rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ви майже все обдумали, тож початок тижня - вдалий час, щоб прийняти остаточне рішення. Вам знадобиться дипломатичність і врівноваженість. Поспішність може лише нашкодити. Намагайтеся не потрапити на вудку заздрісників. Уважно стежте за своїми словами. Не забувайте про дім і сім'ю. Більше часу присвятіть наведенню порядку, позбудьтеся від непотрібного мотлоху. У суботу, вирішуючи питання з покупками, порадьтеся з близькими людьми. У неділю не відмовляйтеся від запрошення на пікнік.

Ваше здоров'я цього тижня дуже залежатиме від того, що і коли ви будете їсти. Зірки пропонують вам хоча б сім днів харчуватися здоровою їжею. Від пізніх вечерь відмовтеся.

У вашого партнера у боротьбі за вашу увагу є конкурент, і цього тижня він візьме гору. Найімовірніше, це - робота. Хоча захоплення такий стан справ не викличе, особливих проблем теж не створить. Але якщо причина вашої зайнятості у чомусь менш безневинному, скандалу не уникнути.

Фінансове становище може бути вельми скромним, особливо, якщо ви занадто багато витратили на відпочинок. Найближчим часом ситуація буде повільно поліпшуватися. У четвер постарайтеся не носити зі собою великі суми грошей.

 

Телець

Тиждень - сприятливий для самовідданої праці. Вам необхідно мобілізувати сили для рішучого прориву, інакше успіху не досягти. Але не варто забувати і про відпочинок. Постарайтеся гуляти перед сном, у вихідні влаштуйте невеличке свято для своїх друзів, вони будуть у захваті.

У понеділок буде уразливим шлунок, можливі алергічні реакції. У другій половині тижня постарайтеся захистити себе від непотрібної інформації. У четвер і п'ятницю бережіть серце. У неділю будуть ефективними процедури з очищення печінки.

Зустрічі, побачення, нові знайомства - так можна остаточно заплутатися і потрапити в дуже незручну ситуацію. Вам необхідно визначитися у своїх почуттях і намірах. Четвер і вівторок - вдалі дні для зустрічей і побачень.

Цей тиждень дозволить стабілізувати ваше фінансове становище. Середа - чудовий день для ділових зустрічей і переговорів. На нові фінансові надходження можна чекати від середи до п'ятниці. У четвер при необхідності можете розраховувати на допомогу друзів.

 

Близнюки

Цього тижня не можна сидіти, склавши руки. На вас чекають цікаві проекти і творча робота. Захищайте свої інтереси, це підвищить ваш авторитет. У п'ятницю будьте готовими до прийому гостей. Правдивість і щирість у неділю можуть творити чудеса. Проявіть максимум уваги до близьких людей. У вихідні відпочиньте на природі.

Цього тижня ви можете зіштовхнутися з цілою низкою проблем через уповільнення реакції внаслідок порушення сприйняття навколишньої дійсності. Можливе зниження гостроти зору, слуху, нюху. Може спостерігатися порушення координації рухів. Вам потрібно бути дуже обережними. Не рекомендовано підкорювати гірські вершини, кермувати автомобілем і займатися потенційно травмонебезпечними видами діяльності.

Цього тижня ви або можете стати жертвою чарівного погляду самі, або, озброївшись чарівною посмішкою, підкорюватимете серця інших. Доля, схоже, кине вас в обійми колеги, який уже давно вам подобався. П'ятниця - найкращий день для зустрічей і побачень.

Цього тижня ви зможете витрачати кошти за велінням серця, а не за необхідністю. У вас з'явиться можливість оплатити вікенд на березі моря. П'ятниця - хороший день для покупок.

 

Рак

Імовірно, цього тижня ваша активність буде дещо обмежена об'єктивними причинами. Не пливіть проти течії, залишайтеся тимчасово на другорядних ролях. Саме ця тактика приведе вас до найкращого результату. У четвер вас потішить кохана людина. У суботу будьте обережними, перевіряйте інформацію. Неділя може бути вдалим днем для планування важливих справ і налагодження контактів.

Цього тижня не щаститиме буквально в усьому. Якщо поруч хтось чхне, ви, напевно, заразитеся. Словом, у ваших інтересах провести найближчий тиждень вдома.

У п'ятницю будьте поблажливішими, якщо не хочете серйозно посваритися через дрібницю. У неділю не варто робити поспішні висновки і робити з мухи слона. У вівторок ви зможете знайти довгоочікувану гармонію у ваших взаєминах з постійним партнером.

Прибутки будуть впереміш з витратами. У середу у фінансових питаннях можливий успіх. Заплановані витрати на четвер найкраще перенести на інший день, наприклад, п'ятницю.

 

Лев

Настав час для нарощування активності, не лінуйтеся, не бійтеся змін. Будьте уважними, удача не терпить помилок. Ви отримаєте можливість налагодити ділові зв'язки. Ближче до вихідних задумайтеся над майбутньою відпусткою. Захоплююча подорож або круїз подарували б вам незабутні враження.

Постарайтеся цього тижня не обмежувати себе у харчуванні. Якщо ви хочете бути у хорошій формі на початку літа - можете прибрати з раціону солодощі та жирну їжу. Але у ваш організм повинні надходити білки, жири і вуглеводи у необхідній кількості. Не варто переїдати.

Вам зараз не до серіалів і книг про любов, оскільки ваш роман - більш захоплюючий. Цей тиждень може розбудити дрімаючі почуття та їхніх найближчих супутників - переживання. Навіть якщо вам доведеться розчаруватися, ви не будете сумувати з цього приводу.

Ви отримаєте довгоочікуваний прибуток лише у тому випадку, якщо вчасно завершите роботу. У четвер ваша нестриманість може спровокувати конфлікт з керівником, що не найкраще позначиться на вашому фінансовому становищі.

 

Діва

Можуть ускладнитися стосунки на роботі. Можливо, вам доведеться шукати компроміс між сімейними і професійними обов'язками. У колективі вам знадобляться тактовність, а також вміння співчувати. Атмосфера на роботі стане більш творчою та конструктивною. Перед вами можуть відкритися цікаві перспективи. У п'ятницю бажано не вплутуватися у сумнівні історії, на вас може чекати лише розчарування.

Цього тижня вам буде особливо корисним масаж. Можна обмежитися самомасажем або попросити близьку людину попрацювати з вашими м'язами. Однак, значно краще звернутися до професіоналів - ефект буде яскравим і довготривалим. Майстра вибирайте за єдиним принципом - вам повинно бути комфортно з ним працювати. Якщо відчуваєте сором або сумніви - зверніться до когось іншого.

Ваша холодність, навіть легка відчуженість в особистих стосунках відходить у минуле. Зустріч із коханою людиною може знову закрутити вам голову. У п'ятницю не варто сваритися через дрібниці або ревнувати, краще проведіть цей день на самоті.

Будьте дуже обережними з витратами. Схоже, на вас чекають великі витрати на дітей або покупка дорогого подарунка для рідних. Цей тиждень - несприятливий для фінансових авантюр. Можливо, людина, якій ви зробили послугу, віддячить вам за неї.

 

Терези

Придивіться уважніше до ділових партнерів і колег: чи не занадто високу оцінку ви даєте їхнім діям? Незважаючи на можливі труднощі, вам слід рухатися вперед, всіляко уникати прихованих перешкод. У четвер не варто метушитися і затівати справи, що стануть причиною домашніх клопотів. Будьте терплячішими до помилок і недоліків інших, передусім, близьких людей, шукайте компроміси.

Якщо у вас виникла проблема зайвої ваги - цей тиждень чудово підходить для її вирішення. Результати вашої діяльності будуть настільки позитивними, що ви продовжите працювати над собою. Тільки не будьте жорстокі зі своїм організмом - довготривалий ефект дадуть плавні зміни.

Цього тижня було б корисно проаналізувати свої почуття і бажання, а також, нарешті, прислухатися до того, що наполегливо підказує інтуїція. Не відмовляйтеся від запрошення на побачення.

Фінансове становище зараз - далеке від ідеалу. Постарайтеся проявити обережність у фінансових справах, щоб не втратити те, що маєте. Не рекомендовано здійснювати покупки у вихідні, навіть найдрібніші будуть не найбільш вдалими. Остерігайтеся бізнес-пропозицій від знайомих, вас можуть вплутати в авантюру.

 

Скорпіон

Наберіться терпіння, потрібно по-філософ­ському поставитися до вирішення можливих проблем. Подолавши труднощі, ви підніметеся на вершину кар'єри і творчості. Удача, немов золота рибка, пливе до вас у руки. Зірки обіцяють успіх і прибуток. Саме час активно змінювати себе, шукати нові, неординарні шляхи. У понеділок, надавши послугу керівництву, ви допоможете йому вирішити складну ситуацію, і воно неодмінно віддячить вам. Вихідні дозволять вам нарешті відпочити у комфортній атмосфері.

Цього тижня зірки рекомендують вам подбати про свої легені. Якщо у вас є захворювання дихальних шляхів - їхнє лікування у найближчі дні буде максимально ефективним. Зверніться до фахівця-терапевта або пульмонолога. Будь-яка процедура дасть результати, яких буде дуже важко досягти у будь-який інший час.

На найближчий тиждень зірки обіцяють найсприятливіший для кохання прогноз. Настав час прискореними темпами розвивати ваші стосунки з коханою людиною. Жодних сварок і конфліктів у вас не буде.

Фінансове становище - стабільне. Можлива премія або підвищення на посаді з відповідною зарплатою. Ваші ідеї сподобаються керівництву. Ваш авторитет зміцниться. У середу вам повернуть старі борги. Непоганий час для поповнення банківського рахунку.

 

Стрілець

Постарайтеся взяти себе в руки і поставити чіткі цілі. Цього тижня на вас може очікувати велика кількість зустрічей і переговорів. Менше займайтеся рутинною роботою і більше уваги приділяйте перспективним проектам. Середа потішить прибутком і хорошими новинами. У четвер можете розраховувати на підтримку друзів, а в суботу вирушайте на дачу зі сім'єю.

У вас з'явиться нова розвага - шукати симптоми нездужання там, де жодних проблем зі здоров'ям нема. Вам потрібно вчитися розпізнавати сигнали організму і складати правильну картину свого стану. Відчуваєте, що щось не в порядку - краще здайте аналізи.

Не варто з'ясовувати стосунки і починати вирішальні розмови. Ситуація швидше зміниться на краще, якщо ви перестанете нервувати у спробах все виправити. Умиротворення - те, що необхідно вам цього тижня. На вихідні краще запланувати приємні розваги за містом у компанії коханої людини.

Якщо ви будете планувати свій бюджет, то незабаром зможете відкласти досить пристойну суму. Ви знайдете вигідний підробіток. Не лінуйтеся обдумувати свої рішення у сфері фінансів, навіть дрібні. У четвер вірогідні значні фінансові надходження.

 

Козеріг

Цього тижня добре було б відмовитися від гострих відчуттів: тяга до ризику зникне, а ось наслідки бездумних вчинків можуть зіпсувати життя. Зірки рекомендують вам керуватися здоровим глуздом. Настає час продемонструвати давно приховувані таланти: можливо, близькі вам люди переглянуть своє ставлення до вас. У п'ятницю непередбачувані обставини можуть змінити ваші далекосяжні плани. У суботу не варто бурхливо реагувати на незначні, але об'єктивні зауваження близьких людей.

Для вашого серця зараз необхідні жирні кислоти. Робіть салати з додаванням авокадо й оливок або заправляйте звичні вам страви оливковою олією. Ласуйте лісовими горіхами, мигдалем і фісташками. На вашому столі повинні бути риба і морепродукти - або, якщо ви - вегетаріанець, соєві боби і тофу.

Намагайтеся не розширювати коло знайомств, особливо з особами протилежної статі, вам би з колишньою колекцією розбитих сердець дати собі раду. Ваші романтичні пригоди можуть стати надбанням гласності, що навряд чи принесе вам задоволення.

У понеділок ви можете отримати привабливу пропозицію, яку ні за що не можна упускати. Період з четверга до неділі - досить ризикований, не варто планувати важливі справи та їздити у відрядження. У суботу з обережністю підписуйте ділові папери.

 

Водолій

Тиждень може принести позитивні тенденції у багатьох справах. Хоча в понеділок, можливо, вам доведеться витримати нападки недоброзичливців. У вівторок вірогідна поява покровителя або впливової особи, яка буде до вас прихильна, тоді почнеться новий виток у вашій кар'єрі. У середу можна очікувати на поліпшення матеріального становища. П'ятниця ознаменується вдалими діловими переговорами і нескінченними справами. У суботу постарайтеся вибратися в ліс, у сад, на шашлики.

Ваша шкіра буде особливо чутливою до факторів зовнішнього середовища. Їй можуть пошкодити і вітер, і волога, і не дуже якісні косметичні засоби. Зірки рекомендують особливо подбати про захист обличчя і рук.

Не треба прибіднятися, адже саме цього тижня ви можете отримати приємні докази кохання. Середа і субота - вдалі дні для походу в гості або прийняття гостей, можливим є нове перспективне знайомство.

Фінансові надходження ймовірні лише наприкінці тижня. Не кидайте гроші на вітер, інакше може виникнути така ситуація, коли у потрібний момент ви не зможете допомогти близьким людям. У п'ятницю можуть надійти цікаві ділові пропозиції.

 

Риби

Ви у ці дні - сповнені сил і готові владнати одразу тисячу проблем. В особистому житті ви - чарівні. Не варто занадто втомлюватися на роботі. Настав час взяти відпустку і добре відпочити. Вдалими будуть поїздки за кордон або хоча б за місто. Вам необхідний спокій на вихідні. Захистіть себе від непотрібних зустрічей і зайвого спілкування.

Зверніть пильну увагу на своє здоров'я. Одягайтеся відповідно до погоди. У середу бажано утриматися від міцних алкогольних напоїв. У неділю бажано не робити різких рухів, організм буде уразливим, особливо в ділянці попереку.

Бажаючим пожити, зокрема, і для себе доведеться зменшити запал до роботи, інакше зустрічі з коханою людиною будуть не такими частими, як хотілося б. У п'ятницю спалах ревнощів із вашого боку може погіршити непросту ситуацію. У вівторок не варто робити перший крок, дочекайтеся реакції партнера.

Цього тижня не намагайтеся претендувати на нову посаду. Ще - не час. У четвер будьте уважними у фінансових розрахунках, стежте за своїм гаманцем. У п'ятницю звернення до спонсорів може бути своєчасним, але ви повинні підготувати яскравий бізнес-проект.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers