rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Унікальний ресторан на скелі посеред океану The Rock, Танзанія

Ресторан The Rock (Michamvi Pingwe Village, Занзібар, Танзанія) можна справедливо вважати одним з найбільш незвичайних у світі. Розташований на вершині невеликої скелі, що немовби виросла з Індійського океану, він буквально став символом Занзібару. Заснований у 2010 році, він створений з акцентом на місцевий стиль і виглядає вельми просто.

Один з найбільш самобутніх у світі ресторанів морепродуктів розташований зовсім не на Лазурному березі, не у Франції і навіть не в Японії, а... в Занзібарі. Здалеку схожий на бідну рибальську халупу, але насправді ресторанчик дуже атмосферний, комфортний і цікавий: можливо, саме такий заклад бачать уві сні українські офісні працівники в розпал зими.

Цей ресторан морепродуктів стоїть на прибережній скелі, неподалік від відомого в Занзібарі (і не тільки) пляжу Мічанві Пінгве (Michanwi Pingwe). Тому ресторанчик так і називається - «Rock», скеля. До нього можна припливти на човні, а можна і причалапати босими ногами по піску - господарі не образяться, якщо ви принесете пісок на їхню чисту підлогу, тому що підлоги там немає.

  Title

Пісок замість паркету, грубі дерев'яні лавки (втім, є і звичайні стільці), тростинний навіс і вид на море ніби на календарику: складається враження, що саме в цьому ресторані знімали багато фільмів про курорти. Усередині, втім, обслуговують по вищому класу: акуратний темношкірий метрдотель чинно подасть карпаччо з кальмара, спагеті з креветками і цукіні, також тут можна посмакувати свіжозапеченими омарами.

Єдиний недолік Занзібарського ресторану морепродуктів - те, що Занзібар дуже далеко. Однак, може, це й добре: справжня мрія повинна бути важко здійсненною.

 

Джерело: «В світі»

 

Ріо Селесте – унікальна річка з неймовірною бірюзовою водою

Приховані перлини: 7 не дуже відомих країн, які варто відвідати

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers