rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Успішна ХХХІ Конвенція СУА

26-29 травня ц. р. (Memorial Day week-end), в Тампа, Флорида, дуже успішно пройшла 31-а Конвенція Союзу Українок Америки (СУА).

На Конвенцію, яка відбувається кожні три роки в різних містах Америки, де існують відділи СУА, прибуло 105 делегаток від 36 відділів, які розташовані від побережжя Атлантичного до Тихого океанів. Конвенцію вітали закордонні гості - голова СФУЖО Орися Сушко (Канада), Філомена Процик та Анна Дзюба (Бразилія), д-р Марія Фурташ та д-р Василь Пазиняк (Україна) та митрополит Антоній (США).

Title 
 Голова Конвенційного комітету Лідія Білоус

 

У пропам'ятній книзі 31-ї Конвенції було подано звіти голови та референток головної Управи СУА про багатогранну діяльність організації впродовж останніх трьох років. Особливо чітко описано феноменальну роботу Суспільної опіки в галузі гуманітарної допомоги для України, що було пріоритетом на 2014-2017 рр., та гідне відзначення 50-річчя діяльності Стипендійної акції СУА, яка надавала і надає допомогу студентам в різних країнах української діаспори і в Україні з вимогою: знання або вивчення української мови, якою мають листуватися стипендіати зі своїми спонсорами та членами Стипендійної акції.

Title Title 
 Головна управа СУА Делегатки Конвенції

 

Крім цікавих пленарних сесій, делегатки мали нагоду познайомитися зі своїми посестрами під час полуденків, вечері та бенкету. Конвенційний комітет подбав, щоб була нагода запізнатися ближче і поділитися враженнями та ідеями щодо подальшої діяльності СУА. Приємне враження справила велика кількість молодших делегаток, для яких це була перша Конвенція. Новообрана головна Управа СУА на чолі з Маріанною Заяць має дуже добрі кадри для успішної роботи протягом наступних трьох років.

Title Title 
 Делегатки, які вперше присутні на Конвенції СУА,
посередині – голова СУА Маріанна Заяць

 Членки ХХХІ Конвенційного комітету на відкритті

 

Величезним успіхом ХХХІ Конвенції завдячуємо членам Конвенційного комітету під головуванням Лідії Білоус, які понад рік невтомно працювали, щоб Конвенція була діловою та успішною для делегаток і гостей, які прибудуть до Флориди.

Господинями Конвенції були членки відділів СУА у Флориді: № 17 (Маямі), № 56 (Норт-Порт), № 124 (Сент-Пітерсбург) і № 136 (Нейплз).

Щира їм подяка!

 

Фото Христини Чайковської

 

«Зірки не падають на землю, зірки ідуть у небеса...» Музична програма, присвячена пам’яті Володимира Івасюка

Нью-Йорк і українці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers