rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Початок тижня - вдалий для реалізації ваших задумів. На роботі настає напружений період, ви стаєте незамінною людиною, можете отримати шанс досягнути більш високого становища. В особистому житті постарайтеся зупинитися й усвідомити проблему. Можливо, ваше сприйняття ситуації зміниться, її вирішення вимагатиме зовсім іншого підходу. Бажано, щоб емоції не були перешкодою для вашої діяльності. У середу доведеться захищати свої ідеї. Четвер - сприятливий для відряджень і початку подорожей.

Ви відчуєте, що у вас з'явилися сили на те, щоб завершити багато розпочатих раніше справ. Утім, енергія - не нескінченна, ви можете витратити її і залишитися без сил на досить тривалий термін. Цілі мають бути досяжними. Не бійтеся розтягувати свої плани у часі. Обов'язково висипайтеся.

Ваші стосунки з коханою людиною можуть змінитися. Багато що залежить від вас. Якщо ви наберетеся терпіння і постараєтеся не вихлюпувати негативні емоції, все буде чудово. Але для цього вам доведеться зібрати у кулак не лише волю, але й витримку і мудрість.

Цього тижня за допомогою грошей ви вирішите деякі давні проблеми. Однак, будьте обережними, у вас можуть з'явитися заздрісники. У четвер будуть вдалими великі покупки.

 

Телець

На початку тижня ви зможете блискавично вирішити більшість проблем. Перед вами відкриються блискучі перспективи. Необхідно слухати свій внутрішній голос. У другій половині тижня важливо уникати конфліктів з колегами на роботі або бізнес-партнерами. У вихідні вирушайте за місто всією сім'єю.

Ви відчуєте прилив сил. Імовірно, що ви, нарешті, зважитесь на те, чого досить довго боялися або що відкладали на потім. Зірки рекомендують вам займатися спортом - це дозволить позбавитися від зайвої енергії; інакше можете «заробити» безсоння. Неухильно дотримуйтесь правил техніки безпеки.

На початку тижня ви можете стати жертвою своїх ревнощів. Не дозволяйте їм контролювати ваші почуття і думки, інакше не уникнути сварок, які надовго позбавлять вас спокою і щастя. Неділя - хороший день для примирення.

Порівнюйте свої запити з можливостями. Але не купуйте відверто дешеві речі - обійдеться дорожче. У п'ятницю не бажано приймати поспішні рішення на роботі.

 

Близнюки

Те, що минулого тижня вам було важко вирішити, вдасться завершити. Результати перевершать усі ваші очікування. На вас просто зійде нат­хнення, з'явиться багато можливостей досягти успіху. Подорожі у далекі краї подарують багато приємних вражень. У п'ятницю будьте чуйними. Цього дня добре починати щось капітальне, наприклад - будівництво будинку.

Важливо піклуватися про свій організм і любити його. Приготуйте розслаблюючу ванну зі сіллю або ароматною піною; з'їжте щось смачненьке; погуляйте у ботанічному саду. Корисними будуть вправи, які ви виконуєте, до приємної втоми.

Вирушайте у відпустку і насолоджуйтеся спілкуванням з коханою людиною. У п'ятницю не сваріться через дрібниці. Середа і субота - вдалі дні для зустрічей і побачень.

На початку тижня на вас чекає прибуток і дорогі подарунки. Вдалий час для далеких поїздок. Імовірно, вам запропонують цікавий творчий проект, який обіцяє високий дохід.

 

Рак

Тиждень - досить складний, потребує емоційної рівноваги. Можуть виникнути складнощі при реалізації задуманих планів. Вівторок потішить вас хорошими новинами. Найбільш напруженим часом може бути друга половина тижня. У суботу можливі обман і зваблювання. У неділю можете розраховувати на підтримку друзів. Приділіть більше уваги близьким людям.

Зараз головне для вас - залишатися у рамках дозволеного. Зірки рекомендують вам забути про алкоголь, інші напої і речовини, що впливають на рівень мозкової активності - їхній вплив буде справді руйнівним. Бажано відмовитися від занять екстремальними видами спорту - щоб уникнути серйозних травм. Намагайтеся поводити себе спокійніше.

Перша половина тижня може бути останньою в історії стосунків, що вже вичерпали себе. Цілком можливо, що до кінця тижня ви вже будете відкритими для нових знайомств.

Постарайтеся уникати серйозних фінансових рішень. При вкладенні коштів у нерухомість уважно перевіряйте всі документи. Ви можете добре заробити, якщо докладете зусиль і покажете свою майстерність.

 

Лев

Цього тижня варто уважно поглянути на всі зміни, які ви хочете привнести у своє життя, і співвіднести плани з вашими можливостями. Чим вище ви піднімете планку, тим кращим буде результат, а впевненість у собі стане запорукою вдалого старту. Але непосильна ноша ще нікому успішності не додавала. Середа може бути вдалим днем для роботи, ви віртуозно впораєтеся навіть зі старими проблемами. У неділю жага пригод і змін буде змушувати вас мріяти про такі речі, про які навряд чи варто кому-небудь розповідати.

Вірогідно, що у найближчі дні ваші плани будуть порушуватися через нездужання. Можливо, вам потрібен відпочинок. Скоротіть плани. Дозвольте собі посидіти - а ще краще, полежати - із заплющеними очима, думаючи про щось приємне. Якомога раніше лягайте спати, знизьте інтенсивність інформаційного потоку.

Удача супроводжує вас в особистому житті. Діючи, проявляючи рішучість, ви досягнете бажаних результатів. У суботу не бажано сперечатися. Вівторок - вдалий день для побачень.

У ці дні у вас з'явиться можливість просунутися кар'єр­ними сходами. На початку тижня вкрай не бажано брати гроші у борг. У вівторок ймовірні фінансові надходження.

 

Діва

Постарайтеся бути цілеспрямованими. Не сумнівайтеся у поставлених завданнях - їх варто намагатися досягти, хоч це і буде непросто. Аналізуйте свої помилки і йдіть вперед кар'єрними сходами. У четвер і п'ятницю намагайтеся не приймати поспішні рішення. У вихідні важливо приділити достатньо уваги сім'ї, інакше можлива сварка.

Ваш організм стане для вас джерелом цікавої інформації - вам потрібно лише навчитися вловлювати сигнали, які він вам подає. Це - необхідно, якщо ви хочете до старості залишатися при доброму здоров'ї. Зараз - ідеальний момент для тренувань.

Що було, те - загуло. Вдалий час, щоб змінити що-небудь - зачіску, взуття, стиль одягу або, можливо, кохану людину. Але на такий крок варто зважитися, якщо альтернатива вже є. Не йдіть у нікуди.

Деякі ділові проекти краще наразі заморозити. Вірогідні непередбачені затримки, ваш власний настрій буде не дуже відповідати суворим вимогам ділового етикету. Однак, це не позначиться на вашому фінансовому становищі. У середу можливі фінансові надходження.

 

Терези

Якщо ваша відпустка лише починається, то краще вибрати для неї комфортне місце. Але при цьому головне - не позбавити себе романтизму. Для інших представників знака роботи буде багато. Одне з найважливіших завдань - реально порівняти власні можливості з обсягом майбутніх справ і навчитися захищати свої інтереси. У середу найкраще займатися повсякденними справами. Субота - хороший день для подорожей. Але намагайтеся уникати непотрібних зустрічей.

Постарайтеся стримувати свої емоції і свій голос. Імовірність пошкодити голосові зв'язки для представників вашого знака зараз є досить високою. А відновлюватися після травми ви, найімовірніше, будете довго. Викиньте зі свого раціону гостру, дуже гарячу і дуже холодну їжу. При кожній нагоді давайте голосу перепочинок.

У недільний вечір організуйте романтичну вечерю. Події понеділка і вівторка можуть бути наслідком помилки, якої ви колись припустилися. Щось доведеться починати заново, і добре буде, якщо вам вдасться все виправити.

У фінансовій сфері ймовірний довгоочікуваний успіх. Однак, можливі і непередбачені витрати, які поглинуть більшу частину вашого прибутку. У четвер намагайтеся уникати конфліктів з колегами. У понеділок серйозні зустрічі краще перенести на середу.

 

Скорпіон

Цього тижня не варто боятися нових починів, вони принесуть вам упевненість у своїх силах і фінансову стабілізацію. На вас чекають нові місця та яскраві враження. У середу під час вирішення будь-яких питань проявляйте такт і розсудливість. У вихідні рекомендований активний відпочинок. У понеділок варто трохи знизити темп роботи, так ви позбудетеся напруги і досягнете блискучих результатів.

Цей тиждень, найімовірніше, не обійдеться без травм. Наскільки вони будуть серйозними - залежить від вашої поведінки. Може йтися про щось нестандартне - наприклад, хтось вивихне щелепу, намагаючись з'їсти занадто великий бутерброд, а когось раптово подряпає улюблена кицька. Постарайтеся не сідати за кермо автомобіля.

Стосунки з коханою людиною можуть стати для вас сенсом життя. Вдалий час для організації спільних справ, поїздок і побудови планів на майбутнє. Намагайтеся більше часу проводити разом. Вівторок - чудовий час для романтичного побачення.

Цього тижня у вас буде можливість ні в чому собі не відмовляти. На новій роботі ви одразу ж покажете себе з кращого боку й отримаєте премію. У вашому старому колективі можливий конфлікт, проте він буде корисним для справи. Перемога буде за вами.

 

Стрілець

Слова, які можуть вплинути на вашу долю, будуть сказані цього тижня. Ваше життя зміниться на краще. Всі ідеї, які будуть приходити до вас - будуть чудовими, залишається втілити їх у життя. У п'ятницю можете виїхати за місто. У понеділок і вівторок вам доведеться терміново завершувати незакінчену роботу.

Ваш організм буде функціонувати на «відмінно». Зірки припускають можливості отримання синців або інших незначних травм, якщо ви будете необережними. Добре мати особистий щоденник - записувати розпорядок дня і своє меню. Це дозволить зрозуміти, які зміни необхідно внести у свій режим, щоб завжди «залишатися на коні».

Вам згодяться такі чесноти, як доброта і мудрість у взаєминах із коханою людиною. Цей тиждень знову поверне вас до складних невирішених питань в особистому житті. Середа і субота - вдалі дні для побачень.

На початку тижня не варто занадто часто користуватися кредитною карткою. У вівторок намагайтеся мати справу лише з надійними партнерами. При вирішенні важливих питань не користуйтеся допомогою посередників.

 

Козеріг

Присвятіть більше часу відпочинку, візьміть невелику відпустку. Не тримайте у собі образи, вони - джерело хвороб. Намагайтеся швидко звільнитися від рутинної роботи. Схильність перекладати її на колег може зіграти з вами злий жарт, особливо у другій половині тижня. Важливі питання вирішуйте лише самі. У неділю запросіть ділових партнерів відпочити за місто.

Найімовірніше, вам буде важко працювати. Звичні для вас види відпочинку перестануть відновлювати вашу енергію. Суворіше ставтеся до свого режиму, правильно харчуйтеся. Застосовуйте за порадою лікаря хороший вітамінний комплекс. Постарайтеся потрапити на прийом до ендокринолога.

Цього тижня у стосунках із близькою людиною може початися емоційне оновлення. Те, що недавно здавалося ефемерним, набуде конкретних форм і стабілізується. Наприкінці тижня можлива відверта розмова, яка підведе вас обох до серйозного кроку.

Цього тижня бажано контролювати не лише свої фінанси, але й «апетити» близьких людей. Не варто купувати дітям дорогі іграшки. У вівторок ви обов'язково купите ту річ, про яку мріяли.

 

Водолій

Тиждень може вимагати від вас активності та нових креативних ідей. Ви розумієте, що нове - це добре забуте старе. Тому побоюватися перенапруження на роботі вам не доведеться. А якщо вас відвідає натхнення, то будь-яка справа вам буде під силу. Не беріть близько до серця дрібні невдачі.

Цього тижня лягайте у ліжко не пізніше, ніж об одинадцятій вечора. Якщо ви відчуваєте, що сон не приносить відпочинку, змініть постіль. Можливо, справа - у незручній подушці або затеплій ковдрі.

У понеділок вам може бути сумно через вимушену самотність. Однак, у четвер ви зможете втілити у життя заповітну мрію і підкорити серце коханої людини. Діючи швидко, але ненав'язливо, ви досягнете бажаної мети. Неділю присвятіть собі, а не очікуванню дзвінка чи інших знаків уваги.

У вас зараз - стабільне фінансове становище, і воно залишиться таким, якщо ви не будете кидатися у крайнощі. Постарайтеся не планувати великі покупки. Середа - сприятливий час для влаштування на нову роботу. У вихідні будьте обережними, не залазьте у борги.

 

Риби

Проблеми треба вирішувати - відкласти їх вирішення вам навряд чи вдасться. У понеділок не бажано планувати відповідальні зустрічі, у вівторок краще уникати публічних виступів. Постарайтеся не стати сліпими виконавцями забаганок інших. Якщо у вас з'явилося бажання освоїти нову професію, то добре було би почати пошук у творчих галузях. Єдине, що не бажано робити, це погано думати про конкурентів. Такі думки можуть відвернути вас від важливих справ.

Можливо, що ви, як і багато сучасних людей, їсте білка менше, ніж потрібно вашому організму. Зірки рекомендують вам провести невелике дослідження і цього тижня записувати, які продукти харчування ви споживаєте, враховуючи, скільки міститься у них білка. Після закінчення тижня ви оціните правильність харчування і щось скоригуєте в ньому, якщо буде необхідно.

Ви можете створити навколо себе гармонійну атмосферу. Коханій людині буде комфортно з вами. Ви станете об'єктом інтересу і загального захоплення. Субота - хороший день для побачень на нейтральній території. Неділю проведіть разом з коханою людиною за містом, на природі.

Можливі великі фінансові надходження. У четвер ваше почуття відповідальності й ініціативність зіграють позитивну роль при розподілі матеріальних заохочень. Не будьте занадто азартними у середу, якщо не хочете залишитися без грошей.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers