rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Чи затримують зарплату українцям?

Питання заробітних плат є одним із ключових для всіх гравців ринку праці. Отримання гідної фінансової винагороди за роботу є важливим чинником, котрий впливає і на виконання обов’язків співробітником, і на його ставлення до роботодавця, а відтак, і на формування бренда останнього.


У своєму новому дослідженні спеціалісти Міжнародного кадрового порталу hh.ua дізнавалися, чи затримують зарплату українцям? У своєму попередньому дослідженні «Чого хочуть і що отримують українські працівники від своїх роботодавців» Міжнародний кадровий портал hh.ua визначив, що 65% українців насамперед очікують від своїх роботодавців належної заробітної плати, і лише для 16% опитаних це очікування виправдане.
Разом і з тим, не менш важливою є ситуація і щодо вчасної виплати зарплат. На початковому етапі діалогу між працедавцем та пошукачем серед інших умов співпраці (графік роботи, обов’язки і т. д.) важливим є якраз питання оплати праці. І тут, окрім суми, обговорюється також термін оплати: раз на місяць, двічі на місяць (аванс і заробітна плата), виплата за проект тощо.

Title  

Згідно з цими домовленостями, людина може планувати свій бюджет – оплату по рахунках, витрати, накопичування, і відповідно, на щось розраховувати.
За останні півроку 65% відсоткам українців заробітну плату платили вчасно, без затримок. Однак, 10% респондентів пощастило значно менше – їм постійно затримують виплати. Окрім того, для 9% опитаних питання затримки зарплати теж стоїть достатньо гостро, адже інколи їм теж доводиться чекати на гроші. А от 16% тих, хто відповідав на запитання «Чи затримували вам зарплату протягом останніх 6 місяців?» зауважили, що їм вкрай рідко, але все ж таки затримували виплату коштів.
Опитування показало, що більше, ніж половина українців отримують зарплату вчасно і у повному обсязі.
Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua у червні 2017 року. В опитуванні взяли участь 982 респонденти з усієї України.
Джерело: http://www.hh.ua

«Тигр» кульгає? Особливості економіки Казахстану

Нерівномірне відновлення. Економічне зростання у регіонах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers