rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Приховані перлини: 7 не дуже відомих країн, які варто відвідати

Франція, Іспанія, Італія, Індія, Балі... Не кожен мріє поїхати в країну, про яку так багато чув. Останнім часом зростає інтерес до країн, про які відомо менше. Ми вирішили дізнатися, куди порадять поїхати мандрівники, що побували майже всюди.

Бруней
Title

Ця маленька країна на острові в прямому сенсі оточена... Малайзією. Тут розташована найбільша в світі резиденція, де живе султан зі своєю сім'єю, а його династія править островом уже більше, ніж шість сторіч. Гірські вершини і лісові заповідники - прекрасне місце для тих, хто любить походи. Правитель країни входить у десятку найбагатших людей світу. Це країна зі суворими мусульманськими законами. Однак, до туристів тут ставляться привітно.

Вануату
Title

У південній частині Тихого океану, на острові, який колись відвідав Джеймс Кук у 1774 році, знайдуть багато цікавого прихильники дайвінгу. Красиві пляжі, водоспади, пейзажі, від яких захоплює дух, і екзотичні ресторани. Це - перший острів Невідомої Південної землі, відкритий європейцями. Тут є поштова підводна станція, і можна почути 113 мов, а найбільш шанованою особою є чоловік королеви Єлизавети.

Кірібаті
Title

У Тихому океані є ще і країна, розташована одразу в усіх півкулях. Кірібаті входить до складу найбільшого атола світу, де, до того ж, розташований найбільший морський заповідник планети. Тут збереглося багато реліктів часів Другої світової війни, в цій країні спекотно протягом року, а основне заняття місцевих мешканців - рибальство.

Майотта
Title

Назва острова здається екзотичною і навіть не згадується в половині словників і путівників. Зі середини XIX сторіччя до сьогодення острів був під владою Франції. Вас чекають прекрасні умови для дайвінгу, вітрильного спорту та білі піщані пляжі. Це - один з найвіддаленіших куточків світу, оточений кораловими рифами. Однак, канікули в Майотта - не дешеве задоволення.

Науру
Title

Єдина країна в світі без столиці цікава ще й тим, що за одне десятиріччя стрімко втратила статус країни першого світу і стала країною третього світу. Сьогодні в Науру всі необхідні речі та товари імпортуються. Майже все населення країни - спортсмени, професійні та аматори. Тут створені бази для біженців, що прямують до Австралії.

Буркіна-Фасо
Title

Буркіна-Фасо - маленька країна в материковій частині Африки. Тут немає хороших умов для туризму, до яких ми так звикли. Зате країна відома своїми привітними людьми. Столиця країни - одна з найдавніших і одна з найменш урбанізованих у світі. Тут проходить найважливіший африканський кінофестиваль. Буркіна-Фасо має найбільший ринок ремесел і є лідером традиційного мистецтва і культури. На території країни проживають 63 етнічних групи.

Кот-д'Івуар
Title

По сусідству з Буркіна-Фасо розташувалася республіка, назва якої перекладається як «берег слонової кістки». Це - батьківщина дощів і білих піщаних пляжів, де проживає більше, ніж 60 африканських народів. А ще тут є дві офіційні столиці - культурна та економічна.

Джерело: We Love Ua

 

Ріо Селесте – унікальна річка з неймовірною бірюзовою водою

Унікальний ресторан на скелі посеред океану The Rock, Танзанія

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers