rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Pappas: «Ми повернули $32 млн платникам податків, які двічі оплатили один і той же податок»

Програма, що дозволяє уникати подвійної сплати податків на майно, цього року повернула власникам нерухомості $32,3 млн. Про це розповіла Maria Pappas, скарбник округу Cook.

Stop Taxpayer Over-Payment System (STOPS) автоматично повертає другий податковий платіж на майно. У 2017 році за допомогою цієї програми вдалося запобігти майже 6100 подвійним виплатам.

«Програма була корисною для власників нерухомості, дозволяючи їм швидко отримати відшкодування», - розповіла Pappas. «STOPS також дозволила нам скоротити штат і заощадити кошти платників податків».

Програма STOPS допомагає платникам податків, які забули, що вони вже сплатили свої податки. Іноді програма буває корисною для подружніх пар, які сплачують податки окремо. Найчастіше програма вступає в дію, коли дві іпотечні компанії намагаються сплатити одну і ту ж податкову декларацію.

STOPS почала діяти у 2009 році. З того часу за її допомогою вдалося запобігти сплаті понад 72 000 подвійних платежів. Всього платникам податків було повернуто $306,2 млн.

Якщо платіж зупинено, його можна повторно подати лише тоді, якщо другий платник несе юридичну відповідальність за платіж. У цьому випадку перший платник уповноважений отримати відшкодування.

Окрім того, цього року відділ казначейства також повернув приблизно 900 чеків за фактично сплачені податки, запобігаючи переплаті на суму $206 000.

Зазирнути в майбутнє. Як характер інвестицій дає змогу зробити економічний прогноз

Нереалізований потенціал. Чим небезпечна тінізація туристичної галузі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers