ж, вам запропонують цікавий підробіток. Імовірні сприятливі зміни у фінансовому плані.

 

Стрілець

У вас є всі шанси здійснити бажане, але навряд чи знайдеться на це рішучість. Візьміть кого-небудь у компанію, так буде простіше. На питання людей, які прагнуть бути в курсі всіх подій вашого особистого життя, краще не відповідати. Зате можна сміливо демонструвати творчі досягнення - є шанс прославитися. У четвер варто поспілкуватися з керівництвом. Ви можете бути корисними, це просуне вас на новий щабель кар'єрних сходів.

Не забувайте балувати себе. Якщо ви любите морозиво - купуйте морозиво. Якщо вам до душі тривалі прогулянки - відкладіть всі справи і гуляйте вечорами безперервно. Усе це стане для вас якщо не ліками, то вітамінами, що допоможуть пережити осінь. Менше прислухайтеся до думки сторонніх і більше довіряйте своїй інтуїції.

Одне з найважливіших питань зараз - це взаємини з коханою людиною. Ви можете вирішити проблеми, які затьмарюють ваше життя і викликають тривогу і сумніви.

У фінансовому плані все буде досить успішно. Це дозволить вам відчувати себе впевнено і навіть потішити близьких приємними покупками. Початок тижня сприятливий для укладання договорів. На другу половину тижня не варто планувати ділові зустрічі - лише телефонні розмови і листування.

 

Козеріг

Тиждень - сприятливий для досягнення успіху на всіх «фронтах». І, якщо, звичайно, ви не грієтеся на сонечку, готуйтеся добре попрацювати, проявити весь свій досвід, фантазію та інтуїцію. Розірвіть непотрібні вам зв'язки, позбудьтеся від ілюзій. Звільнившись від баласту непотрібних переживань, ви станете вільними. Завдяки енергії та чарівності у вас з'являться нові друзі.

Вам варто особливо подбати про свої суглоби, насамперед, про колінні та ліктьові. Постарайтеся не перевантажувати їх. Якщо у вас є зайва вага - почніть боротьбу з нею. Складіть комплекс спеціальних лікувальних вправ, радячись із лікарем. Тимчасово потрібно уникати різких рухів і підняття важких предметів.

Вас засмучує невпевненість у власних силах. Вам здається, що кохана людина втратила до вас інтерес? Але це зовсім не так. Зараз - не час для паніки. Романтична поїздка у вихідні розвіє ваші сумніви.

Ваші витрати будуть значно переважати над доходами. У суботу бажано не давати гроші у борг, навіть близьким друзям. Понеділок буде сприятливим для важливої зустрічі або відрядження, яке дуже позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі.

 

Водолій

Цього тижня цілком можливе вдале вирішення досить заплутаної проблеми, що, своєю чергою, може підштовхнути вас до досить ризикованих кроків. У професійній сфері бажано не вирізнятися. Краще дослухатися до інтересів колективу. П'ятниця - сприятлива для творчості і кохання. У вихідні вирушайте за місто разом зі сім'єю. У вівторок не варто планувати нові справи.

Вам необхідно зберігати добре самопочуття і бадьорість духу, адже доведеться вирішувати дуже важливі і складні завдання. Повноцінне харчування, здоровий сон повинні стати основою вашого способу життя. Корисні прогулянки на свіжому повітрі. Доводити себе до знемоги у спортзалі не рекомендовано.

Обставини можуть скластися так, що ви не зможете проводити багато часу з коханою людиною. Запасіться терпінням, адже розлука лише зміцнює почуття.

У середу і четвер ймовірні нові фінансові надходження. Можливо, на роботі вам дадуть несподівану премію або зроблять подарунок. Однак, довіру потрібно виправдати. Готуйтеся до нових відповідальних завдань.

 

Риби

Цього тижня постарайтеся визначити пріоритетні завдання, і ви досягнете бажаної мети, якщо не перестараєтеся у боротьбі з емоціями. Вдале вирішення серйозної проблеми дозволить відчути гордість за себе і може поліпшити матеріальний стан. У четвер доведеться захищати інтереси своєї сім'ї, проте не переходьте межі дозволеного. У неділю необхідно трохи побути на самоті і зібратися з думками для нового ривка.

Більшість представників вашого знака будуть часто потерпати від голоду. Не терпіть. Пригощайте свій організм чим-небудь смачним і корисним. Носіть зі собою пакетик кураги або інших сухофруктів. Їх ви можете їсти у досить великій кількості, не турбуючись про свою фігуру. Ретельно пережовуйте їжу. І пийте воду, можна зі соком лимона або лайма - близько двох літрів на день.

Намагайтеся відпочити і заспокоїтися. Буря вже минула, хвилі вляглися. Згадайте про такі чесноти, як дбайливість і душевність. Коханій людині дуже необхідне розуміння. Якщо ж ви маєте намір продовжувати ображатися, ви лише спровокуєте новий конфлікт.

Фінансове становище стабілізується, однак на надлишок коштів розраховувати не варто. У п'ятницю не кваптеся з покупками, порівняйте ціни у різних магазинах. У понеділок можуть змінитися плани через протидію недоброзичливців, проте ви зможете захистити свої інтереси.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers