rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Покличте на допомогу вашу незвичайну працездатність і пунктуальність, і ви будете приречені на успіх у справах і важливих переговорах. У середу ймовірні незначні конфлікти з керівництвом. Але, якщо ви не надто вразливі, то, виправивши свої помилки, тільки виграєте.

Якщо хочете у найближчі тижні, місяці, а то й роки відчувати себе успішним - варто добре попрацювати. Все, що ви зараз вкладете у своє здоров'я, дасть щедрі плоди. Зараз ви можете отримати результат вагоміший, ніж будь-коли досі. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Не забувайте і про здоровий глузд. За необхідності - проконсультуйтеся з лікарем.

У вас може зірватися побачення через, найімовірніше, безліч невідкладних справ на роботі. Це може обурити вашу кохану людину, але ви зможете виправити становище. Зателефонуйте їй і скажіть що-небудь приємне.

Фінансове становище починає стабілізуватися. У середу і суботу будуть вдалими необхідні покупки. У четвер бажано не починати нові справи і не змінювати плани. У вівторок вірогідні довгоочікувані фінансові надходження.

 

Телець

Спробуйте цього тижня не упустити свій шанс. У вівторок вдало пройдуть ділові зустрічі. Вірогідні позитивні зміни на професійній ниві. Будьте готовими до компромісу. У п'ятницю унеможливте навіть мінімальний прояв агресії. Тільки дружелюбність допоможе вирішити всі проблеми.

Подумайте про те, чи правильно ви харчуєтеся. Тиждень ідеально підходить для того, щоб внести корективи у свій раціон без жодних різких змін. Не варто перетворюватися на вегетаріанця, якщо до цього ви все життя їли м'ясо. Не потрібно одноразово знижувати калорійність з'їденого більш, ніж на двадцять відсотків.

Цей тиждень спокійним не назвеш. Стережіться - флірт може перерости у фатальну пристрасть. У суботу проявіть якомога більше довіри, приділіть більше уваги коханій людині, якщо ви хочете уникнути сварки. У вівторок можлива цікава зустріч.

Удача супроводжуватиме вас у фінансових справах. П'ятниця сприятлива для укладення контрактів, а також для проведення ділових зустрічей. У неділю постарайтеся обійтися без зайвих витрат.

 

Близнюки

Цього тижня вам буде іноді здаватися, що навіть неможливе є можливим. У середу, найімовірніше, те, що здавалося проблемою, вирішиться без зусиль. На роботі поставтеся з увагою до своїх обов'язків. У вихідні відпочиньте від метушні і не заважайте близьким вас трохи побалувати.

Можливо, ви будете зіштовхуватися з дрібними неприємностями, недугами, дріб'язковими травмами. Вони можуть зіпсувати вам настрій. Вчіться у всьому бачити позитив. Постійно майте при собі «аптечку швидкої допомоги» - пластир, йод, таблетки від болю.

На неодружених може очікувати початок яскравих романтичних пригод. Але остерігайтеся втратити голову, не варто дозволяти особистому життю створювати вам проблеми в інших площинах існування. П'ятниця - вельми вдалий день для побачень.

Фінансове становище стабілізується - і ваше, і вашої половинки. У вас обох з'явиться джерело додаткового заробітку. Ви зможете розслабитися і потішити одне одного дорогими подарунками. П'ятниця і субота - хороші дні для поїздок і розваг, на яких можна не економити.

 

Рак

Вам зараз необхідно зосередитися на дуже важливій справі, і тоді ви легко складете іспит і пройдете будь-яку перевірку. Починаючи з четверга, краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. Постарайтеся зрозуміти опонентів, можливо, змінити сприйняття ситуації. У вихідні потішать зустрічі з друзями.

Зараз ви схильні до набряків. Більш уразливими є представники знака, що дотримуються сидячого способу життя. Намагайтеся більше ходити, темп - трохи швидший від комфортного. Відмовтеся від солі і намагайтеся нормалізувати режим харчування. Щодня робіть масаж - використовуйте спеціальну щітку або сухий жорсткий рушник, рухайтеся від пальців вгору.

Цього тижня вам пасуватиме світський спосіб життя, не нехтуйте жодним отриманим запрошенням, навіть якщо майбутній захід здається вам нецікавим. Адже саме там можливе доленосне знайомство.

Фінансове становище - досить стабільне, але все ж краще заздалегідь спланувати всі тижневі витрати. У вівторок ймовірні фінансові надходження. Постарайтеся, щоб вони не зникли дуже швидко.

 

Лев

Події цього тижня сприятимуть успіху в особистому житті, а ось на роботі - можливі проблеми. Це - лише тимчасове явище. Вівторок буде досить напруженим робочим днем. Середа може внести несподівані корективи у ваші плани. Це - до кращого, однак, чому саме, ви зрозумієте пізніше. У п'ятницю сміливо беріться за найважчі справи, але не поспішайте з оцінками.

Якщо не змінити своє ставлення до здоров'я, з кожним роком ви будете почувати себе дедалі гірше. Зараз - слушний момент для того, щоб серйозно зайнятися собою. Можливо, вам варто змінити лікаря.

Початок тижня ви проведете на самоті, але в п'ятницю ваше терпіння лусне, і ви відвідаєте гучну вечірку в друзів. У суботу не намагайтеся обманом завоювати прихильність коханої людини, цим ви тільки ускладните ситуацію.

Будьте уважними при укладанні нових угод, ретельно перевірте всі документи. Фінансове становище - стабільне. У середу або четвер вірогідні конфлікти на роботі і боротьба за владу.

 

Діва

Ваша популярність і авторитет підвищаться. Ви зараз потрібні буквально всім: і на роботі, і вдома. Навіть ті ваші знайомі, про яких ви майже забули, раптом з'являться поруч і чекатимуть від вас послуги. Це - хороший знак, не відмовляйте їм в увазі.

Ви сповнені оптимізму та енергії. Перед вами відкриваються цікаві можливості. Проаналізуйте, які саме проблеми зі здоров'ям псують якість вашого життя - і почніть їх вирішувати. Порадьтеся з вашим лікарем - він може подати дуже непогану ідею і розробити план для досягнення цілей. Не перевтомлюйтеся. Якщо почуваєте себе не дуже добре, лягайте спати.

Зараз - час для побачень і нових знайомств. Стосунки з коханою людиною зміняться на краще, період непорозуміння між вами залишиться позаду. Але не будьте занадто романтичними, повітряний замок - не завжди міцний.

Постарайтеся зберігати емоційну рівновагу. Бурхливий прояв почуттів може нашкодити вашому бізнесу. Ви можете отримати зовсім не ті результати, на які очікували. Фінансові справи вимагають аналізу і ретельного планування.

 

Терези

Цього тижня вас охопить бажання і можливість проникнути у суть речей, а не обмежуватися поверхневим поглядом. Ви багато побачите з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. У середу важливо не запізнюватися. Хтось поруч із вами може легко вийти з рівноваги і влаштувати скандал, не давайте йому підстав. У вихідні бажання змін підштовхне вас до рішучих дій.

Присвятіть цей тиждень зміцненню м'язів. Для вас зараз важливо більше рухатися - намагайтеся проходити не менше, ніж шість тисяч кроків щодня. Придбайте крокомір, це - корисні витрати. Виберіть вправи, які вам подобаються, і робіть руханку вранці або ввечері. Спробуйте стояти у планці - результати можуть бути дуже вражаючими.

Хороший настрій буде запорукою вашої привабливості. Друга половина тижня пасуватиме для зустрічей з більш насиченою програмою, ніж гуляння під місяцем. Іноді вам буде потрібно усамітнитися. Понеділок і вівторок - вдалі дні для романтичних побачень.

У четвер краще не ризикувати готівкою, зараз - не час брати кредити. Ділова зустріч у п'ятницю обіцяє бути вдалою. У понеділок ймовірні фінансові надходження, вівторок подарує цікаві фінансові пропозиції.

 

Скорпіон

Цього тижня ви можете підготувати чудову базу для майбутніх успіхів. Потрібно добре працювати, проявляти активність, і незабаром всі ваші старання окупляться сповна. Намагайтеся нічого не відкладати на потім. У середу вам нагадає про своє існування людина, з якою ви довгий час не спілкувалися. У суботу бажано більше часу присвятити коханій людині.

У найближчому майбутньому на вас чекають досить серйозні навантаження - і фізичні, і психологічні. Використовуйте цей тиждень - спокійний і стабільний період - для того, щоб підготуватися до них. Зірки рекомендують вам походити у спортзал, підкачати м'язи - щоб вони максимально зміцніли. Або хоча б займайтеся вдома, використовуючи власну вагу, намагайтеся більше ходити пішки.

Можете не сумніватися: вас люблять і цінують, на вас не шкодують сил і часу. Відповідайте взаємністю, враховуйте думку коханої людини, адже вона хоче зробити так, як буде краще вам обом.

Фінансове становище не буде викликати жодних побоювань, у вас є надійне джерело доходу. До того ж, робота приносить вам задоволення і спілкування з цікавими людьми. У середу бажано прислухатися до порад колег, перш ніж остаточно робити висновки про ділових партнерів.

 

Стрілець

Завдяки старим зв'язкам у вас з'явиться шанс реалізувати всі свої амбітні плани. Намагайтеся не упустити щасливий випадок. У середу займіться духовним розвитком і самоосвітою. Осягайте нові і вкрай важливі для вас знання. Четвер підходить для розмов з керівництвом, докладно обговоріть всі ваші пропозиції. У п'ятницю ви будете дотепними і красномовними, тому підкорите всіх своїм талантом оповідача.

Схоже, ви дуже втомилися - і фізично, і душевно. Настав час сказати собі «стоп», зробити паузу. Якщо ви не прислухаєтеся до цієї поради - наслідки будуть досить сумними. Перевтома руйнує ваш організм і психіку. Реакція на стреси і навантаження може бути непередбачуваною. Поговоріть із колегами та близькими або поставте їх перед фактом, що вам потрібен відпочинок.

Понеділок і четвер - сприятливі дні для романтичної зустрічі. Визначтеся зі своїми численними захопленнями. Підійшов час вибору, потрібно вирішити, хто більш значущий у вашому житті. У неділю коханій людині може знадобитися ваша підтримка.

Цього тижня важливі ділові зустрічі проводьте у середу або четвер у першій половині дня. Під час переговорів постарайтеся бути спокійними і толерантними, інакше ваша запальна вдача може змінити ставлення до вас ділових партнерів і, на жаль, не в кращий бік. У вівторок вірогідні незначні фінансові надходження.

 

Козеріг

Цього тижня постарайтеся не піддаватися на вмовляння ризикнути грошима. Чим тихіше і спокійніше проведете ви цей тиждень, тим благополучнішим буде ваше найближче майбутнє. Реалістично оцінюйте ваше становище. У деяких випадках, можливо, є сенс почати все заново. До вас, як до фахівця, можуть бути висунуті дуже високі вимоги. Розраховувати доведеться лише на свої сили.

Найімовірніше, цього тижня ви будете періодично страждати від болю в шлунку або внизу живота. Не піддавайся спокусі і не гамуйте неприємні відчуття за допомогою знеболюючих. Зараз це - небезпечно, бо може призвести до досить серйозних ускладнень. Зверніться до лікаря. Імовірно, що проблема має психологічну природу. Намагайтеся уникати стресових ситуацій, не хвилюйтеся через дрібниці.

Кохана людина розуміє ваші проблеми і готова допомогти у їхньому вирішенні. Цінуйте її підтримку. А якщо ви поки що на самоті, не сумуйте - зустріч цього тижня може змінити ваше особисте життя. Зараз вам багато що вдається, ви - чарівні і магічно привабливі.

Тиждень буде, швидше, витратним, аніж прибутковим. У середу, щоб уникнути конфлікту на роботі, не беріть на себе занадто багато. Зверніться за допомогою до колег.

 

Водолій

Ви - активні і діяльні, але намагайтеся стримувати свою дратівливість і не бути ініціатором конфліктів. Просування службовими сходами буде багато в чому залежати від вас. Використовуйте свої розробки, керівництво оцінить ваші ідеї. У другій половині тижня у вас з'явиться можливість досягти значних успіхів у справах романтичних. Важливо зберегти хороші взаємини з діловими партнерами, незважаючи на спроби недоброзичливців вас посварити. Друзі підтримають вас у складній ситуації.

Для доброго самопочуття представникам вашого знака зараз особливо важливе свіже повітря. Частіше провітрюйте кімнати, спіть з відчиненим вікном. Якщо боїтеся простудитися - приділіть особливу увагу одягу; вибирайте теплі, комфортні ковдри. На вихідних спробуйте виїхати за місто - якщо буде хороша погода.

Бажано поглянути об'єктивно на ваші стосунки з коханою людиною. Те, що ви побачите, може вас не зовсім влаштувати, але такою є об'єктивна реальність. Розвиток подальших взаємин залежить від вас. Поговоріть з партнером відверто.

Середа може потішити виконанням накреслених планів, якщо ви реально оцінили свої сили і не прагнули недосяжного. У четвер будуть вдалими покупки. У п'ятницю бажано не починати те, що ви раніше ніколи не робили, в чому у вас немає досвіду.

 

Риби

Цього тижня найнеприємнішою подією можуть бути напади недоброзичливців або необґрунтовані претензії надокучливих родичів. І тих, і інших слід ігнорувати. Після сумбурного понеділка, виспавшись, ви зі свіжими силами підете на трудові подвиги і зможете багато досягти. Вам важливе спілкування з приємними людьми, а пліткарів краще уникати. У вихідні вас може потішити нова інформація. У неділю постарайтеся виділити більше часу для домашніх справ.

Можливо, у найближчі дні представники вашого знака зіштовхнуться з проблемами зі сном. Навіть ті, у кого раніше ніколи не було безсоння, можуть раптово виявити, що мало не до ранку крутяться у ліжку. Спробуйте полежати ввечері у розслаблюючій ванні, випити заспокійливий трав'яний чай або молоко з медом. Якщо думаєте про таблетки - зірки рекомендують попередньо проконсультуватися з лікарем.

Не будьте занадто вимогливими до коханої людини, постарайтеся пробачити їй помилки, яких вона припустилася. Ніхто не є досконалим. Вам необхідна конструктивна розмова, а не бурхливе з'ясування стосунків. Друга половина тижня обіцяє бути гармонійнішою.

На перший план зараз виходить завдання зміцнення добробуту власної сім'ї і роботи на майбутнє дітей. Будьте активнішими і наполегливішими. Можливе поліпшення фінансового становища, це відкриє перед вами нові перспективи.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers