rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Принц Вільям з родиною прилетів до Польщі з візитом «поваги і дружби»

Нащадок британської королівської родини принц Вільям із принцесою Кетрін та двома дітьми - 4-річним принцом Джорджем та 2-річною принцесою Шарлоттою - прибули в понеділок до Варшави.

Про це повідомляє tvn24.

З аеропорту принц Вільям переїхав до президентського палацу, де їх зустріло президентське подружжя Анджея та Агати Дудів.

Як повідомила у Тwitter канцелярія президента РП, на час візиту до Польщі принц Вільям зі сім'єю зупинився у президентському палаці «Бельведер». Раніше у канцелярії президента РП наголошувалося, що це буде візит «поваги і дружби» і не матиме політичного характеру. Після зустрічі нащадків королівської сім'ї з президентським подружжям Анджея та Агати Дудів запланована коротка прогулянка до пам'ятника Адамові Міцкевичу біля президентського палацу.

Згодом принц Вільям із дружиною має намір відвідати музей Варшавського повстання, а також зустрітися з підприємцями в рамках польсько-британського бізнес-заходу «Warsaw-London bridge» з розвитку стартапів. Ввечері у палаці «Королівські Лазенки» на честь британської королеви Єлизавети II принц Вільям організує офіційне прийняття за участю президента РП, де він виголосить офіційну промову.

У Кремлі прокоментували слова Кадирова про можливість Росії знищити світ, мовляв, нічого надзвичайного, «щирий експромт»

Російські військові почали прибувати до Білорусі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers