rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Наука \ Освіта \ Учителька з Кропивницького виграла конкурс у Кембриджі

Учителька англійської мови зі школи № 25 у Кропивницькому Олеся Гудименко перемогла у міжнародному конкурсі Cambridge English Schools competition 2017.

 

Участь у змаганнях взяли 120 представників різних країн, а головною нагородою для переможця стало двотижневе навчання на курсах у коледжі одного з найпрестижніших вишів світу, пише «Кіровоградська правда».

«Головним призом для переможця було двотижневе навчання у коледжі Кембриджу. До того ж, організатори оплачували переліт і проживання. Зрозуміла, це гарна нагода не лише вдосконалити знання мови, а ще й побачити світ, відчути дух навчання у престижному закладі», - сказала вона.

Учителька розповіла, що до участі у конкурсі залучила своїх учнів-одинадцятикласників. Її творча робота стала найоригінальнішою - вона запропонувала школярам проїхатися в уявному автобусі, який прямує в майбутнє. Сама «сіла» за кермо, а кожен пасажир при «перевірці квитка» повинен був невеликим малюнком зобразити, що означає англійська особисто для нього. Така гра допомогла дітям усвідомити роль знання мови в їхньому житті і в планах на майбутнє.

 

Відтепер не абітурієнт йде на бюджетне місце, а місце «приходить» у виш

«Школа за Сковородою». «Учитель року-2016» Олена Бурлака – про реформу освіти та прогресивні методи викладання

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers