rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Вісті ЗУАДК-у

Підтримуючи багаторічну традицію «Великодній кошик», ЗУАДК цього року знову роздав понад 1000 пасок дітям, військовим і старшим віком громадянам.

Паски отримали і тішилися ними діти садочків та навчальних закладів у прифронтовій зоні Луганської області, зокрема, в населених пунктах: м. Попасна, смт. Троїцьке, смт. Станиця Луганська, с. Підгорівка, с. Верхня Покровка, м. Старобільськ.

Title Title 
 Діти з Сірої Зони смакують Великодні Пасочки Люди похилого віку одержали пасочки від ЗУАДК-у

 

Діти тішилися пасками і подарунками в місті Маріуполь (через міжнародний гуманітарний рух Червоного Хреста), смт. Новоайдар, м. Лисичанськ, Донецької області.

Паски також були вручені військовослужбовцям, які виконують бойові завдання в селищі Широке і м. Привілля, Луганської області, а також пораненим військовим у Центральному клінічному шпиталі в Києві.

 

Title

 

Посвята пасок і молитва в АТО

 

У цей великодній час, продовжуючи програму ЗУАДК-у «Пізнай свій рідний край», 20 дітей переселенців, які тепер живуть у Харкові і Полтаві, мали нагоду перебувати в Західній Україні та ознайомитися з традиціями святкування великого християнського свята - Воскресіння Христового - у селах Чишки і Виннички, Пустомитівського району, Львівської області.

Володимир Саченко: «90% лікарів, з якими працював, уже немає серед живих…»

Юрій Іванів: «Сьогодні в кардіології ми застосовуємо такі технології, які років 30 тому не були навіть науковою фантастикою»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers