rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ У штабі АТО кажуть про стабілізацію: за день – вісім ворожих обстрілів

У вівторок, 20 червня, ситуація в районі проведення АТО порівняно з попередніми днями суттєво стабілізувалася. Від початку доби бойовики 8 разів обстріляли позиції ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Сьогодні оперативна ситуація в районі проведення АТО, порівняно з попередніми днями, суттєво стабілізувалась. Від початку доби бойовики 8 разів застосовували зброю проти підрозділів Збройних сил України. При цьому не зафіксовано жодного факту використання бойовиками забороненого Мінськими угодами артилерійського озброєння. В результаті бойових дій жоден український захисник сьогодні не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що порушення бойовиками умов припинення вогню були лише на Приморському та Луганському напрямках. Щодо Приморського напрямку, то на цій ділянці лінії зіткнення бойовики 5 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО.

«Зокрема, з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по наших воїнах, котрі тримають оборону поблизу Павлополя й Новомихайлівки, а з великокаліберних кулеметів - в районі Мар'їнки й Талаківки», - уточнюють у штабі.

На Луганському напрямку всі три обстріли бойовиками сил АТО до світанку спостерігались неподалік від Новоолександрівки. Там бойовики використовували великокаліберні кулемети та зенітну установку.

Разом з тим, днями озброєні бойовики «ДНР» здійснили жорстокий напад на спостерігачів СММ ОБСЄ. Про це у вівторок було повідомлено у Twitter Cпеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

«Озброєні члени так званої «ДНР» вчинили жорстокий напад на неозброєних цивільних спостерігачів», - йдеться у повідомленні. Зазначається, що деталі будуть оприлюднені згодом.

На Донеччині відкрили футбольне поле зі штучним покриттям, до кінця року в регіоні буде таких 205

На лінії фронту активізувалися ворожі снайпери. Один боєць загинув, ще одного поранено

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers