rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Парафіяльний пікнік у соборі святої Софії

Уже стало доброю традицією для української діаспори Чикаго та передмість святкувати різноманітні фестивалі, українські дні, парафіяльні празники, забави.

Ось і минулого тижня, 11 червня, в неділю, у парафії святої Софії (Чикаго) українська громада забавлялася на парафіяльному пікніку. Чудова сонячна погода сприяла цьому святкуванню. Гості мали нагоду гарно відпочити на свіжому повітрі, посмакувати стравами традиційної української кухні, послухати рідну пісню, потанцювати.

Title Title 
Title Title 
Title Title

У рамках святкової програми відбулися виступи творчих колективів діаспори. Зі сцени лунали українські пісні, артисти декламували вірші та виконували запальні танці, юні акробати дивували своєю вправністю. До пізньої години розвеселяли піснями та запальними танцями гурт «Каскад» та вокально-хореографічна студія «Елегія».

Title Title
Title Title 
Title Title 

 Настоятель парафії святої Софії отець Олексій Касперук та голова управи Віктор Войтихів щиро дякують усім, хто долучився до святкування, насамперед, сестринству парафії під керівництвом Люби Путренко, за допомогу в організації свята. Саме завдяки їм наша дружна парафіяльна родина зростає та міцніє.

Title Title 
Title 

Title

Обличчя війни

Подяка Генеральному консулу Литви в Чикаго від української громади

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers